Esendağlı
Üye
Programlar artacağı yerde elimizde olanlarıda kaybediyoruz yavaş yavaşTeamviewer 10 da yok maalesef ya
belkide sd kartta sorun varDosya yöneticisi beni deli edecek bişey kayıt edeceğim sd kart seçiyorum atıyor unlock yapacağım sd kart seçiyorum atıyor önceki yapıda sorunsuz olan şeyi yeni yapıda nasıl bozuyorlar anlamak imkansız.
Telefon seçince de aynısını yapıyormuş şimdi denedim.belkide sd kartta sorun var
Öğlen yazmıştım. Dosya Gezgini bozuk. Buna bağlı uygulamalar da çalışamıyor.Telefon seçince de aynısını yapıyormuş şimdi denedim.
En basitinden edge ile resim kaydet diyorum sd kart/telefon seçiyorum ileri diyorum ve atıyor.
Aynı ağ üzerinde kullanmıyorum maalesef. İlginiz için teşekkürler.windows 10 da varmı yokmu bilmiyorum teamviewr'ı ancak siz bunu kullanırken aynı ağ üzerinden mi bağlantı sağlıyorsunuz yoksa arakdaşınız pc sinemi bağlanıyorsunuz neden sorduğuma gelirsek buna benzer bir program var sadece kendi ağınızda bağlanmak ücretsiz diğer ağlarda ücret istiyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızprogram şu pc içinde aynı programı kurmanız gerekiyor onudaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadan indirebilirsiniz, diğer ağlara bağlanmak için uygulama içi satın alma vardı sanarım emin değilim uzun süredir kullanmıyorum bende
kardeşimde note 3 var ve 2 aydır kullanıyor,cihazda hiçbir sorun yok,M8 deki sorun nedir merak ettim ?Konusu açıldığı için yazıyorum. 2 sene Wp kullandım ve sonunda parayı bastım M8 aldım. Pişman mıyım? Hayır. Android telefonu bildiğiniz sömürüyor yani optimizenin "o" su bile yok ama ne olursa olsun Uygulamalar ve özellikleri ile wp'ye on basıyor(maalesef). Eski cihazımı anneme havale ettim ve kendisi çok çabuk alıştı ve çok sevdi telefonu. Bende arada alıyorum telefonu ana ekrana bakınca "vay be" diyorum ama bir Whatsappe veya daha genel olmak gerekirse mağazaya girdim mi hevesim kaçıyor ve hop hemen geri M8i alıyorum elime.
Ms bu sisteme gerçekten yazık ediyor.
Her ay en az bir kaç güncelleme alıyor Outlook Android uygulaması ama bir Wp'ye bakarsak 2012de çıkan wp8deki email uygulaması hala aynı durumda. W10daki Outlooku sistem daha kararlı olmadığı için saymıyorum.
W10 beni o uygulama projeleri ile geri kendine çekebilirdi ama sizin burda yazdıklarınıza göre pek umut yok.
Telefon seçince de aynısını yapıyormuş şimdi denedim.
En basitinden edge ile resim kaydet diyorum sd kart/telefon seçiyorum ileri diyorum ve atıyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Destek Lütfen !!
MS'ninLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyadaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamalarını denediniz mi ?
Türkçe yaz bizde bakalımGünaydın Arkadaşlar,
Sanırım 10. yapıda telefonun neden cayır cayır yanıp, aşırı pil tüketiminin kaynağını buldum. Settings/Privacy/Feedback & Diagnostics içerisinde Feedback Frequency ayarlarını never ve basic yaptım, sabah 07:20'den beri ısınma yok bakalım zamanla ne olacak ...
Bende kapattım şimdi. Gece %2 şarj gitmiş. 1 gün iyi 1 gün kötü bakalım ne olacakGünaydın Arkadaşlar,
Sanırım 10. yapıda telefonun neden cayır cayır yanıp, aşırı pil tüketiminin kaynağını buldum. Settings/Privacy/Feedback & Diagnostics içerisinde Feedback Frequency ayarlarını never ve basic yaptım, sabah 07:20'den beri ısınma yok bakalım zamanla ne olacak ...
Maşallah deyin nazar değmesin.Bende kapattım şimdi. Gece %2 şarj gitmiş. 1 gün iyi 1 gün kötü bakalım ne olacak
Türkçe yaz bizde bakalım
Bende kapattım şimdi. Gece %2 şarj gitmiş. 1 gün iyi 1 gün kötü bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?