drangela61
Üye
4G derken. Alt yapı çalışır durumda mı ki
Türkçe karakter problemi yok demiştim ya bende, bu arada foruma resim yüklemesini de öğrenmiş oldum
cihazı yurt dışından almıştım, 3g-2g ayarı bile yok. Şarja da sıkıntısı oluyor.4G derken. Alt yapı çalışır durumda mı ki
Dead flash ile turkiye romu yüklersen sıkıntı kalmazcihazı yurt dışından almıştım, 3g-2g ayarı bile yok. Şarja da sıkıntısı oluyor.
Numara tuşlayınca araya çizgi bile gelmiyor bende
Türkçe karakter problemi yok demiştim ya bende, bu arada foruma resim yüklemesini de öğrenmiş oldum
Yalnız benim telefon dili, bölgesi amerika ve ingilizce, hiç Türkiye olarak bakmadım. Ondan belki de sorun çıkmıyor bende. Olabilir mi?Numara tuşlayınca araya çizgi bile gelmiyor bende
%99 ondanYalnız benim telefon dili, bölgesi amerika ve ingilizce, hiç Türkiye olarak bakmadım. Ondan belki de sorun çıkmıyor bende. Olabilir mi?
Bende güncelleme görünmüyor. Ayrıca engelleme uygulaması sürekli güncelleme döngüsündeOutlook mail ve takvim tekrar güncellendi. Bu güncelleme ile takvime hafta görünümü geldi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
usta 8.0 a nasıl döneriz 8.0 amber rom dosyaları elimde ama hangi programı kullanacağım yardımcı olursanız sevinirimBen Windows Phone 8.0'dan güncelleyerek geldim. İnşallah wifi ile ilgili yada yapı güncelleme ile ilgili sorun yaşamam, şu an sıkıntı yok gibi.
Yine arada ısınmalar var, belki de arka planda konum kullanan uygulamalar arttıkça oluyor bilemiyorum.920 kullanan arkadaşlar son durum nedir ? @bulutsuzgece cihaz ne durumda şu anda ?
Nokia Care Suite gerekiyor.usta 8.0 a nasıl döneriz 8.0 amber rom dosyaları elimde ama hangi programı kullanacağım yardımcı olursanız sevinirim
Güncelleme almıyor, bir hata var sürekli listede görünüyor. Mesajlar ya da Telefon uygulamasından ulaşabilirsiniz. Telefon>Engellenen aramalarArama ve mesaj filtresi ( evrensel olan) güncelleme aldı ama uygulama ortada yok ne biçim iş anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?