Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Ben normalde slow kullanıyordum güncelleme fast a geldiği için insiderden fastı seçtim şuanda 3 güncelleme görünüyor ve %0 da takılı kaldı ne yapmalıyım

Çok sorunsuz bir güncelleme oldu bu benim için,bu olayı 8.1 de olmama ve bütün programları kaldırıp cihazı rahatlatmama bağlıyorum ben.herkese kolay gelsin.

Tepkiler: serinaga ve skynet
Ben normalde slow kullanıyordum güncelleme fast a geldiği için insiderden fastı seçtim şuanda 3 güncelleme görünüyor ve %0 da takılı kaldı ne yapmalıyım
eğer takılı kalma süresi 1 saate yaklaştı ise
telefonu kapatıp yeniden aç.
Bu çare olmadı ise telefonu sıfırlayıp yeniden yükleme yapmayı tercih edebilirsiniz..
@bulutsuzgece en iyisi sıfırlayıp yeniden direkt 8.1 den yükseltmek diye önermişti.
Çok sorunsuz bir güncelleme oldu bu benim için,bu olayı 8.1 de olmama ve bütün programları kaldırıp cihazı rahatlatmama bağlıyorum ben.herkese kolay gelsin.
Belki de cihaz modelinden kaynaklanıyordur.

Son düzenleme:

skynet

Üye
Hocam sorunsuz yüklemenize sevindim
Bende şimdi sıfırlama işlemini bitirdim kaldırılabilen tüm uygulamaları depolamadan kaldırıyorum ve sonrada tekrar yükleme işlemine başlayacağım umarım bu sefer olur.

Tepkiler: Esendağlı
Teşekkürler bana da mantıklı geldi

4MaGuS

Üye
bende kurmaya çalışıyorum &0 da kaldı daha doğrusu başlıyamadı sıfırlama deneyenler olduysa sorunları çözüldümü boşuna sıfırlama yapmıyalım

Microsoft bu mobil işini becermiyecek güncelleme yapıyor menünün yarısı yine ingilizce olmuş üstüne birşey koyacaklarına daha çok bozuyorlar

bende kurmaya çalışıyorum &0 da kaldı daha doğrusu başlıyamadı sıfırlama deneyenler olduysa sorunları çözüldümü boşuna sıfırlama yapmıyalım
1 saat gibi oldu %0 da duruyor.
15 dakika öncesi kapatıp açtım bir şey değişmedi..
Şu an da GÜÇ + SES AZALTMA ile kapatıp açtım
eğer olmaz ise SIFIRLAMA en iyisi..
Dün akşamdan bu yana SIFIRLAMA yaparak yükleyenlerle ilgili bir yoruma rastlamadım.
Sadece @bulutsuzgece ' nin sıfırlama yaparak yükleme önerisinden başka..

skynet

Üye
Güncelleme indiriliyor %4'de yalnız ekran kapandığında tekrar açmak isteğimde ana menüye atıyor Bu sizde de oluyor mu ?

ogzhnoTr

Üye
yüklemeye hazırlanıyor gece 4-5'ten beri %0 rekor bende

trepcan

Üye
İlk güncellemeyi yaptım sorunsuz geçti, şimdi 10.0.10536.1004 iniyor %14 oldu. Umarım buda sorun çıkarmadan iner.

Arkadaşlar,
sürekli %4 teyim, % 45 deyim diye mesajlar okuyorum.
Akşamdan bu yana "ben yükledim, durum şu şu.. " diyen birine rastlamadım.
Demem o ki bu GabrielAul müthiş bir adammış... hepimizin sesini kesti..

trepcan

Üye
İkinci güncelleme indi, şimdi yükleme aşamasına geçiyor bakalım

İyi ki sizin %4, %14 aşamasına geliyor,
Başlatalı 2,5 saat oldu hala %0'dayım..

.BlueTR

Üye
Akşam otomatik yükler diye bıraktım yüklememiş yarın gece saat 04.00 uygun diyordu bende yeniden başlattım kendim.
Yüklenseydi kendisi ne güzel olacaktı

Arkadaşlar güncelleme 10536.1004 olarak yazılmış ama bende 10536.1003 sürümü görünüyor sizce niye böyle olmuş olabilir

ogzhnoTr

Üye
Arkadaşlar güncelleme 10536.1004 olarak yazılmış ama bende 10536.1003 sürümü görünüyor sizce niye böyle olmuş olabilir

10536.1003 numaralı sürümü indirebilen 200 kişiden birisiniz

Tepkiler: BomberMAn_01 ve bozkirdangelen