Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

skynet

Üye
Video çekerken görüntü ekrana takıla takıla geliyor ama çektikten sonra oynatırken sıkıntı yok + resimlere zoom yapma hala sıkıntılı

skynet

Üye
Ekran boyutunu ayarlama 620'de sadece %125 ile %150(önerilen) arası değişiyor ama %125'de çok iyi oldu

denetliyor güncellemeyi. Bakalım nasıl olacak, ne getirecek

serinaga

Üye
8.1den 12. yapıya geçen ya da 11den 12ye Geçenlerde hareket verisinin durumu nedir

10.yapıda hareket verisi bende de çalışmadığından, resetlemiştim telefonu ve düzelmişti, şimdi 10.yapıdan 12'ye geçtim, hareket verisi sorunsuz çalışıyor bende ...

Tepkiler: csH
Önceki yapıdaki bir hata aynen devam ediyor. Gerçi bunun düzelmesi için Kamera uygulamasının düzeltilmesi gerekiyor sanırım.
Hata ise, çekilen bir video kaydını ilk oynatmada takıla takıla oynatıyor olması. Aynı video ikinci oynatışta takılmıyor. L920.

skynet

Üye
Koleksiyon ve albümlere girebiliyorum ama klasörler bölümüne girmek istediğimde ana ekrana atıyor

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mesajlaşma ve Skype, Microsoft Fotoğraflar, Outlook Posta ve Outlook Takvim ve Xbox (Beta) güncellendi.

My-sQLL

Üye
Mesajlar için bildirim merkezinden cevaplama olayı superrrr
keşke whatsapp içinde ayarlasalar iosdaki gibi

Tepkiler: BomberMAn TR01
Bu arada bu yapıda groove müzik konum türkiye iken giriş yaptı ve albüm kapaklarını otomatik ekledi.Daha önceki yapıda vardıysa da ben farketmedim.

My-sQLL

Üye
Bilgisi olan var mo yaparlar mı

skynet

Üye
edge de ana sayfayı google diye ayarladım ama arama tuşuna bastığımda yine bing açılıyor ama neyse ki yandex denen tarayıcı açılmıyor

serinaga

Üye
Bir şey dikkatimi çekti arkadaşlar, farkeden oldu mu bilmiyorum ? Ya da bir bug mu
Olay şu yukarıdan aşağıya çektiğimizde bildirim merkezi açılıyor, tekrar kapatmak için yukarıya kaydırırken yarıya kadar sürükleyip bırakınca yarım açık kalıyor, yani sadece kısayol butonları kalıyor, bildirim merkezi yerine en son ekran hafif şeffaf bir şekilde kalıyor. Tekrar tutup yukarı çektiğimizde de tamamen kapanıp ana ekran geliyor. Resim eklemeye çalışacağım ...

Hocam yanlış hatırlamıyorsam bu 8.1 den beri var [emoji3]

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam bu olay WP8.1'den beri var, yani hep yarım durabiliyor. Sadece 11.yapıda işlem merkezini daha da iyileştirdiler, böylece ordah geçerken daha rahat durabiliyor

Son düzenleme:

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Koleksiyon ve albümlere girebiliyorum ama klasörler bölümüne girmek istediğimde ana ekrana atıyor
Bende de atıyor. Bu yapıdaki hafıza kartındaki sıkıntıdan olabilir.

Tepkiler: skynet

Rygebin

Üye
Tek bu buildde değil 9. Yapıda da bu sorun vardı zaten

Ama lumia 535 te hiç rastlamadım o soruna telefona göre değişebilir