Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

stockton

Üye
Bu uygulamayı indiremiyorum, sadece 8.1'de mi çalışıyor acaba?

zaakaan

Üye

Maalesef işe yaramadı görüntüyü yansıtmıyor bir türlü.

Apk hala yuklenmiyormu. Wpconect guncelleme aldimi acaba.

APK yükleme altyapısı bu yapıda mevcut değil.
Microsoft geçici olarak sistemden çıkarmış.

İleride hangi yapıda geri geleceği belli değil.

Tepkiler: bmw_m6
windows device recovery tool diye program var bilgisayarına indir.Kablo ile telefonunu bilgisayara bağladıktan sonra programı aç ve 8.1 sürümünü indir ondan sonra windows 10 kur

Tepkiler: stockton
ilk gün şarj mükemmeldi şimdi su gibi gidiyor saat 12:00da çıkardım şarjdan bu saatte %23 yine sapıtmaya başladı. Edge yavaşladı,şarj hızlı gidiyor yavaş doluyor. Bakalım kararlı sürümü nasıl otutturacaklar

8.1 adamdır ya insiderdan uzak duruyorum 8.yapıdan beri. Finali bekliyorum eğer o da olmamışsa, MS'ye yol verme vakti gelmiştir.

4MaGuS

Üye
Maalesef işe yaramadı görüntüyü yansıtmıyor bir türlü.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
videoda gösteriyor birebir aynısını dene sorun çözülür biraz karışık gibi gelsede bunu bulabildim anca

Tepkiler: zaakaan

zaakaan

Üye
videoda gösteriyor birebir aynısını dene sorun çözülür biraz karışık gibi gelsede bunu bulabildim anca
Yok olmuyor, herhalde bu WP8.1 için geçerli sadece. W10M'de ayarlarda ekranımı yansıt seçeneğini bulamadım ben yok herhalde, anlamadım bu işi.

4MaGuS

Üye
Yok olmuyor, herhalde bu WP8.1 için geçerli sadece. W10M'de ayarlarda ekranımı yansıt seçeneğini bulamadım ben yok herhalde, anlamadım bu işi.
windows 10'da sistem ekran kısmına eklendi ancak bende şuan aynı sizdeki gibi 10 var ama sorunsuz paylaşıyorum eğer çok önemli ise pc nize bağlanıp ayarlamaya çalışırım bunu isterseniz özelden ulaşın bana

zaakaan

Üye
TeamViewer falan yüklemem gerekecek şimdi, çok önemli değil zaten ya üşeniyorum hem kalsın. Teşekkür ederim.

Tepkiler: 4MaGuS

.BlueTR

Üye
Facebook Betanın appx dosyasını buldum
Öncelikle facebook ve facebook betayı kaldırın.
Link:
Download through browser deyin altta ve zipten çıkarın.
Kilidi açın ve facebookdeploy.exeyi yönetici olarak çalıştırın. Daha sonra telefonu pcye takın ve görene kadar bekleyin telefonu gördükten sonra deploy deyin ve 15sn kadar bekleyin.
İlk açıldığında senkronizasyon hatası haber kaynağı hatası vs. verirse görev yöneticisinden uygulamayı sonlandırın (geri tuşuna basıpta bırakmayın arkada çalışmaya devam ediyor) ve açın o zaman sorunsuz bağlantı gerçekleşiyor. Türkçe dil desteği varmı bilmiyorum ben İngilizce kullanıyorum.

Tepkiler: StRonK
Uygulama suan özürlü. Tıklıyorsun açılmıyorsun. Telefonla başka bişey yaparken birden açılıyor. Olmayacak bu W10M
Uygulama suan özürlü. Tıklıyorsun açılmıyorsun. Telefonla başka bişey yaparken birden açılıyor. Olmayacak bu W10M
Gene kaçgün öncenin gönderilerini gösteriyor. Çok mu zor anlık göstermesi gerçekten anlamıyorum

.BlueTR

Üye
Bende uygulama konusunda sorun yok kasmadan donmadan gayet iyi çalışıyor. Haber kaynağı bende değişiyor bi anlık geliyor bi 2-3 saat öncekiler geliyor bende anlamadım bu olayı.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Continuum reklamı

Tepkiler: GianniInfantino, bulutsuzgece, suyunsesi ve 1 kişi daha
Continuum reklamı
çok gereksiz bir özellik ms çok büyütüyor belkide haddinden fazla yatırım yapıyor ama tutmaz bu. neye ne işe yarar faydası var ben hala anlamadım.

Tepkiler: hajkhanx33 ve braayn
Continuum reklamı
İşte aradığım şey, Edge de çalışıyor yani officele sınırlı değiliz Resmen cebimizde PC taşıycaz ya la
çok gereksiz bir özellik ms çok büyütüyor belkide haddinden fazla yatırım yapıyor ama tutmaz bu. neye ne işe yarar faydası var ben hala anlamadım.
Nasıl işe yaramaz arkadaşım, akşam telefonu bağlı hdmi'dan televizyonuna al sana koca ekran da pc keyfi, film mi izlersin internette mi dolaşırsın, haber mi okursun, office ile iş mi yaparsın sana kalmış.

Tepkiler: serinaga, bulutsuzgece, suyunsesi ve 2 diğerleri

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Size göre öyle olabilir. Bana göre faydalı bir özellik.

Tepkiler: serinaga, bulutsuzgece ve kimbilir_01
Ben Windows 10 u yükledim ama 8.1 e dönebilirim şarjı çok yemeye başladı sanki rica etsem hangi işlemleri yapmam gerekli sırasıyla yazabilir misiniz ?

.BlueTR

Üye
Gereksiz değil ama pekte kullanışlı olduğunu söyleyemeyiz. Sonuçta koca ekranda mobil uygulama çalıştırmak öyle süper bişey değil gerçekten öyle olsaydı windowslu tv boxlar çıkmazdı. Bu cihazlara x86 işlemci koyup harici ekrana bağlayınca exe çalıştırmasını sağlamalılar ki bu özellik tutsun. Dışarda telefon evde pc.