Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

serinaga

Üye
K
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Böyle bir simge ile karşılaşan oldu mu? Mağaza açılamadı ve böyle oldu.

Köşedeki mavi olan mı ?
Bu arada, gelen bu minik güncelleme hakkında bir bilgi var mı ?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Böyle bir simge ile karşılaşan oldu mu? Mağaza açılamadı ve böyle oldu.

K

Köşedeki mavi olan mı ?
Sanki yerini kaybetmiş de.. Sistem de orda burda dolaşmasın diye halının altını süpürürcesine bir kenara itmiş gibi..
Microsoft un alışılagelmiş bir güncelleme açıklaması var.
İyileştirmeler ve performansa yönelik düzeltmeler...
Bu 17 MB lik güncellemeyi yeni yapılara uyum diye düşünüyorum.

serinaga

Üye
@Sensation hangi menüde ve son güncellemeden sonra mı çıktı bu ?
Microsoft un alışılagelmiş bir güncelleme açıklaması var.
İyileştirmeler ve performansa yönelik düzeltmeler...
Bu 17 MB lik güncellemeyi yeni yapılara uyum diye düşünüyorum.

Benim performans 2 gündür çok iyiydi, çarklar bitti ve veriler taşıma başladı, umarım performans bozulmaz ...

Tepkiler: OnurYurdakul

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
K

Köşedeki mavi olan mı ?
Bu arada, gelen bu minik güncelleme hakkında bir bilgi var mı ?

@Sensation hangi menüde ve son güncellemeden sonra mı çıktı bu ?

Benim performans 2 gündür çok iyiydi, çarklar bitti ve veriler taşıma başladı, umarım performans bozulmaz ...
Hayır dün güncellemeden önce çıktı. Mağaza arka planda açıktı. Bir daha açayım dedim sonra Mağaza yüklenemedi ve sol üstteki simge geldi.
Güncelleme hakkında da bilgi yok.

Telefonu sıfırladım. Bayağı hızlandı ama sorunum var. Kişilerim gözükmüyor ve mail uygulaması çalışmıyor. İkisinde de hesap görünmüyor ama hesap girişi yaptım. Nasıl düzeltebilirim

-_SEFA_-

Üye
bnim 1520 de dün çok az kullandım cihazı bu saatlerde şarj %50 idi. Bu gün sabahtan beri durmadan kullanıyorum. Şarj şuan %60. 1520 de batarya kullanım düzeltmesi yapmış olabilir mi bu güncelleme?

Tepkiler: serinaga

BLasTeaR

Üye
bnim 1520 de dün çok az kullandım cihazı bu saatlerde şarj %50 idi. Bu gün sabahtan beri durmadan kullanıyorum. Şarj şuan %60. 1520 de batarya kullanım düzeltmesi yapmış olabilir mi bu güncelleme?
gayet iyi diyebiliriz

Şu güncellemeleri de paket halinde indirme linklerini verseler de güncellemeyle uğraşmak yerine direkt olarak flaşlayabilsek çok iyi olmaz mıydı? @papakudioflu

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6216.42272.0 > 17.6221.42282.0) güncellendi.
• Added an option to disable grouping messages by conversation
• Saving more Mail and Calendar settings across app updates
• Fixed top crashes and other bugs

Son düzenleme:
gece gece telefona güncelleştirme gelmiş nedir neyin nesidir bilen var mı?

Sinirlenme sonucu 920 cihazımı azıcık yere vurdum açılmıyor içinde de bir şeyler sallanıyor. Halbuki sağlam telefondu şimdi kaldık n8'e umarım geri döndüğümde daha güzel bir windows bulurum

Tepkiler: enessrsy
ben bilgisayarla uğraşıyordum 8.1 e donmek için gormuyordu tam oldu indirmeye başladı o anda da guncelleme geldi 930 uma ama artık kontrol etmedim 8.1 e dondum ama neyin neaidir bilmiyorum..

yuyil01

Üye
Kişiler ve Posta uygulamaları ile ilgili sorununuz için; uygulamalar bölümündeki depolama uygulamasını çalıştırarak kişiler ve posta uygulamalrını bu bölümden kaldırarak ve telefonunuzu tekrar kapatıp açtıktan sonra mağazadan kaldırmış olduğunuz Kişiler ve Posta uygulamalarını tekrar kura bilirsiniz..
Kişiler ve Posta uygulamaları ile ilgili sorununuz için; şuan mağazada Outlook Posta uygulamasında güncelleme var. bu güncellemeyi yükledikten sonra sorunun devam edip-etmediğini kontrol edebilirsiniz..

Tepkiler: Rock Ve Roll