Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

ON9

Üye
mağazada lumia selfie yok galiba bulamadım. Link atabilecek var mı @Aybars1979 yukarıda yazmıştın sanırım. Sen deyince yokluğunu hissettim. Ama w10 mağazasında bulamadım.
mağazada lumia selfie yok galiba bulamadım. Link atabilecek var mı @Aybars1979 yukarıda yazmıştın sanırım. Sen deyince yokluğunu hissettim. Ama w10 mağazasında bulamadım.

serinaga

Üye
Word'u kaldırıp yükledim, hem o düzeldi hem de diğer ofis uygulamaları. Bu da ilginç

Bende de aynı sorun olunca hepsini kaldırıp tekrar yükledim, düzeldi. Ancak birkaç kullanım sonunda tekrar aynı sorun oldu, bende tekrar kaldırıp yükledim, yine düzeldi ve dünden beri kullanıyorum, umarım bir sıkıntı olmaz ...

Tepkiler: ademoz05

braayn

Üye

bir aksilik olmaz ise ocak ayında çalıştığım şirket iphone 6s plus yada iphone 6 plus verecek direk iphone geçip L 1520 'i nadasa çekeceğim.

Sakin olaki yeni çıkacak ms 950 ye 2500 lira vermeyin , sonra kafayı duvarlara vurursunuz. Güncelleme bekle , uygulama bekle , sürdürülüyor bekle vss... Bu adamların kapasitesi belli yazılımda 1 adım ötesine geçemiyorlar. Batsa zaten üzülmem , çünkü bir kaybımız olmaz. Hatta kafamız rahatlar yei yapı filan diye beklentiyede girmeyiz. . Kafamıza göre takılırız.

Neler vaad edilmişti.
Aynı ekranda 2 farklı uygulama yanyana çalıştırmak.
Yeni kilit ekranı.
Usb otg
Bildirim ledi
Dns ve vpn değiştirmek.
Mhl hdmi desteği
Telefonumu bul Türkiyede çalışması
Türkçe cortana
Şarjı uzun gitmesi

Hiçbiri gelmedi

Tepkiler: BomberMAn TR01 ve suyunsesi
Şu 10586'nın RTM olması aslında aklıma çok yattı diyebilirim. Çünkü Insider muhabbeti neredeyse 9 aydır devam ediyor (ilk yapı şubatta yayınlandı) ve artık 950 & 950 XL'i de tanıtmışken 2016'ya boş girmektense bu güncellemeyi yayınlamaları hem kendileri açısından hem de kullanıcılar açısından hayırlarına olacak. Insider sürümlerinden önceki sistemin geliştirilme safhasını katmadım daha işin içine. En azından gelecek yeni özellikleri finale yetiştirmeye çalışıp iyice zaman kaybetmelerinin zararlarına olacağının kendileri de farkında. Kullanıcılara 2015 sonlarında buglardan %98 arındırılmış bir sistem verip 8.1'deki gibi GDR1, GDR2 paketleri halinde yeni özellikleri dağıtmak kendileri ve kullanıcıları açısından daha faydalı olacaktır. Final sürümünün dağıtımının da Kasım'da başlanacak olması haberleri üst üste çıkmış ve doğrulanmışken 10586'nın 12'sinde dağıtılacak olması bir nevi final sürümünü Insider üzerinden daha önceden görmemize yardımcı olacak.

Tepkiler: bulutsuzgece

eRdaL.

Üye

Benim şöyle bir düşüncem var ben windowstan farklılık bekiliyorum tek görüdügüm farklılık ana ekrandaki farklılık başka bişey yok kısa yol ekranı yaptılar berbat bu ne abi yukarıdan indir diktörtgen bi sürü kutu hiç göze hoş degil Firma windows olunca bizler çok şey bekledik ve bunları göremeyince hayal kırıklıgı yaşıyoruz inş. Daha iyi şeyler yaparlar daha çok kullanıcı sayısı olur bunu istiyorum fakat böyle devam ederlerse zor istedigi kadar donanım koysun sonuç olarak farklılık yaratması lazım kullanıcı çekebilmesi için

Sürdürülüyor vb yazılar son yapıda pek yok.
Finalde de olmayacak.
Hele ki 950 ve 950XLde hiç yok.
O konuyu dert etmemeli.

Asıl mesele diğer özelliklerin ne kadar sürede verileceği...

12. yapı bile normal kullanım için fazlasıyla uygun.
Ancak daha çok özellik ve konfor arayanların birkaç ay daha beklemesi gerekecek orası kesin gibi.
Yine de 950XL ülkemize geldiğinde durumu gözleyip ona göre karar vermeli.

Şimdilik çok umutlanmamak kadar fazla karamsar olmamak da önemli...
Belki de 950XL'in geldiği dönemde beklenen özelliklerin sinyalleri de gelmeye başlayacak kimbilir. Bu yüzden Ocak ayı içinde karar vermek daha sağlıklı olur.

Lumia 950 XL ile gönderildi

Uygulamaların diğer sistemlerdeki uygulamalarla alakası olsa gam yemicem swarmdan tut maçkolige kadar hiç biri onlarla alakası yok geriden takip ediyoruz o gelecek bu gelecek diye kendimizi avutuyoruz aynı paraya ıphone 6 alırım daha iyi em kısa zamanda iosa geçecem zaten

serinaga

Üye

Linkini buldum, lakin mağaza özür dileyip, artık kullanılamıyor diyor Ben anlamıyorum arkadaş, Ms ne yapıyor böyle ? Uygulama kapatmaya başladı, yerine verdikleri eskisinden daha kötü. Örneğin Lumia Camera artık yok, Sağlık ve Fitness uygulamasını tamamen kaldırdı ve mesaj olarak bu uygulamanın yerine mağazadan benzer diğer uygulamaları yükleyebilirsiniz demiş, ama hareket verisini düzgünce kullanan başka uygulama bulamadım ben mağazada, Lumia Play To, Photo Beamer, derken şimdi de Lumia Selfie Bu durum hiç hoşuma gitmiyor, soğutuyor sistemden, kullandığımız iki-üç uygulama vardı onları da elimizden aldı, eh böyle yapanı bizim köyde otursun da turşusunu kursun derler de atıverirler dam ardına ! Sabırlar hakikaten ciddi bir boyutta zorlanıyor ya vesselâm ...

Son düzenleme:
Tepkiler: ON9

Analiz oldukça yerinde.
Bütün mesele GDR1, GDR2 vb paketlerin ne kadar zamana yayılacağı.
İlk çeyrekte verilirse sıkıntı yok, daha da ileriye atarlarsa sıkıntı büyük. Sabır dayanmaz.

.Daha ekstralar diğer bölümündeki ayarlar hala 8.1 den kalma duruyor. Yamalı bohçaya benziyor hangi yüzle final sürüm diye yayınlayacaklar.

braayn

Üye
MS navigasyon uygulamaları ile office uygulamalarına buna benzer adımlar atarsa bir çok kullanıcı için sıkıntı olur .Şahsen Win işletim sistemli bir mobil cihaz kullanıp office para verecek duruma gelirsem bende bu sistemi kesin bırakırım.Diğer platformlar para verebilir veya daha kapsamlı kullanmak isterseniz bir lumia cihazına sahip olmanız gerekir gibi ufak bir haber vererek kendi sistemine çekebilir.

Tepkiler: serinaga
bende sürdürülüyor yazıları 8.1 deki gibi olmasada devam ediyor,ocak da sistem için beklenen yeni özelliklerin gelmesi çok düşük ihtimal,hadi diyelimki geldi yine aynı şeyleri konuşuyoruz ben 2500 TL verdikten sonra uygulama aramamam lazım,3 ay sonra gelcek 6 ay sonra gelcek .... hep aynı şeyler beklemek tamamen saçmalık,ama çok paran olur bu sistemi çok seviyosundur 2.cihazın wp olur o zaman zaten sorun olmaz,ama şimdi bi Note 5 var bi LG V10 var bi iPhone 6s var bi sony z5 premium var .. o parayı gözden çıkardıktan sonra windows a yatırmak tamamen ahmaklık olur

Tepkiler: .BlueTR, suyunsesi ve ulabuneya

braayn

Üye
yeni bir uygulama çıktığında diğer platformu kullanan kullanıcılar bu uygulamalarda yol alırken bize geç gelmesi çok sıkıntıya sebebiyet verebiliyor.Mesela şu dublaj uygulaması diğer platformlarda kullanıcılar haldır haldır dublaj yapıp sosyal platformlarda paylaşırken bize geç geldiği anda bu uygulamalar popüler olmaktan çıkmıştı bende yükledim ama tutupda dublaj yapıp facebok vs paylaşmadım daha doğrusu paylaşamadım .Scrop veya periscop uygulamalarını kullananlar alıp başını giderken bizim platformlarda olmaması üzücü.MS kendi sistemini 3 yılda toparlayabilseydi ve belli bir kullancı sayısına ulaşabilseydi 3.parti uygulama yapanlar bu platformdanda bize ekmek çıkar diyip kendi uygulamalarını çıkartırlardı.

Tepkiler: .BlueTR ve suyunsesi
.Daha ekstralar diğer bölümündeki ayarlar hala 8.1 den kalma duruyor. Yamalı bohçaya benziyor hangi yüzle final sürüm diye yayınlayacaklar.

O bölümün değişeceğini Nawzil twitterdan söyledi geçenlerde.
Dediğim gibi şimdiden aşırı karamsarlığa ve peşin hükme gerek yok.
Ocak ola, hayrola...

Bende Ferrari (L925) var motoru (Windows Mobile 10) idare eder ama benzin(Mağaza)yok. Yolumuz uzun bu eksikler garajda(Microsoft)bir an önce tamamlanırsa hayırlısıyla ibreyi sona dayamak isterim.

Tepkiler: Mr.Sun, suyunsesi, ON9 ve 1 kişi daha

braayn

Üye

when's next build?

We have a couple of builds that are looking good in internal rings. It's possible we'll see them later this week to Fast.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6328.42032.0 > 17.6403.42002.0) güncellendi.

Son düzenleme:

dakamon

Üye
Windowslu bir telefona 2500 veriyorsanız gıkınızı bile çıkarmaya hakkınız yok. Demekki her şeye rağmen w10 lu bir telefona 2500 verebilmişsiniz. Her türlü eksikliği ve geç gelecek özellikleri kabul etmişsiniz demektir. Şu zamanda yapılacak en güzel şey sistem tam anlamıyla ios ve androidle yarışır hale gelene kadar Windows dışında bir sistemin telefonunu kullanmak. Stabilite stabilite dedik kendimizi avuttuk ama zaten öyle sizi kanser edecek kadar yavaş 1000 tl ustu telefon kalmadı. Sistemde bir şey olmayınca stabil oldu haliyle. Şaka bir yana halihazırdaki w10 sistem yeterli değil. Eskiden insanlara onerirdim lumia şimdi hiç önermiyorum.

Tepkiler: .BlueTR