stockton
Üye
Bu uygulamayı indiremiyorum, sadece 8.1'de mi çalışıyor acaba?Asıl işlevi:
Yürürlükte olan sistem yüklemesiyle ilgili güncelleme kontrolu yapıyor..
bunu yapmadan önce de sistemde boş yer kontrolu yapıyor
Buna göre OneDrive dahil ayarlama yapıyor ve sistem güncellemesi için yer açıyor..
Bu işlem sırasında da telefonda lüzumsuz dosyalarla ilgili temizlik yapması..
project my scren ile pc bağlantıda sorun yoksa bir yolu var ancak sizin pc windows 10 mu acaba eğer öyleyse uygulama içinde windows g ye basarak görüntü ve ses kaydı alabilirsiniz denendi sorunsuz çalışıyor, telefon 1520 galiba bağlantı ile ilgili bir sorun varsa denetim masası aygıtlar ve yazıcılar kısmından telefonu silip tekrar kurduktan sonra project my scren açıp kabloyu çıkar tak yapın gelmesi gerekiyor
Apk hala yuklenmiyormu. Wpconect guncelleme aldimi acaba.
windows device recovery tool diye program var bilgisayarına indir.Kablo ile telefonunu bilgisayara bağladıktan sonra programı aç ve 8.1 sürümünü indir ondan sonra windows 10 kurTelefonu sıfır formatlayacağım zaten. Tüm programları filan silip. Mesaj yedeklemesi bildiğim kadarıyla onedrive a yapılıyor, fotoğrafları da aldım bilgisayara, müzikleri filan da tekrar atarım sıkıntı olmaz. Asıl merak ettiğim konu üstte sorduğum.
Maalesef işe yaramadı görüntüyü yansıtmıyor bir türlü.
Evet, güncellemeleri yüklemeden hemen sıfırladım.Sıfırlama yaptınız mı ben sıfırlama yapmadım. Arka planda çalışmıyor
Yok olmuyor, herhalde bu WP8.1 için geçerli sadece. W10M'de ayarlarda ekranımı yansıt seçeneğini bulamadım ben yok herhalde, anlamadım bu işi.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızvideoda gösteriyor birebir aynısını dene sorun çözülür biraz karışık gibi gelsede bunu bulabildim anca
windows 10'da sistem ekran kısmına eklendi ancak bende şuan aynı sizdeki gibi 10 var ama sorunsuz paylaşıyorum eğer çok önemli ise pc nize bağlanıp ayarlamaya çalışırım bunu isterseniz özelden ulaşın banaYok olmuyor, herhalde bu WP8.1 için geçerli sadece. W10M'de ayarlarda ekranımı yansıt seçeneğini bulamadım ben yok herhalde, anlamadım bu işi.
TeamViewer falan yüklemem gerekecek şimdi, çok önemli değil zaten ya üşeniyorum hem kalsın.windows 10'da sistem ekran kısmına eklendi ancak bende şuan aynı sizdeki gibi 10 var ama sorunsuz paylaşıyorum eğer çok önemli ise pc nize bağlanıp ayarlamaya çalışırım bunu isterseniz özelden ulaşın bana
Uygulama suan özürlü. Tıklıyorsun açılmıyorsun. Telefonla başka bişey yaparken birden açılıyor. Olmayacak bu W10MFacebook Betanın appx dosyasını buldum
Öncelikle facebook ve facebook betayı kaldırın.
Link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Download through browser deyin altta ve zipten çıkarın.
Kilidi açın ve facebookdeploy.exeyi yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra telefonu pcye takın ve görene kadar bekleyin telefonu gördükten sonra deploy deyin ve 15sn kadar bekleyin.
İlk açıldığında senkronizasyon hatası haber kaynağı hatası vs. verirse görev yöneticisinden uygulamayı sonlandırın (geri tuşuna basıpta bırakmayın arkada çalışmaya devam ediyor) ve açın o zaman sorunsuz bağlantı gerçekleşiyor. Türkçe dil desteği varmı bilmiyorum ben İngilizce kullanıyorum.
Gene kaçgün öncenin gönderilerini gösteriyor. Çok mu zor anlık göstermesi gerçekten anlamıyorumUygulama suan özürlü. Tıklıyorsun açılmıyorsun. Telefonla başka bişey yaparken birden açılıyor. Olmayacak bu W10M
Bende uygulama konusunda sorun yok kasmadan donmadan gayet iyi çalışıyor. Haber kaynağı bende değişiyor bi anlık geliyor bi 2-3 saat öncekiler geliyor bende anlamadım bu olayı.Uygulama suan özürlü. Tıklıyorsun açılmıyorsun. Telefonla başka bişey yaparken birden açılıyor. Olmayacak bu W10M
Gene kaçgün öncenin gönderilerini gösteriyor. Çok mu zor anlık göstermesi gerçekten anlamıyorum
çok gereksiz bir özellik ms çok büyütüyor belkide haddinden fazla yatırım yapıyor ama tutmaz bu. neye ne işe yarar faydası var ben hala anlamadım.Continuum reklamı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşte aradığım şey, Edge de çalışıyor yani officele sınırlı değilizContinuum reklamı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nasıl işe yaramaz arkadaşım, akşam telefonu bağlı hdmi'dan televizyonuna al sana koca ekran da pc keyfi, film mi izlersin internette mi dolaşırsın, haber mi okursun, office ile iş mi yaparsın sana kalmış.çok gereksiz bir özellik ms çok büyütüyor belkide haddinden fazla yatırım yapıyor ama tutmaz bu. neye ne işe yarar faydası var ben hala anlamadım.
Size göre öyle olabilir. Bana göre faydalı bir özellik.çok gereksiz bir özellik ms çok büyütüyor belkide haddinden fazla yatırım yapıyor ama tutmaz bu. neye ne işe yarar faydası var ben hala anlamadım.
Gereksiz değil ama pekte kullanışlı olduğunu söyleyemeyiz. Sonuçta koca ekranda mobil uygulama çalıştırmak öyle süper bişey değil gerçekten öyle olsaydı windowslu tv boxlar çıkmazdı. Bu cihazlara x86 işlemci koyup harici ekrana bağlayınca exe çalıştırmasını sağlamalılar ki bu özellik tutsun. Dışarda telefon evde pc.çok gereksiz bir özellik ms çok büyütüyor belkide haddinden fazla yatırım yapıyor ama tutmaz bu. neye ne işe yarar faydası var ben hala anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?