DenizhaNq
Üye
gittiği yere kadar o zamanYaptım da ondan dolayı yapmamıştım. Eski yapıda da böyle olup sonradan başlamıştı. Boşuna sıfırlamaya gerek yok.
bende ısınma yok ama şarj çok hızlı bitiyor. ve çok geç doluyorBende sıfırlama yapmıştım ama hiçbir faydası olmadı,ısınma ve hızlı şarj tüketimi devam etti.
Evet geç dolma olayı bende de vardı,şu final gelse de w10 u doya doya bir kullanabilsek.gittiği yere kadar o zaman
bende ısınma yok ama şarj çok hızlı bitiyor. ve çok geç doluyor
Sıkıntı yoksa dönme,w10 daha iyi aslında.wp 8.1'i o kadar çok methettiniz ki, ben 9. yapıdan dönüyorum şuan))))))))))
şaka maka wp 8.1 baya hızlıymış ya. w10m görsel olarak daha iyi olsada insan wp8.1'in hızı özlüyor gerçekten. inşallah son yapıda aynı hızı geri kazanır.Sıkıntı yoksa dönme,w10 daha iyi aslında.
Deneyeyim bende hemen. Şarj şuan %63. 15 dakika oynayıp bakayım.Ben Lumia 930'da herhangi bir sorun yaşamadım. Ta ki Candy Crush Soda Saga kurana kadar. 15 dakikada %44 olan şarjım bitip telefon kapandı. Hem de aşırı derecede ısınarak
Benim 1520 de de aynısı oldu,şuan 8.1 de 150 program olmasına rağmen ne ısınma var ne şarjın erken bitmesi,cihaz kendine geldi resmen.
Ama w10 da kalmak isterdim açıkçası,o daha bir şık ve esaslı duruyor,daha profesyonel yani.
Microsoft Cortana için ayrı bir UserVoice sayfası açmıştı. Burada şu anda Türkçe dil desteği için açılan başlık hot ideas. Biraz destek olalım baskıyı artıralım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
windows 10 da varmı yokmu bilmiyorum teamviewr'ı ancak siz bunu kullanırken aynı ağ üzerinden mi bağlantı sağlıyorsunuz yoksa arakdaşınız pc sinemi bağlanıyorsunuz neden sorduğuma gelirsek buna benzer bir program var sadece kendi ağınızda bağlanmak ücretsiz diğer ağlarda ücret istiyorYa arkadaşlar ben Teamviewer'i yoğun kullanıyorum. Ancak bildiğiniz gibi W10M Mağazasında Teamviewer yok. Ben de .xap dosyasını indirdim WP8.1 Aplication Deployment ile yüklerim diye düşündüm ancak hata veriyor. Hata metni aşağıdaki gibidir:
Error - Merkezi Dizinin Sonu kaydı bulunamadı.
Ne yapmam lazım sorunu çözmek için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?