.BlueTR
Üye
bende sorunsuz açılıyorLumia selfie uygulamasını açmak istediğm de 8.1 deki kamera uygulaması açılıyor
Ben de 8.1 de ki varsayılan kamera uygulaması açılıyor bende sildimbende sorunsuz açılıyor
Yanlış hatırlamıyorsam bu sorunla 10'da karşılaşmıştım. 11'den beri sıkıntı yok.Beyler ben 11.yapıyı kurduğumda sd karttaki resimler ve videolar galeride gözükmüyordu .dosya yoneticisinden girip göre biliyordum.Bu yapıda duzelrilmiş mi ?
Ayarlar>Kişiselleştirme>Başlangıç>Daha fazla kutucuk göster>Açık. Bu ayardan sonra Ayarlar>Sistem>Görüntü ordan boyutu sola doğru çekin. Bende %175'te oluyor. 925'te ekran boyutu farklı olduğundan dolayı denemeniz gerekir. En solda muhakkak olur zatenarkadaşlar 5. yapıdan beri insiderdeydim 10. yapıda direk güncelleme sorunu olunca 8,1e döndüm ve dünya varmış dedim ne çile çekmişim kaç aydır dedim.Bu gece yeni gelen yapıyı yükledim tekrardan başlangıçta ekran bugu oldu ama fotoğrafı değiştirerek sorunu çözdüm şuan herhangi bi sorun yok gayet akıcı gözüküyo.Daha sürdürülüyor yazısınıda görmedim aman nazar değmesinbu arada l925e 4lü kutucuk yapabiliyor muyuz. Yapıyorsak nasıl
Mağaza haricinde bir sıkıntı göremedim,Efektler çok hoş olmuş. Şu sistem bi otursa artık
Gayet iyi,sadece mağazada sıkıntı yaşıyorum oda şu kitaplığım kısmında.yükleyen arkadaşlar stabillik konusunda yazarmısınız ? ne durumda
şu anda yüklüyorum umarım pişman olmamMağaza haricinde bir sıkıntı göremedim,
Gayet iyi,sadece mağazada sıkıntı yaşıyorum oda şu kitaplığım kısmında.
Sorun galiba Windows Phone 8.0'dan 10572'ye geçmenden kaynaklı:Error 0x80070538 hatası vermeye devam ediyor.
Yapıyı indiriyor ancak yüklenirken sürekli bu hatayla yarıda kesiliyor.
4 kez denedim sonuç aynı.
İnternette aradım ayni sorunu yaşayan yabancılar da var.
Çözümü araştırıyorum.
Bildiğim kadarıyla tablet modu sadece 1520'de oluyor. Ekran boyutu ve gücünden dolayı.630u 1520 yaptım 3 seçenek oldu dpi ayarı. Tablet görünümü hangi dpida oluyor varsayılan %100 olarak geldi.
Ben de zaten yeniden 8.1'e dönmeyi düşünüyordum, her şeyi denedim çünkü.Sorun galiba Windows Phone 8.0'dan 10572'ye geçmenden kaynaklı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşin enteresan yanı bunu (8.0'dan güncelleyerek gelinmesi durumunu) hesaba katmamaları.Bildiğim kadarıyla tablet modu sadece 1520'de oluyor. Ekran boyutu ve gücünden dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?