mp2934
Üye
Hayırlısı olur inşallah Dcentralda yeni gördüm bakalım ne olacak bu yeni satın almayla
zaten bizden daha derin test gruplarında test edilip sonraki versiyona geçtiler demekki geçen gece yayınlayınca onlara yeni sürümü sorun ortaya çıktıBunu benden başka farkeden yok sanırım ama gabe'nin kelime oyunlarına dikkat edin.söylenene göre şu andaki 10536 yapı numaralı sürüm bir sonraki yapıyı yüklemeye izin vermeyen bi hataya sahipmiş.peki bir sonraki yapı olmadan bunu nasıl deneyip test ettiler ve bu sonuca ulaştılar?
@bulutsuzgece @Sensation
Ali Kemal bikaç mesaj önce onların şuanda daha üst yapıları test ettiğinden bahsetmişti. ayrıca zaten bu bilinen bir şey...Bunu benden başka farkeden yok sanırım ama gabe'nin kelime oyunlarına dikkat edin.söylenene göre şu andaki 10536 yapı numaralı sürüm bir sonraki yapıyı yüklemeye izin vermeyen bi hataya sahipmiş.peki bir sonraki yapı olmadan bunu nasıl deneyip test ettiler ve bu sonuca ulaştılar?
@bulutsuzgece @Sensation
Bazı kişiler Yapı 10536'yı almış.
İnsanın içindende geçiyor aslında koca ms kiliy ekranı yapamıyormu diye[İMG]Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu süper haber
Hemen demedim ama aynı be abi hüsranLumia 930
Hüsran
Windows Phone 8.1 Update 2Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hangi yapıdayım ben ?
Alttaki slowu seçtim korktum biranWindows Phone 8.1 Update 2
Bu önceden de başlarına gelmişti ve illa 8.1'e dönmek zorunluydu. Sonuçta bu sonraki yapı olmadan da fark edilebilecek bir şey.Bunu benden başka farkeden yok sanırım ama gabe'nin kelime oyunlarına dikkat edin.söylenene göre şu andaki 10536 yapı numaralı sürüm bir sonraki yapıyı yüklemeye izin vermeyen bi hataya sahipmiş.peki bir sonraki yapı olmadan bunu nasıl deneyip test ettiler ve bu sonuca ulaştılar?
@bulutsuzgece @Sensation
Aynen bende de güncelleme yokMicrosoft Fotoğraflar'ın son sürümü(15.902.19222.0 > 15.910.18472.0) ile "Klasörler" geri geldi. İşin ilginç yanı bende güncelleme görünmüyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?