My-sQLL
Üye
çok iyi oluryaparlar büyük ihtimalle. finalde bekliyorum ama ben onu. Messenger falan da aynı şekilde olabilir
Ama bu bir sorun değil ki, bilerek ve isteyerek yapılan bir ayarlama.Tek bu buildde değil 9. Yapıda da bu sorun vardı zaten
Ama lumia 535 te hiç rastlamadım o soruna telefona göre değişebilir
Bu tamamen uygulama yapımcısının elinde olan bir şey. Yani bildirim merkezinden ya da gelen bildirim üzerinden cevaplama "interaktif bildirim" desteğinin uygulamaya eklenmesi ile mümkün oluyor. Microsoft bu özelliğin apilerini yayınladı. Hatta Tweetium adlı twitter uygulamasının ücretli versiyonunda şu anda kullanılabilir durumda.Bilgisi olan var mo yaparlar mı
yeni yapiyla duzelirşu ekranı yarım kullanma modunu düzeltirler mi acaba? yarım yapınca o anki kısmı yukarı aşağı kaydırma çok sıkıntı. bu ekranın amacı nedir? bir de klavye gibi konumlandırabilsek çok daha iyi olacak.
Modda sıkıntı yok. O an tek elle tıklayamadığınıza tıklayıp sonra yine normal kullanıma devam edeceksiniz. Sürekli kullanım için zaten uygun değil.şu ekranı yarım kullanma modunu düzeltirler mi acaba? yarım yapınca o anki kısmı yukarı aşağı kaydırma çok sıkıntı. bu ekranın amacı nedir? bir de klavye gibi konumlandırabilsek çok daha iyi olacak.
%100 yapınca edge hariç diğer uygulamalar tablet moduna geçti ama o şekilde kullanmak imkansız hele dışardayken çünkü simgeler çok ufak. 1520 olarak bırakıp %150 dpi yaptım normal 480x800 ara yüzüne geçti + olarak klavye taşıyabiliyorum bu şekilde kalsın güncellerken sorun çıkmazsaBildiğim kadarıyla tablet modu sadece 1520'de oluyor. Ekran boyutu ve gücünden dolayı.
Bilen yok ama bir sonraki yapıya kadar sıfırlamanızı önermem.Telefonu sıfırladık diyelim ve depolama yeri telefon hafızası oldu peki sd kartta ki diğer müzik resim video gibi içerikleri görüntülemede sıkıntı çıkar mı ?
kaç yapıdır aynı.şu ekranı yarım kullanma modunu düzeltirler mi acaba? yarım yapınca o anki kısmı yukarı aşağı kaydırma çok sıkıntı. bu ekranın amacı nedir? bir de klavye gibi konumlandırabilsek çok daha iyi olacak.
yuhh, bilgisayarı mı sıfırladınBilgisayarı sıfırladığım halde WDRT'deki karma değer hatası hala çıkıyor.
Bilgisayardaki yüklü ayar ve uygulamalarım da boşa gitti.
Nokia Software Updater'ı denemekten başka çare yok anlaşılan
neden olmasın ki. ayrıca uygulamalar menüsünde t harfine kadar iniyor sonra takılıyor. inmişken tam insin. hadi kaydırma yapamıyoruz. sağ elle kullanırken ekranı yarım yapsam bile bazen sol üste dokunmak sıkıntı olabiliyor. benim gibi eli küçük insan sayısı eminim ki çoktur. en azından sağa ve ya sola yaslayabilsek. note3de kullanmıştım. Bu gerçekten büyük ekranlı telefonlarda tek elle kullanımı kolaylaştırmak için yapılan bişeyse. tam olarak öyle olmalı.Modda sıkıntı yok. O an tek elle tıklayamadığınıza tıklayıp sonra yine normal kullanıma devam edeceksiniz. Sürekli kullanım için zaten uygun değil.
Dediğiniz doğru ama bu mod kaydırmak için değil sadece yukarılara tıklamak için yapılmış bir şey. Siz her şeyi küçük ekranda görmek istiyorsunuz dediğinizi anladım. Ama Microsoft böyle yaptı ve bu saatten sonra değişmez yani bu bir hata değil.neden olmasın ki. ayrıca uygulamalar menüsünde t harfine kadar iniyor sonra takılıyor. inmişken tam insin. hadi kaydırma yapamıyoruz. sağ elle kullanırken ekranı yarım yapsam bile bazen sol üste dokunmak sıkıntı olabiliyor. benim gibi eli küçük insan sayısı eminim ki çoktur. en azından sağa ve ya sola yaslayabilsek. note3de kullanmıştım. Bu gerçekten büyük ekranlı telefonlarda tek elle kullanımı kolaylaştırmak için yapılan bişeyse. tam olarak öyle olmalı.
yuhh, bilgisayarı mı sıfırladınabiii naptın sen, nerelere gelmişsin öyle. Alt tarafı telefonu güncelleyecektin arada PC de gitmiş
değişmez değilde yapmazlar. o kadar çok basit hatalar varken böyle büyük ve güzel şeyi yapmalarını beklemek yanlış olur zate.Dediğiniz doğru ama bu mod kaydırmak için değil sadece yukarılara tıklamak için yapılmış bir şey. Siz her şeyi küçük ekranda görmek istiyorsunuz dediğinizi anladım. Ama Microsoft böyle yaptı ve bu saatten sonra değişmez yani bu bir hata değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?