Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

thoak

Üye
çekilecek çile değil bence geçin 8.1'e denimin keyfini sürün ... ilk bende kurduğumda canavar gibi çlışıyordu sorun yoktu ama sonrada çileden çıkarttı.
aynen bendede öyle oldu o kadar yazdım şöyle iyi böyle iyi ama yine 8.1

merlin19

Üye
sizi bilmem ama bana artık gına geldi ve çaktım Flash'ı wp 8.1 e zıplıyorum

Birazdan 8.1 e donuş yapıyorum pili çabuk bitiriyor hoş 8.1 de de bitiyordu bende ama hiç olmaz sa daha rahat kullanırım.

Bu gün ben de 10 a el sallayıp 8.1 hoş bulduk demeyi düşünüyorum

Ben yükledikten 2 gün sonra dün akşam, her şey yolunda gitse dahi yine de sıfırladım. Şimdi çok çok daha iyi. Bakalım kaç gün sıkıntısız dayanacak.

merlin19

Üye
Valla geçtim Wp 8.1 e keyfini sürüyorum ne çekmişim be Kim ne derse desin sırf görüntü için o rezil sistem çekilmez abi Valla eşşekten inip ata bindim ya dünya varmış Wp 10 benim için Final yapana kadar bitti değil 10. yapı 100. yapıda olsa abi Final yok ise ve Kobay arkadaşların yotumlarını okumadan sonuna kadar daha wp 10 falan kurmam

Tepkiler: ishanemir

serinaga

Üye
Evet yaptım hemen. Bu yapı 735'e iyi geldi.

Bu yapı Koca L1520'yi halt etti, yükledikten çok değil 10 saat sonra aşırı ısınma ve pil harcaması, sıfırladım ama yine aynı durumla karşılaşınca, 8.1 şart oldu ...

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu yapı Koca L1520'yi halt etti, yükledikten çok değil 10 saat sonra aşırı ısınma ve pil harcaması, sıfırladım ama yine aynı durumla karşılaşınca, 8.1 şart oldu ...

Maalesef o yorumumu değiştiriyorum. Durduğu yerde ılıma başladı bu yapıda da. Ilıma çok olmasa şarjı içiyor.

Tepkiler: serinaga

merlin19

Üye
O bu değilde Windows Phone 8.1 yaptık güzelde Preview for Developers kurdum Wp 8.1 Update 2 yapalım dedik tırt çıktı..? şimdi herkes wp 8.1 mi kullanmak zorunda Update 2 daha iyi idi

Bluethoot ta sorun var.Mesela i30'un radyosunda müzik açmak için bağlanıyorum.İşim bitince evdeki müzik topuna bluethoot ile bağlanıp şarkı açayım diyorum.Ama onu görmüyor illa i30 seçeneğini SİL demem gerek ancak buluyor.

System X

Üye
arasıra reset atıyor ama bu sefer daha iyi geldi bana.8.1e dönmeye gerek duymadım. reset attıp açıldıktan sonra sd kartı tara demiyor artık.gıcık ediyordu bu durum reset atacaksa böyle atsın.DPIyı düşürdüm bu şekilde kullanıyorum ve sevdim bu özelliği..Telefonu kullanmak daha kolaylaştı.performans olarak da fena sayılmaz.ama sistem olarak bence ileriye gitmesi lazım daha da...8.1 e nazaran çok az özellik geldi.bu arada glance ekranı da çalışmaya başladı bende..önceki yapıda kaybolmuştu...neyse şimdilik memnunum

zaakaan

Üye
Sıfırlama olmaksızın en memnun şekilde W10M'a devam eden benim herhalde. APK yükleyebilsem iyiydi de neyse.

Benim 1520 de de aynısı oldu,şuan 8.1 de 150 program olmasına rağmen ne ısınma var ne şarjın erken bitmesi,cihaz kendine geldi resmen.
Ama w10 da kalmak isterdim açıkçası,o daha bir şık ve esaslı duruyor,daha profesyonel yani.

Tepkiler: serinaga

zaakaan

Üye
Ekranı yansıtma sorunu PC kaynaklıymış hallettim nihayet. Bir video çekerdim ama zaten birçok videosu yayınlandı bu yapının.

Maalesef o yorumumu değiştiriyorum. Durduğu yerde ılıma başladı bu yapıda da. Ilıma çok olmasa şarjı içiyor.
siz sıfırlamıştınız cihazı ve şarj iyi gidiyor demiştiniz. benim şarjım çok hızlı gidiyor. sıfırlama yapmamıştım. aynı olduysa cihaz boşuna sıfırlama yapmayayım?

ademoz05

Üye
Edge de flash olmadığını bilmeme rağmen, çoğu korsan lig tv yayını izlenebiliyor. 8.1 de mümkün değildi, harika gelişme bu

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
siz sıfırlamıştınız cihazı ve şarj iyi gidiyor demiştiniz. benim şarjım çok hızlı gidiyor. sıfırlama yapmamıştım. aynı olduysa cihaz boşuna sıfırlama yapmayayım?
Yaptım da ondan dolayı yapmamıştım. Eski yapıda da böyle olup sonradan başlamıştı. Boşuna sıfırlamaya gerek yok.

Bende sıfırlama yapmıştım ama hiçbir faydası olmadı,ısınma ve hızlı şarj tüketimi devam etti.

cadde19

Üye
Ne zamana kadar yapı yapı yapı?
Bakın görün final sürümü bile özelliksiz olur ve özellikle içeren kısımları da 2 parça halinde verir bunlar.
Biz daha çok bekleriz beyleeeeer