Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet maalesef yine her yerden Yandex çıkıyor.
Bende %150'de mesajlar öyle oluyor fakat telefon uygulamasında tuşlar çok küçülüyor. Başka şekilde açmanın yolu uok.

512 mb ramliler için toplam ram miktaro 395 mb. yaklaşık olarak 295 mb ram kullanılıyor

YkPkY

Üye
haritalar güncellendi

cadde19

Üye
Gabe birşeyler yazıyor ama ayıkamadım

remzi33

Üye
Gabriel Aul ‏@GabeAul

Some were seeing Mobile 10572 offered from previous preview builds. If this was you, look here:
Bu arada Insider Fast için konfigürasyon güncellemesi geldi bana. Galiba 10575'e sorunsuz geçiş için bu güncelleme

Outlook mail ve takvim tekrar güncellendi. Bu güncelleme ile takvime hafta görünümü geldi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Resimde Güncelleme ekranında görülen HAREKET VERİSİ - Hata.. durumunu nasıl düzelttiniz..
Ben Hareket verisini uygulamadan kaldırdım(Akıllı depolama yoluyla) artık ne güncelleme geliyor ne de hata geliyor.
Bu bir çözüm mü? Yoksa düzeltmelerini mi beklemeliydik..

Bende senin gibi hareket verisini depolamadan kaldırdım,belli olmaz belki akşama 8.1 e geri dönerim

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bazı kullanıcıların Windows 10 Mobile Yapı 10549 sürümünde Yapı 10572 için güncelleme gördüklerini fakat yükleyemediklerini belirtmiş. Sorunun çözümü için de Windows Insider sitesine link vermiş.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Düzelttiğimi nereden çıkarttınız duruyor hala

Yaptığınız işlem de eğer o görevi kullanan uygulamanız yoksa bir çözüm sayılabilir.

skynet

Üye
Konuyla alakalı değil ama şu sitede ki reklamlara bir çeki düzen verilmeli

Tepkiler: StRonK, Dexter Morgan ve SLH.55
Ben w10 un her çıkan sürümünü yüklerim ama canım sıkılır geri dönerim,eğer bu flash işlerine meraklı isen ve becerebiliyorsan geç,dene ve gör derim,beğenmezsen geri dönersin.(sorumluluk sana aittir)bu son yapıda batarya iyileştirmesi hissedilir derecede iyi olmuş ve ısınma sorunu giderilmiş.

Haftaya gelecek olanı da yükleyebilmek için zaten dönülecek,bu sürümde yükseltme sorunu var
Ben şu anda 1 aydır 10 ncu yapıdayım.
11 nci yapıya geçemedim. 8.1 e dönerek geçme uğraşısına da girmedim.
Ancak, haftaya gelecek yapının 8.1'e dönmeden yüklenebileceğini okumuştum, yoksa yanılıyor muyum?

Tepkiler: BLasTeaR ve Esendağlı
Ha evet sanırım ben yanlış anlamışım

Şu final sürümü verilsede kurtulsak ben hiçbir deneme sürümünü yüklemediğimden merakla bekliyorum