OnurYurdakul
Üye
Bizi ilgilendiren tek kısım :
Another reason for all the excitement was the launch of our first build of Windows 10 Technical Preview for phones. This build is the earliest publically-available preview we've ever released for Windows on phones and is still very much under development. There are a lot of new capabilities to explore in this build, which you can learn more about in my blog post.
Builde kadar acaba ne kadar yol alacaklar bunu merak ediyorum. Hani helal olsun be diyebileceğimiz kadar olacakmı acaba. Bakalım görelim.Yeni bir şey yok. Verilen ilk önizleme sürümünün kullanıcılarda yarattığı heyecandan, bu ilk sürümün henüz çok erken bir sürüm olduğundan ve yoğun bir şekilde geliştirme aşamasının sürdüğünden ve pek çok yenilik getirdiğinden bahsediyor.
Gelecek sürüme ve ne zaman yayınlanacağına ve hangi cihazlara verileceğine dair herhangi bir bilgi yok. Gerçi bu tür bir haberi mailden ziyade Gabe'in twitter adresinden duyarız ancak. O yüzden Gabe'i takibe alın.
Builde kadar acaba ne kadar yol alacaklar bunu merak ediyorum. Hani helal olsun be diyebileceğimiz kadar olacakmı acaba. Bakalım görelim.
Şu Bluetooth klavye ve USB OTG'yi versinler
Bu arada yaz döneminden sonra final sürümde Turkish Cortana telefonlarımıza muhtemelen misafir olacak ve ben de o dönem yeni amiral gemi cihazımda ağırlayacağım
abi bu Türkçe Cortana bilgileri sana hangi kaynaktan geliyor kesin mi tahmin mi hurafe mi nedir bunun aslı?Şu Bluetooth klavye ve USB OTG'yi versinler
Bu arada yaz döneminden sonra final sürümde Turkish Cortana telefonlarımıza muhtemelen misafir olacak ve ben de o dönem yeni amiral gemi cihazımda ağırlayacağım
Sallıyor inanmayınabi bu Türkçe Cortana bilgileri sana hangi kaynaktan geliyor kesin mi tahmin mi hurafe mi nedir bunun aslı?
abi bu Türkçe Cortana bilgileri sana hangi kaynaktan geliyor kesin mi tahmin mi hurafe mi nedir bunun aslı?
Sallıyor inanmayın
ben bu çevirilere sizinde bir faydanız olduğunu düşünüyorumSallıyor inanmayın
Kaynak aşağıda
Sallıyor inanmayın
Bu ay içinde gelecek. Hangi modellere geleceği henüz belli değil.Arkadaşlar w10 ön izleme sürümü diğer cihazlara ne zaman gelecek herhangi bir fikri olan var mı? Bende 925 var fakat halen gelmedi.
ben bu çevirilere sizinde bir faydanız olduğunu düşünüyorum, birde özgür abinin dediği doğru ise şuan bu çalışmalarda seslendirmeyi kimin yapacağıda belli olmuştur
umarım bu tahminleriniz gerçeğe dönüşürAli Kemal'in de belirttiği gibi henüz resmi bir bilgi yok.
Türkçenin ne zaman geleceği, seslendirme kısmını kimin üstleneceği yönünde resmi kaynaklardan herhangi bir sızıntı yok.
Ancak bazı etkinlik ve çalışmalar bu yönde tahmin yürütmemizi sağlıyor.
Türkçe Cortana'nın sonbahar döneminde geleceğini tahmin ediyorum.
Microsoft Türkiye ekibi 16 Nisan’da Antalya’da, 7 Mayıs’ta Eskişehir’de, 9 Haziran’da Gaziantep’te olacak. Ayarla kendini gel bir gün. Hololens'i incelersinAli Kemal'in de belirttiği gibi henüz resmi bir bilgi yok.
Türkçenin ne zaman geleceği, seslendirme kısmını kimin üstleneceği yönünde resmi kaynaklardan herhangi bir sızıntı yok.
Ancak bazı etkinlik ve çalışmalar bu yönde tahmin yürütmemizi sağlıyor.
Türkçe Cortana'nın sonbahar döneminde geleceğini tahmin ediyorum.
yeni güncellemeleri çıktığı anda en hızlı şekilde almak istiyorsan insider fastBen hala bekliyorum hangisiyle indiriyim arkadaşlar bi bakın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Google tek bir çöpünü bile resmi olarak koymaz mağazaya, ben zannetmiyorum şahsen. gerek de yok, o kadar güzel youtube istemcileri var ki resmi uygulamayı aramıyoruzKonuyla alakası yok ama bişi sormak istiyorum acaba youtube resmi uygulaması gelmeyecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?