Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende şimdi 8.1'e dönüyorum.

Bi güncelleme de sorunsuz verilsin

Tepkiler: skynet

skynet

Üye
Yeni yapıyı kurduktan sonra sıfırlama yapılınca mesajlaşma gidiyormuş

Bi güncelleme de sorunsuz verilsin
Haklısınız.
Oysa şirket içi denemelerde sorun çıkmamıştı.
Demek ki sorun çıkmayacak ortamda yükleme yapıyorlar. Onlarda gece ay ışığı, biz de gece bulutlu.

Keşke bu akşamı bekleselermiş..
Acele verin diyenlere güncelleme verilmesin.

Tepkiler: Rainesto

Rainesto

Üye
sıfırlayamam şimdi tekrar kontrol ettim %67 indiriliyor

Eve gider gitmez 8.1 e dönüyorum, Denime yükseltip bırakıyorum başlarım bu TP işine ya telefon helak oluyor başka bir işe yaradığı yok tamam baktık gördük Windows 10 un tadını aldık 8.yapı da artık 8.1 kadar stabil olana kadar windows 10 falan yoook benden uzak olsun.

Tepkiler: bulutsuzgece

My-sQLL

Üye
0x8007052e bu hatayı nasıl çözeceğimbeyler bilen var mı . Güncellemeyi yükleyip kurdum telefona herşey bitti. kilit ekranını yukarı kaldırıyorum karşıma bi sorunla karşılaşıldı geliyor. geçemiyorum iptal edemiyorum yardım edin

Eğer bilgisayar başındayasan, vaktin varsa, şarjın yeterliyse; Windows Phone Recovery Tool ile WP8.1'e dön ve herşeye sıfırdan başla...

Anladığım kadarıyla testleri hep ellerindeki yeni nesil telefonlarda yapıyorlar.
O yüzden ilk nesil telefonlarda cortluyor.
hocam biraz sabır,920 nin donanımı yeterli düzeyde,ben gece otomatiğe aldım ara ara uyandım yeniden başlatma için telefonu sabah 6 da bitti galiba güncelleme,şu anda bi sorun yok, gözlemlediğim hatalar giderilmiş

AYARLARDAN HAKKINDA ya gir ve Telefonunuzu sıfırlayın'ı kullanarak çözüm bulabilirsiniz.
Eğer o da mümkün değil ise telefonunuzu kapatın ve kapalı iken tuş kombinasyonları ile sıfırlama yapınız..
Muhtemelen sorun giderilecektir.

skynet

Üye
Evet sonunda denim de kuruldu şimdi işlemlere başlıyorum

Acaba yeni yapıyı yüklemekte acele etmesek de akşamı mı beklesek.
Bu önemli bir sorun.
Belki bir çare bulurlar.

Çünkü, 8.1 e geri dönmek,
O'nu yapılandırmak
Ardından da yeni yapıyı yüklemek ve tekrar onu yapılandırmak kolay bir şey değil.

skynet

Üye
eğer bundan sonra ki yapılarda böyle olursa işimiz var demektir

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

tanyyy

Üye
920 çarklar dönüyor sonunda

Acaba,
10.0.10514.0
ile
10.0.10536.1000
güncelleştirmeleri aynı anda geldiği için mi sorun oluyor.