bulutsuzgece
Üye
W10M de henüz mağaza güncelleme geçmişini de eklemediler değil mi? 8.1 de iken en son neleri güncelledim mağaza uygulamasında görebiliyordum.
Uygulamaların mağazada en son ne zaman güncellendiği de görülmüyor
10. Yapı için değil sanırım bende yok bu güncelleme!!!Microsoft Mesajlaşma(1.10.11003.0 > 1.10.26007.0) güncellendi.
Microsoft Mesajlaşma(1.10.11003.0 > 1.10.26007.0) güncellendi.
Arayüz Windows 10 uyumlu olmuş. Adı da "Cihazınızı değerlendirin" oldu."Bizi değerlendirin" güncellendi.
Final gelsin de sizi değerlendireceğiz
sizin için az önce denedim bende 35 şarkı var listedeki bütün şarkıları karıştırıyorArkadaşlar bir şey rica etsem kontrol edebilir misiniz? Ben 9. yapıdan sonra Denim'e dönmüştüm ve sonra gelen diğer yapıları kullanmadım. Groove Music uygulamasında hala x şarkıyı seçip karıştır deyince yine sadece aynı harf ile (ya da bir öncesi ve sonrası ile) başlayan parçaları mı karıştırıyor yoksa listedeki bütün şarkıları mı?
Yarını bekleyin.Lumia 925 için son yapı ne durumda. Cihazım servisten geldi hazır 8.1 de bomboşken güncellesem mi 11.yapıya. yoksa yarın gelecek yeni yapıyı mı beklesem
Evet.
Geliştiricinin kendisi açıklama kısmına girmediği sürece son güncellenme tarihi ve versiyon bilgisi doğru dürüst görünmüyor.
Eski mağaza o yönden iyiydi, sırf bu bilgileri içeren bir bölümü vardı.
Bence yarın gelecek yapı 12 den itibaren deneyebilirsiniz.735 yeni nesil cihaz.
Acaba yapıları yüklememi tavsiye eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?