csH Üye sfgnrl' Alıntı: once az bi ilerliyor sonra % 40 civarında yine takılıyo dostum izmit yazmışşın. fiber kullanıyon. yahyakaptan da mısın yoksa ? Genişletmek için tıkla ... yok saraybahçe
sfgnrl' Alıntı: once az bi ilerliyor sonra % 40 civarında yine takılıyo dostum izmit yazmışşın. fiber kullanıyon. yahyakaptan da mısın yoksa ? Genişletmek için tıkla ... yok saraybahçe
csH Üye System X' Alıntı: yüklemesi biten yokmu Genişletmek için tıkla ... az kaldı çarklar yarıyı geçti
rcxy Üye çarklar bitmek üzere yedeksiz yüklücem hız farkı olacak mı bakalım çarklar bitmek üzere yedeksiz yüklücem hız farkı olacak mı bakalım
çarklar bitmek üzere yedeksiz yüklücem hız farkı olacak mı bakalım çarklar bitmek üzere yedeksiz yüklücem hız farkı olacak mı bakalım
-_SEFA_- Üye System X' Alıntı: yüklemesi biten yokmu Genişletmek için tıkla ... çarklar en sonda orda bile çok sürüyor
System X' Alıntı: yüklemesi biten yokmu Genişletmek için tıkla ... çarklar en sonda orda bile çok sürüyor
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi - Telefon uygulaması bazı cihazlarda açılışta hep çöküyormuş. Çare ise telefonu sıfırlamak. - Fotoğraflar uygulamasından üçüncü parti uygulamalara fotoğraf paylaşılamaz. (Dosya Gezginini kullanabiliriz sanırım.)
- Telefon uygulaması bazı cihazlarda açılışta hep çöküyormuş. Çare ise telefonu sıfırlamak. - Fotoğraflar uygulamasından üçüncü parti uygulamalara fotoğraf paylaşılamaz. (Dosya Gezginini kullanabiliriz sanırım.)
-_SEFA_- Üye veriler taşınıyor bölümü 9 aşama rcxy' Alıntı: valla siyah ekranda kaldı öyle, yanıyor da telefon. soft reset attım yine tık yok. Genişletmek için tıkla ... atmasaydın keşke normal bişeymiş o...
veriler taşınıyor bölümü 9 aşama rcxy' Alıntı: valla siyah ekranda kaldı öyle, yanıyor da telefon. soft reset attım yine tık yok. Genişletmek için tıkla ... atmasaydın keşke normal bişeymiş o...
rcxy Üye sfgnrl' Alıntı: veriler taşınıyor bölümü 9 aşama atmasaydın keşke normal bişeymiş o... Genişletmek için tıkla ... siyah ekranda ne kadar bekledi
sfgnrl' Alıntı: veriler taşınıyor bölümü 9 aşama atmasaydın keşke normal bişeymiş o... Genişletmek için tıkla ... siyah ekranda ne kadar bekledi
-_SEFA_- Üye rcxy' Alıntı: siyah ekranda ne kadar bekledi Genişletmek için tıkla ... haddinden fazla sürdü. çok düşündüm soft reseti de yapmadım...
rcxy' Alıntı: siyah ekranda ne kadar bekledi Genişletmek için tıkla ... haddinden fazla sürdü. çok düşündüm soft reseti de yapmadım...
-_SEFA_- Üye cihaz hazır sorusu olan varsa yardımcı olabilirim ? lumia 1520 de üstte fazlalık kolan kalmamış ( 10. yapıda da düzelmiş olabilir onu kuramadım )
cihaz hazır sorusu olan varsa yardımcı olabilirim ? lumia 1520 de üstte fazlalık kolan kalmamış ( 10. yapıda da düzelmiş olabilir onu kuramadım )
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi drangela61' Alıntı: Sıfırlamak derken komple telefonu sıfırlamak mı? @Sensation Genişletmek için tıkla ... Evet.
drangela61' Alıntı: Sıfırlamak derken komple telefonu sıfırlamak mı? @Sensation Genişletmek için tıkla ... Evet.
zaakaan Üye Öyle heyecanlandıran bir şey yok. Belki de altyapıda vardır. APK Deployment uygulamasının yanına IPA Deployment uygulamasını alalım.
Öyle heyecanlandıran bir şey yok. Belki de altyapıda vardır. APK Deployment uygulamasının yanına IPA Deployment uygulamasını alalım.
cesurpolis61 Üye Sensation papakudioflu bana uzaktan erişimle yardımcı olabilirmisiniz yardımınıza ihtiyacım var
System X Üye o değilde sevgilimle whatsapplaşacaktım bu gece yeni yapı gelince salladım inşallah çok kızmaz bana