Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Tek bu buildde değil 9. Yapıda da bu sorun vardı zaten

Ama lumia 535 te hiç rastlamadım o soruna telefona göre değişebilir
Ama bu bir sorun değil ki, bilerek ve isteyerek yapılan bir ayarlama. Dileyen sadece kısayollara kadar çekip sadece onları kullanıyor. Dileyen bildirimleri de görebilmek için tamamen aşağı çekiyor. Yani açarkende tamamen aşağı çekmek gerekmiyor.

Tepkiler: kaankulahli ve Sensation

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bilgisi olan var mo yaparlar mı
Bu tamamen uygulama yapımcısının elinde olan bir şey. Yani bildirim merkezinden ya da gelen bildirim üzerinden cevaplama "interaktif bildirim" desteğinin uygulamaya eklenmesi ile mümkün oluyor. Microsoft bu özelliğin apilerini yayınladı. Hatta Tweetium adlı twitter uygulamasının ücretli versiyonunda şu anda kullanılabilir durumda.

BLasTeaR

Üye
(yazıma ekledim)

Görüntülü Arama
için varsayılan uygulamayı seçebiliyoruz (standart Skype olarak geliyor ben Skype Video ile değiştirdim. Test yapma gibi bir durum olursa yazarım)

Son düzenleme:
Tepkiler: suyunsesi
şu ekranı yarım kullanma modunu düzeltirler mi acaba? yarım yapınca o anki kısmı yukarı aşağı kaydırma çok sıkıntı. bu ekranın amacı nedir? bir de klavye gibi konumlandırabilsek çok daha iyi olacak.

Tepkiler: BLasTeaR

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Modda sıkıntı yok. O an tek elle tıklayamadığınıza tıklayıp sonra yine normal kullanıma devam edeceksiniz. Sürekli kullanım için zaten uygun değil.

.BlueTR

Üye
Bildiğim kadarıyla tablet modu sadece 1520'de oluyor. Ekran boyutu ve gücünden dolayı.
%100 yapınca edge hariç diğer uygulamalar tablet moduna geçti ama o şekilde kullanmak imkansız hele dışardayken çünkü simgeler çok ufak. 1520 olarak bırakıp %150 dpi yaptım normal 480x800 ara yüzüne geçti + olarak klavye taşıyabiliyorum bu şekilde kalsın güncellerken sorun çıkmazsa

skynet

Üye
Telefonu sıfırladık diyelim ve depolama yeri telefon hafızası oldu peki sd kartta ki diğer müzik resim video gibi içerikleri görüntülemede sıkıntı çıkar mı ?

Bilgisayarı sıfırladığım halde WDRT'deki karma değer hatası hala çıkıyor.
Bilgisayardaki yüklü ayar ve uygulamalarım da boşa gitti.

Nokia Software Updater'ı denemekten başka çare yok anlaşılan

Tepkiler: suyunsesi

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonu sıfırladık diyelim ve depolama yeri telefon hafızası oldu peki sd kartta ki diğer müzik resim video gibi içerikleri görüntülemede sıkıntı çıkar mı ?
Bilen yok ama bir sonraki yapıya kadar sıfırlamanızı önermem.

Tepkiler: skynet
kaç yapıdır aynı.

BLasTeaR

Üye
yuhh, bilgisayarı mı sıfırladın abiii naptın sen, nerelere gelmişsin öyle. Alt tarafı telefonu güncelleyecektin arada PC de gitmiş

Modda sıkıntı yok. O an tek elle tıklayamadığınıza tıklayıp sonra yine normal kullanıma devam edeceksiniz. Sürekli kullanım için zaten uygun değil.
neden olmasın ki. ayrıca uygulamalar menüsünde t harfine kadar iniyor sonra takılıyor. inmişken tam insin. hadi kaydırma yapamıyoruz. sağ elle kullanırken ekranı yarım yapsam bile bazen sol üste dokunmak sıkıntı olabiliyor. benim gibi eli küçük insan sayısı eminim ki çoktur. en azından sağa ve ya sola yaslayabilsek. note3de kullanmıştım. Bu gerçekten büyük ekranlı telefonlarda tek elle kullanımı kolaylaştırmak için yapılan bişeyse. tam olarak öyle olmalı.

önceden takvim uygulamasında facebook olsun outlook olsun doğum günlerini yok sayabiliyordum yani görülmemesini sağlayabiliyordum ama şimdi kalkmış herhalde sürekli doğum günü bildirimi falan alıyorum ve live tile üzerinde gözüküyor ben bunu istemiyorum nasıl kapatabilirim var mı bir yolu??

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dediğiniz doğru ama bu mod kaydırmak için değil sadece yukarılara tıklamak için yapılmış bir şey. Siz her şeyi küçük ekranda görmek istiyorsunuz dediğinizi anladım. Ama Microsoft böyle yaptı ve bu saatten sonra değişmez yani bu bir hata değil.

yuhh, bilgisayarı mı sıfırladın abiii naptın sen, nerelere gelmişsin öyle. Alt tarafı telefonu güncelleyecektin arada PC de gitmiş

Sorma yaa, Recovery Tool karma değer hatası hiç bir şekilde düzelmeyince Ali Kemal'in sözüne uyup bilgisayarı da sıfırlayım dedim.
Her şeyi gözden çıkarıp sıfırladım ama yine aynı hatayla karşılaştım.
Boşa gitti bilgisayardaki o kadar uygulama ve ayar.

Şimdi NSRT ile deneyeceğim, yazılımı indiriyorum.
Resmen çin işkencesi oldu bu 12. yapıya geçiş.

aynı sorun devam ediyor. yaklaşık 1 saattir %4 gösteriyor ancak arkada indirmeye devam ediyor.

cadde19

Üye
Beyler konu ile alakası olmayabilir ama birşey sormak istiyorum,
Acaba 8.1 rehberde kişileri in fotoğraflarını Facebook taki profil fotoğrafı olması için ne yapıyoruz.
Ben sanki vardı diye hatırlıyorum?

değişmez değilde yapmazlar. o kadar çok basit hatalar varken böyle büyük ve güzel şeyi yapmalarını beklemek yanlış olur zate.