dilmenibrahim
Üye
Final sürüme gerek yok, önümüzdeki önizlemede Türkçe Cortana verilirse o zaman görürüm ben onu
Bakalım o zaman da "yok ben önizleme yüklemem, W10 finali bekliyorum" diyebilecek mi
ozamanda ben heyecan yaparım evet ama en azından final yani bitmiş bir sürüm için heyecan yaparımSeni de final sürüm yaklaşımca görürüz
Ben onu farklı bir şey için söyledim ama neyse ortalığı karıştırmayalımOnların yakını ile bizim yakınımız çok farklı, onların yakını bir türlü gelmiyor da
Arkadaşlar halen gelmedimi şu Wp10 L1520'ye yahuuuu ?
Nasıl yani asıl Cortana ekibi yok mu şu an?Cortana departmanı ayrıldığı için Windows 10 ile aynı zamanda bitirilme olasılığı düşük. Cortana projesi MS için çok önemli. Bu yönden bakarsak bu yıl içinde beta olarak Türkçe desteğini görmemiz mümkün olabilir.
Nasıl yani asıl Cortana ekibi yok mu şu an?
Cortana en çok istediğim şeylerden biriydi duyurulduktan sonra.Ama kullanamadım malum ingilizcem yetmedi.Türkçesi çıktığında sadece Türkçesi için bile kurarımFinal sürüme gerek yok, önümüzdeki önizlemede Türkçe Cortana verilirse o zaman görürüm ben onu
Bakalım o zaman da "yok ben önizleme yüklemem, W10 finali bekliyorum" diyebilecek mi
Nasıl yani asıl Cortana ekibi yok mu şu an?
la onu ben yazdımFacebooktan alıntıdır :
Microsoft'un Kullanıcı İstekleri listesinde (UserVoice) en çok oy alan Türkçe Cortana başlığı kaldırıldı! Bu da bu özelliğini hayata geçirilmesi anlamına gelebilir. Bir de Microsoft Türkiye'nin Mayıs ayında başlayacak olan ve 22 ili kapsayacak olan Türkiye turu var. W10 ve Cortana tanıtılacak. E Cortana'yı İngilizce haliyle tanıtmazlar diye tahmin ediyorum. Benim fikrim Türkçe Cortana bir sonraki W10 teknik ön izleme yapılarından birine beta olarak gelebilir. Ne dersiniz? Elleri ovuşturalım mı??
la onu ben yazdım
Ben onu farklı bir şey için söyledim ama neyse ortalığı karıştırmayalımOnların yakını ile bizim yakınımız çok farklı, onların yakını bir türlü gelmiyor da
Malesef benim edindiğim izlenim tüm modellere açılmayacağı yönünde. Eksik cihazlar kalacak muhtemelen.Adamlar çok yavaş ya. Bari ilk betayı tüm modellere açsalardı
Malesef benim edindiğim izlenim tüm modellere açılmayacağı yönünde. Eksik cihazlar kalacak muhtemelen.
Önce iki cihaza yüklenebilen bir Windows 10 verdiler buna iki tane daha eklenir. Her ay 2-3 cihaz eklenir tüm cihazlara gelmesi yıl ortasını çok rahat bulur.
Yok o kadar da değil.
Bu sefer ki önizlemeyi cihazların önemli bir bölümü alacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?