Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Olmasa sabah ilk tweeti no build le başlıyordu.
Ama %50 şansımız var

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
OneDrive(17.3.1 >17.3.2) güncellendi.

merlin19

Üye
arkadaşlar bu kadar insanız bir tağ açalım twitterda TT yapalım 2 bin kişi ile belirli bir tağ üzerinden Gabiyi etiketleyelim microsoftu etiketleyelim yoksa bunların tınlayacağı yok sosyal medyayı sakın küçümsemeyin çok büyük etkisi var bakınız samsung apple google gibi devleri bile dize getiren bir mecra en azından TT olursa ses getirir milleti ayaklandırmak lazım yoksa bekle bekle nereye kadar yaş olmuş 33 bir fiil 4.5 senedir Güncelleme bekliyoruz helede şu wp 10 kadar beklediğimiz birşey olmadı @bulutsuzgece

#hittheredbuttongabe bu nasıl

Tepkiler: suyunsesi, serinaga, YasirTaHazal ve 1 kişi daha

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook posta ve takvim güncelleme geldi..
Windows Kamera güncelleme geldi..
Here Drive + güncelleme geldi..

Valla hacı dikkat çekici ve yaptırım gücü olan birşey seçelim
Onlar geleli çok oldu, konuda da verildi.

emz

Üye
Ya bu gabe in başına taş yağacak ulan bu kadar bir parmak hareketine bakıyoruz ya adamın Vermeyecekse bekletmesin

merlin19

Üye
@Esendağlı hacı Çeviriyi google yapıyor cevapta Gabe den gelsin zaten herif ingilizce bilmiyor sanırım italyan bu arada ben tağ kasıyorum @bulutsuzgece ???

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
920 uçuşlarda.
10.0.10567.1004
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: ON9, 4MaGuS, suyunsesi ve 5 diğerleri

braayn

Üye
bugun MS uygulamalarına bayağı güncelleme geldi veriler herhalde birazdan yada perşembeye kalır.

bence şunu yazayım ben ona @bulutsuzgece
hey you 're cursing Maxicep site is no longer published in the gab we have a WP10 5 Million

Valla yazdığından hiçbir şey anlaşılmıyor, adama kafayı yedirteceksin

Tepkiler: dücane

merlin19

Üye
Valla yazdığından hiçbir şey anlaşılmıyor, adama kafayı yedirteceksin
Hacı kaç yıldır biz yiyoruz birazda o yesin yakında çince çeviri ile yazacam daha da yesin hatta o mobil bölümün başından gitsin

Tepkiler: BLasTeaR

merlin19

Üye
bende benim 930 u çekip atayım millet roket görsün gabe görürse intahar eder nedir arkadaş bu cihaz bildiğin dandroidler gibi oldu dahada gelmezse ben direk wp 8 e geçecem rom lazım bana @bulutsuzgece 930 için wp 8 rom 8.1 e gerek yok