yuvanacuu
Üye
Valla 3 işletim sisteminide kullandım en rahatı ios sonra android sonra wp neden wp son dersen daha alması gereken çok yol var ama diğer sistemler artık rayına oturmuşlar he kullanma kolaylığına gelince ben her sistemi kolay kullanabilirim ama genele bakarsak dediğiniz doğru android biraz karmaşık olabilirki son güncellemelerle o karmaşıklığı giderme çabaları barizDeme öyle bende kuzenin tableti alıyom arada ama saçma sapan yerlerde tıkanınca diyorum şimdi telefonum olacaktı diye.
Yada uzun bi süre android kullandıktan sonra elime kendi telefonumu alınca diyorum wp kadar rahatı varmı ya diye. Bazen wp karışık diyoruzda aslında tam olarak öyle değil android kullanmak wp kullanmaktan daha zor bence. Menülerin yapısını çözünce bidaha wpyi kullanması kolay.
Nexus 5X de LG zaten.Android'e geçersem, öncelikli marka tercihim LG olur.
W10M oturduğunda geri dönerim gelecek yıl sonunda.
Ancak şimdilik bu yılbaşına kadar durumu izleyeceğim.
Bir sürpriz olur da MS sistemi düzene koyarsa 950XL ile devam.
Nexus 5X de LG zaten.Android'e geçersem, öncelikli marka tercihim LG olur.
LG'den uzak durulması lazım. Düzgün bir güncelleme veremeyen firma ve gerekli şeyleri de güncelleme ile kaldırıyor. 2 LG telefonumda da sıkıntı vardı ve hala varAndroid'e geçersem, öncelikli marka tercihim LG olur.
bence lg v10 varken ona geçin ama tabiki türkiye ye gelmesi gerekiyor çok sevdim bende onuSistem yılbaşına kadar düzene oturmazsa ben de LG G4'e geçeceğim.
Klavyede kesinlikle istediğin tuşa basamama sorunu var kuşkusuz ancak küçük bir bilgi geçeyim; "şey" her zaman ayrı yazılır yani "birşey" değil "bir şey" olacakBen neredeyse hergün bu foruma girip hatta özellikle bu konuya girip bütün yazılanları okuyorum.ilk mesaj itibaren hepsini eksiksiz okudum
Neyse asıl konu bu değil.asıl konu MS'in gidişatı.aylardır bir sistemi oturtamadılar.bize diyorlar ki "siz söyleyin biz yapalım" biz bin defa söylesekte bişey yapan eden yok maalesef.Çok fazla eksik var.birkaç sayfa öncesinde arkadaşlar bahsetmişler açık açık.
Ben 10. yapı geldiğinde netim olmadığı için yükleyememiştim ve 9'da kaldım.tabi merak ediyor insan.ama bugün bi kez daha anladım ki bu MS adam ollmayacak!
Kimse farketti mi bilmiyorum ama klavyede bir kronik hata var bende.klavye tr iken herhangi bir yere "birşey" kelimesini yazmaya çalışın. "bir" kelimesini yazdıktan sonra ne yaparsanız yapın "ş" harfine basamıyorsunuz.sen nasıl yazdın diyenlere cevabım: iki kelimeyi ayrı yazıp aradaki boşluğu sildim
Bir yıllık 1020 maceramdan sonra artık değiştirme zamanının geldiğini ve sistemin düzeleceğini düşünerek yaklaşık bir ay önce 830 aldım.ama şu anda emin olun PİŞMANIM!
İki cihazı da kim ne verirse satıp @bulutsuzgece gibi LG G4 almayı düşünüyorum.ios bana göre değil.
OTG desteği gelecek diye 6 ay önce almış olduğum OTG'li flash bellek eskidi ama hala bi özelliği veremediler
"Ben" bu sistemin finalde de düzelmeyeceğine kanaat getirdim.yine yarım bi yapı verip pc de olduğu gibi insider'a devam edecekler diye düşünüyorum.
Continuum'a gelirsek, farklı bir fikir ama "bence" gereksiz.onun yerine ben "Raspberry Pi" alırım.hem Windows kullanırım hem de exe program.
Yazı biraz uzun oldu galiba.bu kadar uzun yazıyı kimsenin okuyacağını sanmıyorum ama okuyan varsa kusura bakmasın artık
Ayrı yazıldığını biliyorum tabi ki de ama bu benim yazı yazma alışkanlığımı kısıtlamamalı.eğer yanlış yazıldığında yazamayacaksam, yanlış yazılan kelimenin altındaki kırmızı çizgi niye varKlavyede kesinlikle istediğin tuşa basamama sorunu var kuşkusuz ancak küçük bir bilgi geçeyim; "şey" her zaman ayrı yazılır yani "birşey" değil "bir şey" olacak
Bu konu da haklısınız kesinlikle keyfimize karışmaya hakları yokAyrı yazıldığını biliyorum tabi ki de ama bu benim yazı yazma alışkanlığımı kısıtlamamalı.eğer yanlış yazıldığında yazamayacaksam, yanlış yazılan kelimenin altındaki kırmızı çizgi niye var
Blackberry Priv'de de gözüm kaldı @bulutsuzgece biraz beklesek mi acaba
Konu W10M olduğu için cihaz yorumuna girip konudan fazla uzaklaşmayalım.Blackberry Priv'e ne diyorsun @bulutsuzgece
Tanıtımlarda izlediğimiz yöneticilerin çoğu, günlük hayatında iPhone kullanıyor.Microsoft kendi sisteminden başka tüm sistemlere değer veriyor herhalde oradan daha çok para geliyor ne dersiniz
şef her mesajını okuyorum da bu görüşüne katılmıyorum. Lumia lar androidlere nazaran daha az değer kaybediyor ama nasıl? Siz şimdi 950xl ın ilk çıkış fiyatı ile lg g4 u kıyaslıyorsunuz. 920 yi de ilk zamanlarında almıştınız. Bu politikayla çok zarar edersiniz. Lg g4 çıkış fiyatı 2500 gibi birşeydi. şuan ki fiyatı 1700 e yakın bişey olması lazım. Bikaç ayda ortalama 800tl zarar. Bu durum 950xl için de böyle olacaktır. Bu kadar olmasa da buna yakın bişey olur.Konu W10M olduğu için cihaz yorumuna girip konudan fazla uzaklaşmayalım.
Priv güzel cihaz ama ben Android'e geçersem ileride geri satıp W10M'ye tekrar dönebilmek adına geçerim.
Bu yüzden Android'de ülkemiz pazarinda en yaygın olan LG yada Samsung öncelikli tercihim.
Neyse, dediğim gibi bunlar şimdilik senaryolar.
Herşey Microsoft'un W10M'yi adam etmek için 2 ayda sergileyeceği performansa bağlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?