Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Bendeki live tilelar sıkıntılı maalesef güncellenmiyorlar sadece bildirim merkezinden görebiliyorum.. Bir de dpi ayarını 175 yaptım L920de çok klas duruyor ama bayağı ufaldı yazılar foruma büyüteçle bakacağım neredeyse.. L950xl de müthiş duracağına eminim.. Aslında adam olur bu sistem de işte sanki kısa sürede olmayacak gibi çünkü bu işin bir de mağaza kısmı var.. Oturmuş bir sisteme geçip 2017-2018 gibi bu platforma dönmek daha mantıklı olacak gibi..

papakudioflu

Emekli Yönetici
Outlook mail ve takvim tekrar güncellendi. Bu güncelleme ile takvime hafta görünümü geldi.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tüm numarayı silmeden düzenlemeyi fark eden olmadı mı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: suyunsesi

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yalnız benim telefon dili, bölgesi amerika ve ingilizce, hiç Türkiye olarak bakmadım. Ondan belki de sorun çıkmıyor bende. Olabilir mi?
%99 ondan
------------------------------------------------------------------------------------------
- Şarj simgesi %5'ten sonra boş görünüyor
- Gezinti çubuğundaki tuşlara basınca yanan efekt(10. yapıda gelen) kaldırılmış.
- Gezinti çubuğu artık bazı yerlerde gizlenemiyor.

Son düzenleme:

can1516

Üye
Arkadaşlar lumia 520 kullanıyorum windows 10 geçmek istiyorum ama korkuyorum takılıp kasar bir de sarj konusunda sıkıntı çeker miyim ? Yapı 10572 de batarya iyileştirmesi var diyorlar ne kadar doğru kullanan arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim?

Ben Windows Phone 8.0'dan güncelleyerek geldim. İnşallah wifi ile ilgili yada yapı güncelleme ile ilgili sorun yaşamam, şu an sıkıntı yok gibi.
usta 8.0 a nasıl döneriz 8.0 amber rom dosyaları elimde ama hangi programı kullanacağım yardımcı olursanız sevinirim

920 kullanan arkadaşlar son durum nedir ? @bulutsuzgece cihaz ne durumda şu anda ?
Yine arada ısınmalar var, belki de arka planda konum kullanan uygulamalar arttıkça oluyor bilemiyorum.

Kilit ekranı yine biraz hantal.

Arama uygulamasının açılışı oldukça hızlanmış ancak uygulama içinde bazı yerlerde, özellikle isim listesinin yani rehberin gelişinde ve tuşlayarak numara çevirmede yavaşlık devam ediyor. Tuşladığın numara 2-3 saniye geç geliyor.

Kişiler uygulamasının açılış hızında da iyileştirme var.

Edge tarayıcıda da hız ve performans olarak iyileştirmeler var ama hala yeterli kaliteye ulaşmış değil.

E-posta ve takvim yine hızlı. Alarmların açılış hızı biraz daha iyi.

Dosya gezgini daha iyi durumda.

Fotoğraflar uygulaması yine son 2 yapıdır daha iyi.

Özetle iyiye gidiş var ama hala finalde görmek isteyecegimiz özellik ve akıcılığa sahip değil.
Hala sağı solu ayrı oynayan uygulama, ayar ve menüler mevcut.
Kozmetik olarak veya çeviri yönünden sorunlu olan yerlere değinmiyorum çünkü muhtemelen finalden önce oralar elden geçecektir.
11. Yapı için şimdiye kadarki yapilar içinde günlük kullanıma en yakın olanı diyebiliriz.
Ancak hala diğer sistemlerin yanında sözü edilecek düzeyde değil.
Finalde nasıl olacak hep birlikte göreceğiz 2 ay icinde...

Tepkiler: Esendağlı ve braayn
usta 8.0 a nasıl döneriz 8.0 amber rom dosyaları elimde ama hangi programı kullanacağım yardımcı olursanız sevinirim
Nokia Care Suite gerekiyor.
Yazılım destek bölümümüzde Dead Flaş konusu var, o konudan faydalanabilirsiniz.

Tepkiler: ersncak42

alaca61

Üye
9. Yapıdayım 11.yapıyı onerirmisiniz yoksa salıya kadar bekleyip 12.yapıyımı kursam l620

11.yapıyı beğendim 1520de sorunsuz çalışıyor ☺ 11 yapı eskittik otg hala ortada yok

Geçme. Net sonra sende Msye sövmeye başlarsın felan hazır rahatsın geçme

Tepkiler: emz
Groove music hatalı! Müzik çalarken ses gidip geliyor

Arama ve mesaj filtresi ( evrensel olan) güncelleme aldı ama uygulama ortada yok ne biçim iş anlamadım

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arama ve mesaj filtresi ( evrensel olan) güncelleme aldı ama uygulama ortada yok ne biçim iş anlamadım
Güncelleme almıyor, bir hata var sürekli listede görünüyor. Mesajlar ya da Telefon uygulamasından ulaşabilirsiniz. Telefon>Engellenen aramalar