zaakaan
Üye
Olmadı yine. Zaten MS'nin sitesinden indirmiştim Project My Screen uygulamasını ama bunu da denedim bu da olmadı. Yarın başka bir PC'de deneyeceğim, bakalım sorunun kaynağı telefon mu PC mi.Buradan indirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Daha sonra programı açıp usb kablosunu tak, telefona uyarı gelecek, (büyük ihtimal onu görmedin) onayla ekran hemen yansıyor.
Bi dene bakalım.
Görseller:
Windows Device Recovery Tool ile.8.1 e nasıl dönebilirim yardımcı olabilecek birileri var mı acaba ?
Ben az önce Windows Device Recovery Tool u kullanarak döndüm.8.1 e nasıl dönebilirim yardımcı olabilecek birileri var mı acaba ?
aynı problem bende de var . Üstelik benim cihaz bug da kaldı sürekli yavaş şarj oluyor hatası verip yavaş şarj oluyor
stronk isimli arkadaş nokia çare suite ile sıfırlanabildiğini söyledi. Deneyin bence
teşekkürler yorumlar gelene kadar farklı bir telefon takıp algılanmadı kısmından onu bulup daha sonra asıl cihazı deneyince direk gördü sorunsuzönce teli bağlamayın ve kapatın
sonra pc den proğramı çalıştırın
telefonum algılanmadıyı tıklayın
lumiayı tıklayın ve bekleyin
kapalı olan telefonu açmadan "telefonunuz bulunamadı" yazısı geldiğinde usb ye takın yükleme ekranı gelecektir.
Windows Device Recovery Tool ile.
TeşekkürlerBen az önce Windows Device Recovery Tool u kullanarak döndüm.
Gereksiz olarak görmüyoruz sadece abartıldığını ve bu hali ile kullanışlı olmayacağını düşünüyorum/ruz. Yani şimdi bir kere 99 dolara bilgisayar kasası sahibi olacağımız baya abartılı kaçıyor. Sonra dok cihazını taşıdık diyelim her gittiğimiz yerde monitör nerden bulacağız?Tartışmaları okudum.
Bazı arkadaşlar Continuum özelliğini tam anlamadıkları için gereksiz falan demişler.
Arkadaşlar Continuum gerçekten çok güzel ve faydalı bir özellik.
Lumia telefonu olan birisi 99 dolara bilgisayar kasası sahibi de olacak hikayenin özeti bu. Dock cihazını yanında, çantanda, arabada torpido gözünde taşırsın veya taşımazsın, önemli olan ihtiyaç olduğunda (ki çok sık ihtiyaç duyabilecek kişi sayısı da az sayılmaz) oldukça iş görecek bir özellik.
Öte yandan sistemin genel durumuna ilişkin eleştirilere katılmamak elde değil.
Getirilen teknolojiler güzel ama sistem hala yamalı don gibi.
İnşallah finalde WP8.1 akıcılığına getirirler sistemi, yoksa işleri çok zor.
Düşünün ki bir telefonda ışınlama özelliği var, ama üzerindeki yazılım o kadar kötü ki siz ışınlama menüsünü açana kadar yada uygulama çalışana kadar başkası oraya yürüyerek gidiyor.
Tıpkı buna benziyor.
Hazır bu kadar güzel donanım ve teknolojiler getirmişken, o özellikleri pratik ve zevkle kullanmayı sağlayacak sistemi de kurması gerekiyor Microsoft'un...
Şimdi bilgisayar kasası sahibi olacak demişsiniz ama biraz hatta çok abartılı olmuş bu laf. Şimdi bu bağlantı ile uygulamalar bazında çalışacağımızı da bilmemiz lazım. Öyle klasor bilgisayarım falan diye bir şey yok. Ben gereksiz demiyorum ama sistemin cılızlığının yanında bu bu kadar şişirilmesin. Kimi kandırıyonuz diyesim geliyor. Yoksa özellik çok güzel ama wp ile değil ya. Önce ios android ayarına gel de onu bir görelim.Tartışmaları okudum.
Bazı arkadaşlar Continuum özelliğini tam anlamadıkları için gereksiz falan demişler.
Arkadaşlar Continuum gerçekten çok güzel ve faydalı bir özellik.
Lumia telefonu olan birisi 99 dolara bilgisayar kasası sahibi de olacak hikayenin özeti bu. Dock cihazını yanında, çantanda, arabada torpido gözünde taşırsın veya taşımazsın, önemli olan ihtiyaç olduğunda (ki çok sık ihtiyaç duyabilecek kişi sayısı da az sayılmaz) oldukça iş görecek bir özellik.
Öte yandan sistemin genel durumuna ilişkin eleştirilere katılmamak elde değil.
Getirilen teknolojiler güzel ama sistem hala yamalı don gibi.
İnşallah finalde WP8.1 akıcılığına getirirler sistemi, yoksa işleri çok zor.
Düşünün ki bir telefonda ışınlama özelliği var, ama üzerindeki yazılım o kadar kötü ki siz ışınlama menüsünü açana kadar yada uygulama çalışana kadar başkası oraya yürüyerek gidiyor.
Tıpkı buna benziyor.
Hazır bu kadar güzel donanım ve teknolojiler getirmişken, o özellikleri pratik ve zevkle kullanmayı sağlayacak sistemi de kurması gerekiyor Microsoft'un...
Sistem yılbaşına kadar düzene oturmazsa ben de LG G4'e geçeceğim.Arkadaş yemin ederim okulun kardeşime verdiği beleş android tabletten aldığım zevki benim lumiadan alamıyorum
Nexus 6p yada 5x düşünüyorum bendeSistem yılbaşına kadar düzene oturmazsa ben de LG G4'e geçeceğim.
Sende mi g4 diyorsun,benim de aklımda g4 ve huawei nexus 6p varSistem yılbaşına kadar düzene oturmazsa ben de LG G4'e geçeceğim.
Android'e geçersem, öncelikli marka tercihim LG olur.Sende mi g4 diyorsun,benim de aklımda g4 ve huawei nexus 6p var
Şimdi ozgur başkan,Sistem yılbaşına kadar düzene oturmazsa ben de LG G4'e geçeceğim.
Deme öyle bende kuzenin tableti alıyom arada ama saçma sapan yerlerde tıkanınca diyorum şimdi telefonum olacaktı diye.Arkadaş yemin ederim okulun kardeşime verdiği beleş android tabletten aldığım zevki benim lumiadan alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?