BomberMAn TR01 Üye şimdi 8.1'e geçerim ardından da Gabe no new build today derse elinden şekeri alınmış çocuk gibi kalırım ortada.ne yapsam bilemedim en iyisi çay içmek
şimdi 8.1'e geçerim ardından da Gabe no new build today derse elinden şekeri alınmış çocuk gibi kalırım ortada.ne yapsam bilemedim en iyisi çay içmek
bulutsuzgece Üye gabe 10575'ten daha yeni bir yapı geleceğini ama bir iki güne daha ihtiyaçları olduğunu söylemiş. özet: Şarjları perşembe fulleyin
gabe 10575'ten daha yeni bir yapı geleceğini ama bir iki güne daha ihtiyaçları olduğunu söylemiş. özet: Şarjları perşembe fulleyin
papakudioflu Emekli Yönetici bulutsuzgece' Alıntı: gabe 10575'ten daha yeni bir yapı geleceğini ama bir iki güne daha ihtiyaçları olduğunu söylemiş. özet: Şarjları perşembe fulleyin Genişletmek için tıkla ... 10578 gelecek büyük ihtimalle.
bulutsuzgece' Alıntı: gabe 10575'ten daha yeni bir yapı geleceğini ama bir iki güne daha ihtiyaçları olduğunu söylemiş. özet: Şarjları perşembe fulleyin Genişletmek için tıkla ... 10578 gelecek büyük ihtimalle.
alaca61 Üye Yine hayal kırıklığı kaldık 9. Yapıda 5110 varken ne kadar rahattı millet gunçelleme derdi yoktu özlüyorum o günleri
Yine hayal kırıklığı kaldık 9. Yapıda 5110 varken ne kadar rahattı millet gunçelleme derdi yoktu özlüyorum o günleri
BLasTeaR Üye alaca61' Alıntı: Yine hayal kırıklığı kaldık 9. Yapıda 5110 varken ne kadar rahattı millet gunçelleme derdi yoktu özlüyorum o günleri Genişletmek için tıkla ... Aynen, kasma takılma derdi bile yoktu
alaca61' Alıntı: Yine hayal kırıklığı kaldık 9. Yapıda 5110 varken ne kadar rahattı millet gunçelleme derdi yoktu özlüyorum o günleri Genişletmek için tıkla ... Aynen, kasma takılma derdi bile yoktu
Esendağlı Üye stockton' Alıntı: Ulan windows! Ulan windows! Bari yarın verseler! Genişletmek için tıkla ... Yarın mı,hiç sanmıyorum en erken perşembe bence.
stockton' Alıntı: Ulan windows! Ulan windows! Bari yarın verseler! Genişletmek için tıkla ... Yarın mı,hiç sanmıyorum en erken perşembe bence.
Esendağlı Üye Tarkansoylu35' Alıntı: Hani salı günü diyordular ne oldu yalan oldu Genişletmek için tıkla ... Ya zaten bir özellik gelmeyecek nasılsa ,fazlada kasmanın bir anlamı yok aslında.
Tarkansoylu35' Alıntı: Hani salı günü diyordular ne oldu yalan oldu Genişletmek için tıkla ... Ya zaten bir özellik gelmeyecek nasılsa ,fazlada kasmanın bir anlamı yok aslında.
Rygebin Üye Esendağlı' Alıntı: Ya zaten bir özellik gelmeyecek nasılsa ,fazlada kasmanın bir anlamı yok aslında. Genişletmek için tıkla ... Özellik değil de stabilite sağlansın yeter.
Esendağlı' Alıntı: Ya zaten bir özellik gelmeyecek nasılsa ,fazlada kasmanın bir anlamı yok aslında. Genişletmek için tıkla ... Özellik değil de stabilite sağlansın yeter.
Tarkansoylu35 Üye Mağaza ne olacak hiç bir gelişme yok kimse uygulama geliştirmiyor ne olacak mağaza nın hali
Rygebin Üye Tarkansoylu35' Alıntı: Mağaza ne olacak hiç bir gelişme yok kimse uygulama geliştirmiyor ne olacak mağaza nın hali Genişletmek için tıkla ... Microsoft'un itelemesiyle olacak şey değil kullanıcı gelmesse şirkette yapmaya üşeniyor.
Tarkansoylu35' Alıntı: Mağaza ne olacak hiç bir gelişme yok kimse uygulama geliştirmiyor ne olacak mağaza nın hali Genişletmek için tıkla ... Microsoft'un itelemesiyle olacak şey değil kullanıcı gelmesse şirkette yapmaya üşeniyor.