serinaga
Üye
Mağaza'da sıkıntı yok. Hareket verisi yine indirilemiyor ve açılmıyor.
Canlı görüntüler 8.1'de iken 735'te varken şimdi yok. 930, 1520'de filan var. Şaka gibi bir durum.
8.1den 12. yapıya geçen ya da 11den 12ye Geçenlerde hareket verisinin durumu nedir
Hocam yanlış hatırlamıyorsam bu 8.1 den beri var [emoji3]Bir şey dikkatimi çekti arkadaşlar, farkeden oldu mu bilmiyorum ? Ya da bir bug mu
Olay şu yukarıdan aşağıya çektiğimizde bildirim merkezi açılıyor, tekrar kapatmak için yukarıya kaydırırken yarıya kadar sürükleyip bırakınca yarım açık kalıyor, yani sadece kısayol butonları kalıyor, bildirim merkezi yerine ana ekran hafif şeffaf bir şekilde kalıyor. Tekrar tutup yukarı çektiğimizde de tamamen kapanıp ana ekran geliyor. Resim eklemeye çalışacağım ...
Hocam bu olay WP8.1'den beri var, yani hep yarım durabiliyor. Sadece 11.yapıda işlem merkezini daha da iyileştirdiler, böylece ordah geçerken daha rahat durabiliyorBir şey dikkatimi çekti arkadaşlar, farkeden oldu mu bilmiyorum ? Ya da bir bug mu
Olay şu yukarıdan aşağıya çektiğimizde bildirim merkezi açılıyor, tekrar kapatmak için yukarıya kaydırırken yarıya kadar sürükleyip bırakınca yarım açık kalıyor, yani sadece kısayol butonları kalıyor, bildirim merkezi yerine en son ekran hafif şeffaf bir şekilde kalıyor. Tekrar tutup yukarı çektiğimizde de tamamen kapanıp ana ekran geliyor. Resim eklemeye çalışacağım ...
Hocam yanlış hatırlamıyorsam bu 8.1 den beri var [emoji3]
Bende de atıyor. Bu yapıdaki hafıza kartındaki sıkıntıdan olabilir.Koleksiyon ve albümlere girebiliyorum ama klasörler bölümüne girmek istediğimde ana ekrana atıyor
yaparlar büyük ihtimalle. finalde bekliyorum ama ben onu. Messenger falan da aynı şekilde olabilirBilgisi olan var mo yaparlar mı
Tek bu buildde değil 9. Yapıda da bu sorun vardı zatenBir şey dikkatimi çekti arkadaşlar, farkeden oldu mu bilmiyorum ? Ya da bir bug mu
Olay şu yukarıdan aşağıya çektiğimizde bildirim merkezi açılıyor, tekrar kapatmak için yukarıya kaydırırken yarıya kadar sürükleyip bırakınca yarım açık kalıyor, yani sadece kısayol butonları kalıyor, bildirim merkezi yerine en son ekran hafif şeffaf bir şekilde kalıyor. Tekrar tutup yukarı çektiğimizde de tamamen kapanıp ana ekran geliyor. Resim eklemeye çalışacağım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?