Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

skynet

Üye
3M.bit ile indiriyorum %60 indi

920 kullanan arkadaşlar gelişmeleri yazar mısınız ? Ona göre karar vereceğim

ekoks20

Üye
Yeniden başlatma istedi sorun yok gibi
şarj %95 idi yeniden başlatma istedi sonrada kırmız pil işareti çıktı şarja taktım bir gariplik var

trepcan

Üye
Düzeltilen sorunlar
  • Windows Phone 8.1’den yükseltilen Lumia 930, Icon ve Lumia 1520 cihazlarında ‘Hey Cortana’ özelliği tekrar çalıştırılabilir duruma getirildi. Ayarlardan bu özelliği aktif etmeniz yeterli.
  • 3. parti uygulamalarda meydana gelen, ‘Fotoğraflar’dan direkt paylaşımı engelleyen sorun giderildi. Artık Whatsapp’dan FB Messenger’dan ve diğer uygulamalardan fotoğrafları paylaşabilirsiniz.
  • Batarya ömrü iyileştirildi
  • Kilit ekranına durum eklemek için seçilemeyen uygulama sorunu giderildi
  • Klavyede tahmin ve otomatik düzeltme sorunları giderildi
  • Video kayıt özelliği geliştirildi
  • Sanal sesli mesaj senkronizasyonu iyileştirildi
  • Yapı 10572’de görülen çift-SIM sorunları giderildi
  • Çince klavyede oluşan ve çalışmayı durdurmaya neden olan hata giderildi.
Bilinen sorunlar
  • Güncelledikten sonra cihazın ilk açılışında 5 dakikalığına siyah ekranda takılı kalabilir (acele etmeyin)
  • Yeni indirilenler ve uygulamalar için seçtiğiniz depolama alanı doğru olarak gösterilmeyebilir. Seçeneği değiştirseniz bile etki etmeyecektir.
  • Bazı uygulamaları SD karta taşıdıktan sonra çökme ile karşılaşabilirsiniz. Eğer uygulama çalışmıyorsa cihazı yeniden başlatın
  • Farklı çözünürlükteki yedeğiniz ile cihazı kurarsanız başlangıç ekranında sorun yaşayabilirsiniz. Eylem merkezinden Ayarlara gidip başlangıcı yeniden ayarlayarak bu sorunu çözebilirsiniz.
Not: Çeviri alıntıdır.

Tepkiler: 4MaGuS, BLasTeaR ve Esendağlı

stockton

Üye
Sevim koş güncelleme gelmiş!

Tepkiler: Rock Ve Roll ve YkPkY
Beyler indirme boyutu kaç mb acaba lütfen kesin bilgi verin 1 gb internet limitim var

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaş yine çarklar var. Kaç kere dedim değiştirin şunu adam gibi estetik bir yükleme ekranımız olsun.

Son düzenleme:
Tamam çok sağolun arkadaşlar hemen indiriyorum ozaman

ademoz05

Üye
Insider Fast configuration update'i benim telefon yapamadığı için, yani hazırda güncelleme beklediği için yenisini indiremiyorum. hahaha