Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Kamera(2015.1063.11.0 > 2015.1064.11.0) güncellendi.

Direnin 920 ciler.

Tepkiler: bozkirdangelen, ON9 ve erhanercan

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Fotoğraflar(15.928.19012.0 > 15.1001.16472.0) güncellendi.

root yapıp CustomPFD ile videoyu bile zil sesi olarak atayabiliyorsun.mesela ben wifi bağlantı seslerini açtım.hatta istediğin sesi atayabiliyorsun.mp4 videoyu zil sesi yaptım.daha bi sürü şey ama çok ta kurcalamamak lazım.bende bi sorun oluştu.root yapınca pc görmedi bi türlü.yazı fontunu değiştirecektim ama olmadı pcden atmak gerekiyor.bende sıfırlamak zorunda kldım

Tepkiler: bozkirdangelen

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10559 şu an test edilen sürüm.

skynet

Üye
Peki tanıtımda ki sürüm mü verilir ?

Tanıtırken cihazın takılmasını göz önüne alamazlar bence RTM yayınlarlar

Bay H

Üye
10559 numaralı yapı ile yeni evrensel skype uygulaması dahili olarak geliyormuş.

Tepkiler: bozkirdangelen, BLasTeaR, kamil5028347 ve 1 kişi daha
8.1 e döndüm bende telefonda rahatladı

-_SEFA_-

Üye
Microsoft acaba herkes 8.1 e dönsün diye mi şarj problemi ile yayınladı bu güncellemeyi ? Ben 8. Yapıdayım ve şarj aşırı iyi. 9. Yapıda ise aşırı felaket. 8.1 den güncelleyince de cihaz daha kararlı oluyor. Bu yüzden kasıtlı yapmış olma ihtimalleri aklımdan çıkmıyor..
birde ben guncellemeyi yapmamama rağmen ( guncelleme hala ayarlarda gözüküyor bikaç gun sonra otomatik guncellicek) cihaz hakkında bolumunde 10536.1004 gözüküyor. Normal mi ?

W.insider kurulmuş ve çalıştırılmış ise güncellemeyi bulur,eğer bağlantı müsait olduğunda indir seçeneği işaretli ise wi-fi ağına bağlantı sağladığında otomatik olarak indirir ve sen yuklemesende birkaç gün sonra kendisi yükler,yapı no normal.

10559 numaralı yapı ile yeni evrensel skype uygulaması dahili olarak geliyormuş.
evrensel diyorlar da yüklüyorum hala daha adam gibi ne işe yarıyor anlamadım Skype ın. ya benim rehberde hiç yoksa 500 kişi vardır 1 tane mi benden başka kullananı olmaz bu uygulamanın? güzelim Messenger ı geliştireceklerine yediler başını.

Bende senin gibi bu skype yi kuruyorum ama bir kere bile kullanmışlığım yok,her denediğimde başarısız oldu ve kredi yüklememi soyluyor,bunun la insanlar nasıl görüşme yapıyor anlamış değilim

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekleyeceksiniz kişileri hesabınıza. WhatsApp gibi otomatik gelmez. Sonra ücretsiz görüntülü veya sesli konuşabilirsiniz. En kalitelisidir.
Bende senin gibi bu skype yi kuruyorum ama bir kere bile kullanmışlığım yok,her denediğimde başarısız oldu ve kredi yüklememi soyluyor,bunun la insanlar nasıl görüşme yapıyor anlamış değilim

Tepkiler: trepcan