serinaga
Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Böyle bir simge ile karşılaşan oldu mu? Mağaza açılamadı ve böyle oldu.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Böyle bir simge ile karşılaşan oldu mu? Mağaza açılamadı ve böyle oldu.
Sanki yerini kaybetmiş de.. Sistem de orda burda dolaşmasın diye halının altını süpürürcesine bir kenara itmiş gibi..K
Köşedeki mavi olan mı ?
Microsoft un alışılagelmiş bir güncelleme açıklaması var.
İyileştirmeler ve performansa yönelik düzeltmeler...
Bu 17 MB lik güncellemeyi yeni yapılara uyum diye düşünüyorum.
Sabahleyin ben yükledim.. Hiç bir sorun yok.. Her şey yolunda..@Sensation hangi menüde ve son güncellemeden sonra mı çıktı bu ?
Benim performans 2 gündür çok iyiydi, çarklar bitti ve veriler taşıma başladı, umarım performans bozulmaz ...
K
Köşedeki mavi olan mı ?
Bu arada, gelen bu minik güncelleme hakkında bir bilgi var mı ?
Hayır dün güncellemeden önce çıktı. Mağaza arka planda açıktı. Bir daha açayım dedim sonra Mağaza yüklenemedi ve sol üstteki simge geldi.@Sensation hangi menüde ve son güncellemeden sonra mı çıktı bu ?
Benim performans 2 gündür çok iyiydi, çarklar bitti ve veriler taşıma başladı, umarım performans bozulmaz ...
gayet iyi diyebilirizbnim 1520 de dün çok az kullandım cihazı bu saatlerde şarj %50 idi. Bu gün sabahtan beri durmadan kullanıyorum. Şarj şuan %60. 1520 de batarya kullanım düzeltmesi yapmış olabilir mi bu güncelleme?
?Telefonu sıfırladım. Bayağı hızlandı ama sorunum var. Kişilerim gözükmüyor ve mail uygulaması çalışmıyor. İkisinde de hesap görünmüyor ama hesap girişi yaptım. Nasıl düzeltebilirim
Kişiler gizli yazıyor. ÇözemedimTelefonu sıfırladım. Bayağı hızlandı ama sorunum var. Kişilerim gözükmüyor ve mail uygulaması çalışmıyor. İkisinde de hesap görünmüyor ama hesap girişi yaptım. Nasıl düzeltebilirim
Yardım bekliyorumKişiler gizli yazıyor. Çözemedim
Yardım bekliyorum
O kısımda outlook yok sıkıntı oGösteriliyor kısmından outlook seçili olduğuna emin olun hala gizli yazarsa muhtemelen mail hesabında bir sorun olmuştur.
O zaman ayarlardan hesabınız ile giriş yaptığınızdan emin olun ayarlardan bakıp.O kısımda outlook yok sıkıntı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?