yuvanacuu
Üye
eyvallah hocam çok sağoluntama o ekrana gelme cihazı lumia yı seçin (telefon takılı olmasın daha kolay oluyor sonra cihaz bulunamadı yazısı geliyor reset atın diyor o ekran gelince teli kapatıp usb ye takın otomatik açılıyor tel zaten yükleme ekranına geçiyor o zaman.
En baştan anlatıyorum. Telefonu bağla. Programı aç Telefonum algılanmadı de. LUMIA seç. Bağlantı bekleniyor deyip telefonu yine bulamayacak. Sonra orda dediği gibi telefon titreyene kadar seç kısma+güç tuşuna bas. Bu aşamada algılacayak ama sakın programdan Yükle kısmına filan tıklama. Telefon tamamen açıldıktan sonra Yükleye tıkla olacak.neyi seçim hocam reset attıktan sonra seçiyorum hata veriyor
Slow seçili galiba. Fast seçecektiniz.1520 cihazima 8.1 den guncelledim fakat 10.0.10166.0 surumune yukseliyo neden acaba.
Slowu seçmiş olmayasın sen ?1520 cihazima 8.1 den guncelledim fakat 10.0.10166.0 surumune yukseliyo neden acaba.
İnsiderden Fast o seçeceksiniz Slow da eski yapı var1520 cihazima 8.1 den guncelledim fakat 10.0.10166.0 surumune yukseliyo neden acaba.
oldumu?eyvallah hocam çok sağolun
oldu şu an indi yükleniyor yazılımoldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?