Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Software Updater for Retail de mi yüklenmiyor?

şimdi 10. yapıdayım 12 ye geçmek için insider dan direk geçiş yapabilir miyim?

Nokia Software Updater for Retail de mi yüklenmiyor?
Onunla dead flaş atmıştım geçen, taa 8.0a döndüm
Bugünkü hatayı da 8.0dan geldiğim için alıyorum.

Neyse yaa bilgisayar da kendine gelsin
Yarın izlenimlerimi paylaşırım.

Tepkiler: Sensation

BLasTeaR

Üye
9 Dk Sürdü.

11 Dk Sürdü.

7Dk Sürdü.

Sonuçlar: (şimdilik sallamasyon başlangıç menüsü ile gözüme takılan yenilikler/değişiklikler)

Yazılım: Windows 10 Mobile: (önceki Yapı'da gelmişti sanırım, hoş olmuş)

gösterme amaçla sallamasyon Başlangıç menü

Tek elle kullanım için, özelliğin ne işe yaradığını beyinlerimize kazıtılan metin.

Hızlı işlem merkezi: büyük ekranlarda tek durup görüntü kirliliği yapan kısayolunu kaldırmalarına çok sevindim, (çok çirkin duruyordu he)

Arama: Turkish yeahh

Kişileri adıyla çevirmeyi anlatan harfler..

Mesaj ayarları: Sohbet için özellikler

Arama butonu: ekranın %30'unu resmen kapatıp (başkaları arama yapıp kapatmaya çalışıp koca kapatma butonunu göremeyip) 'hihi bunun kapatma butonu nerede' diye sorulan soruyu ortadan kaldıran 'büyük' çözüm.

MS Edge: varsayılan arama motoru, Yandex'in hoş anasayfası olmuş (Bing yazılı olduğu halde)

MS Edge adres çubuğu: yazıları görebiliyorum!

Görüntülü Arama için varsayılan uygulamayı seçebiliyoruz (standart Skype olarak geliyor ben Skype Video ile değiştirdim. Test yapma gibi bir durum olursa yazarım)

• Bu arada geçişler gerçekten çok hoş olmuş.
  • Ayrıca, herhangi bir uygulamanın üstüne basılı tutup seçeneklerin çıkma süresini kısaltmışlar, artık yarım saat basılı tutmamıza gerek kalmamış
  • Tarayıcı'ya uygulamasından tıklayınca son sayfayı açıyor artık (işte bu)
  • Başlangıç'a uygulama eklerken görünmeme sorunu da düzelmiş. Yani ekleye basınca hemen ekliyor.

Şimdilik izlenimlerim bu kadar.. 2 gözüme takılan değişiklik / hata vs olursa klavyemle yazarım.

Sonradan gelen dipnot: Görseller çok mu büyük? Ctrl basılı tutup farenin tekerleği ile küçültün bi zahmet. (bunu da ben mi söyleyim?) diğer siteden yüklemeyi unuttum.

Son düzenleme:
Tepkiler: kaygisiz43, bulutsuzgece, 4MaGuS ve 4 diğerleri

afwerker

Üye
Galiba Miceosoft edgenin 1520'de bilgisayar moduna girmesi bir hataydı. Dpı ayarı %175 olmasına rağmen 11-12. Yapılarda adres çubuğu hala aşağıda. Evrensel olan uygulamalar farklı görünüme geçiyor.

YkPkY

Üye
9. Yapı üzerine direkt kurdum,telefon uçuyor maşallah.tıklama tekleme yok.
Şu depalamada uygulama kaldırıyorduk,artık göremiyorum.birde geçici dosyaları silmede yok.tarayıcıda geçmiş silmede yok.telefon zaten şişikti iice şişecek.
Bulan varmı

oguone

Üye
12.yapı da whatsapp,messenger depolama sorunu yüzünden kuramıyorum L820

BLasTeaR

Üye
Sonradan gözüme takılanlar: (yazıma ekledim)

MS Edge: varsayılan Yandex'in hoş anasayfası olmuş (Bing yazılı olduğu halde)

MS Edge adres çubuğu: yazıları görebiliyorum!

• Bu arada geçişler gerçekten çok hoş olmuş.
  • Ayrıca, herhangi bir uygulamanın üstüne basılı tutup seçeneklerin çıkma süresini kısaltmışlar, artık yarım saat basılı tutmamıza gerek kalmamış
  • Tarayıcı'ya uygulamasından tıklayınca son sayfayı açıyor artık (işte bu)
  • Başlangıç'a uygulama eklerken görünmeme sorunu da düzelmiş. Yani ekleye basınca hemen ekliyor.

Son düzenleme:
Tepkiler: Sensation ve Esendağlı
@Sensation 9'dan 12'ye geçtim.hiç sıfırlama falan yapmadım.ama küçük bi sorunum var.mesajlarda bi tane bildirim görünüyor kilit ekranında.bütün mesajları sildim ama hala duruyor ve yeni mesaj geldiğinde de 1 tane gösteriyor değişmiyor.bi türlü kurtulamadım.sıfırlamak istemiyorum

bişey daha sorayım.edge masaüstü sürümü görüntüsü olayını bitirdiler mi.bir ara öyle bişey vardı.pc gibi görünüyordu dpi düşürünce

böyle olsa ne güzel olurdu dimi.tam da bişey eklemek için boş bırakılmış gibi duruyor orası

Son düzenleme:
Tepkiler: Esendağlı, bulutsuzgece, ekoks20 ve 2 diğerleri

skynet

Üye
Dünden beri 4-5 kere telefon dondu kaldı mecbur soft reset ile açtım
Şu depolama sorunu olmasaydı sıfırdan kurulum yapacaktım

alaca61

Üye
Benim güncelleme yüzde 23te kaldı ne yapmalıyım 9.yapıdayım

cadde19

Üye
Beyler 8.1 ya da 10 kullanıp saat problemi yaşayan var mı acaba ?
Sabah kalktığımda yerel saat amman saatine geçmiş bir saat geri olmuş o yüzden işe geç kaldım.
Var mı problem yaşayan?

og1907

Üye
Sabah kalktığımda yerel saat amman saatine geçmiş bir saat geri olmuş o yüzden işe geç kaldım.
Var mı problem yaşayan?
Bendede aynısı oldu 8.1 kullanıyorum..

8.1 kullanıorum bendee aynısı oldu hatta dun akşam 12 den sonra aldı geriye yanlış deılsem

skynet

Üye
Bende 8.1'de iken amman olarak ayarlamıştı ama saat doğruydu şimdi w10'da tekrar istanbul olmuş ama yine saat doğru

Dünden beri 4-5 kere telefon dondu kaldı mecbur soft reset ile açtım
Şu depolama sorunu olmasaydı sıfırdan kurulum yapacaktım

Hocam üzerine kur. Bas düğmeye çekil kenara herşeyi ayarlayıp tam hazır teslim ediyor sana zaten.

Benim güncelleme yüzde 23te kaldı ne yapmalıyım 9.yapıdayım

Üzerinden zaman geçmiş, ama başka arkadaşlarda karşılaşabilir diyerek yazayım. Bırakın telefonu kendi haline. Ne yapıp edip yüklüyor. Hatta bu konuda uyarı bile var. Hatta yükledikten sonra bir süre ekran kararmış şekilde bekleyebilir bile diyorlar. Telefonu bir süre kendi haline bırakın O yükler.

Var mı problem yaşayan?

Evdeki telefonda 8.1 yüklü ve o da geri aldı.

csH

Üye
8.1den 12. yapıya geçen ya da 11den 12ye Geçenlerde hareket verisinin durumu nedir

8.1den 12. yapıya geçen ya da 11den 12ye Geçenlerde hareket verisinin durumu nedir
Ben 8.1 den geçiş yaptım cihazım ise 1520 hareket verisi maalesef çalışmıyor.
Var mı problem yaşayan?
Ben 8.1 den 12.yapıya geçtim,saat problemi bende de oldu.

Tepkiler: csH