thoak
Üye
aynen bendede öyle oldu o kadar yazdım şöyle iyi böyle iyiçekilecek çile değil bence geçin 8.1'e denimin keyfini sürün ...ilk bende kurduğumda canavar gibi çlışıyordu sorun yoktu ama sonrada çileden çıkarttı.
Evet yaptım hemen. Bu yapı 735'e iyi geldi.
Bu yapı Koca L1520'yi halt etti, yükledikten çok değil 10 saat sonra aşırı ısınma ve pil harcaması, sıfırladım ama yine aynı durumla karşılaşınca, 8.1 şart oldu ...
Beni de yazSıfırlama olmaksızın en memnun şekilde W10M'a devam eden benim herhalde.APK yükleyebilsem iyiydi de neyse.
Benim 1520 de de aynısı oldu,şuan 8.1 de 150 program olmasına rağmen ne ısınma var ne şarjın erken bitmesi,cihaz kendine geldi resmen.Bu yapı Koca L1520'yi halt etti, yükledikten çok değil 10 saat sonra aşırı ısınma ve pil harcaması, sıfırladım ama yine aynı durumla karşılaşınca, 8.1 şart oldu ...
siz sıfırlamıştınız cihazı ve şarj iyi gidiyor demiştiniz. benim şarjım çok hızlı gidiyor. sıfırlama yapmamıştım. aynı olduysa cihaz boşuna sıfırlama yapmayayım?Maalesef o yorumumu değiştiriyorum. Durduğu yerde ılıma başladı bu yapıda da. Ilıma çok olmasa şarjı içiyor.
Yaptım da ondan dolayı yapmamıştım. Eski yapıda da böyle olup sonradan başlamıştı. Boşuna sıfırlamaya gerek yok.siz sıfırlamıştınız cihazı ve şarj iyi gidiyor demiştiniz. benim şarjım çok hızlı gidiyor. sıfırlama yapmamıştım. aynı olduysa cihaz boşuna sıfırlama yapmayayım?
Bende sıfırlama yapmıştım ama hiçbir faydası olmadı,ısınma ve hızlı şarj tüketimi devam etti.siz sıfırlamıştınız cihazı ve şarj iyi gidiyor demiştiniz. benim şarjım çok hızlı gidiyor. sıfırlama yapmamıştım. aynı olduysa cihaz boşuna sıfırlama yapmayayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?