Peocawe
Üye
Tubecast varken resmi uygulama olsa bile kullanmam
android'de rootla yapılabiliyor xda var, souncloud gibi uygulamalarda extra.Aynen öyle. Biz youtube'dan şarkı açıp arkaya planda dinleyebiliyoruz. Androidciler ve iOS'cular yapabiliyor mu bunu?JB sayesinde iOS'da yapılabiliyor ama direk stock halde biz dışında sadece masaüstü pc ler yapıyor bunu.
Pazar payı ile hiç alakası yok. Google Wp 25% olsa bile vermez. Mesela geçen Google bir yazılım şirketi satın almış ve aldığı günün ertesi şirketin wp uygulamasını sildirdi.Spartan wow geri ileri buttonu var şok oldum, facebook'daki videolar küçük ekranda izleyebilecez
google uygulamalarını yayınlamıyor çünkü wp'nin pazar payı düşük.
android'de rootla yapılabiliyor xda var, souncloud gibi uygulamalarda extra.
Çok doğru yapıyor.Google vermiyor ama MS maşallah Android'e döktürüyor
Aynen öyle. Diğeri çocuk gibi mızmızlık yapıyor ama MS kalitesini bozmuyor. Sonuçta ticaret dünyası çocukluk yapmaya gerek yok strateji yapacaksın.Çok doğru yapıyor.
MS'un Windows 10 çıkana kadar yeni bir mobil amiral gemisi üretmeyeceği hakkındaki duyumları doğrulamış. Ben bundan şunu anlıyorum; mevcut makinalar Windows 10 için tam anlamıyla uyumlu değilse bile bazı eksikleri olduğunu görülüyor. Buna göre eksikleri görüp ona göre tam Windows 10 uyumlu bir amiral gemisi çıkarmayı düşünüyor olabilir mi?
Aynen öyle. Diğeri çocuk gibi mızmızlık yapıyor ama MS kalitesini bozmuyor. Sonuçta ticaret dünyası çocukluk yapmaya gerek yok strateji yapacaksın.
Microsoft kullanıcıları mağdur etmemek için android takviyesi yapabilirdi.Microsoft'un politikası bence çok iyi. Telefonların işletim sistemi ne kadar önemliyse mağazasının da o kadar önemli olduğunu Windows Phone ile gördük. Bir Snapchat uygulaması olmaması bile Windows'a bir sürü kullanıcı kaybettiriyor. Eğer Microsoft uygulamaları androidde popüler olursa Windows platformuna daha kolay kullanıcı çekebilir.
Microsoft kullanıcıları mağdur etmemek için android takviyesi yapabilirdi.
Spartan wow geri ileri buttonu var şok oldum, facebook'daki videolar küçük ekranda izleyebilecez
google uygulamalarını yayınlamıyor çünkü wp'nin pazar payı düşük.
android'de rootla yapılabiliyor xda var, souncloud gibi uygulamalarda extra.
Saatin olduğu karo 2*6'mı ben mi yanlış görüyorumEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu dosya yöneticisinden mi yoksa fotoğraflardan mı paylaşırken görüyorsun.
Sivasıma bak bee helal YenidoğanlıyaPeople sense uygulaması
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Setup'tan kurdum. 7'den direkt olarak 10'a. Bir kez mavi ekran hariç hata almadım. Her şeyi de çalışıyorWindows için yeni build çıksa süper olacak çünkü 8.1 den yükseltince bu build te başlat menusu sorunu oluyor
Merheba. Ben Windows Phone'a yeni geçtim. Bugün Lumia 830 aldım. Bahsettiğiniz Youtube istemcileri hangileri acaba?Google tek bir çöpünü bile resmi olarak koymaz mağazaya, ben zannetmiyorum şahsen. gerek de yok, o kadar güzel youtube istemcileri var ki resmi uygulamayı aramıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?