Sensation
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Nokia Software Updater for Retail de mi yüklenmiyor?İşin enteresan yanı bunu (8.0'dan güncelleyerek gelinmesi durumunu) hesaba katmamaları.
Gerçi bu yapı ve sonrasında sorun olmayacakmış ama olan yine bana oldu.
Yarın tekrar 8.1e dönmem gerekecek.
İşin aksi yanı WDRT karma değer hatası verdiği için istemeye istemeye bilgisayarı sıfırlamam gerekecek öncelikle...
Onunla dead flaş atmıştım geçen, taa 8.0a döndümNokia Software Updater for Retail de mi yüklenmiyor?
Evet, Fast seçmeniz yeterli.şimdi 10. yapıdayım 12 ye geçmek için insider dan direk geçiş yapabilir miyim?
Forumda 12.yapıyı yüklerken 0x80070538 hatasını alan tek ben varım galiba
Bendede aynısı oldu 8.1 kullanıyorum..Beyler 8.1 ya da 10 kullanıp saat problemi yaşayan var mı acaba ?
Sabah kalktığımda yerel saat amman saatine geçmiş bir saat geri olmuş o yüzden işe geç kaldım.
Var mı problem yaşayan?
Dünden beri 4-5 kere telefon dondu kaldı mecbur soft reset ile açtım
Şu depolama sorunu olmasaydı sıfırdan kurulum yapacaktım
Benim güncelleme yüzde 23te kaldı ne yapmalıyım 9.yapıdayım
Beyler 8.1 ya da 10 kullanıp saat problemi yaşayan var mı acaba ?
Sabah kalktığımda yerel saat amman saatine geçmiş bir saat geri olmuş o yüzden işe geç kaldım.
Var mı problem yaşayan?
Ben 8.1 den geçiş yaptım cihazım ise 1520 hareket verisi maalesef çalışmıyor.8.1den 12. yapıya geçen ya da 11den 12ye Geçenlerde hareket verisinin durumu nedir
Ben 8.1 den 12.yapıya geçtim,saat problemi bende de oldu.Beyler 8.1 ya da 10 kullanıp saat problemi yaşayan var mı acaba ?
Var mı problem yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?