enessrsy
Üye
arkadaşlar benim bir sorunum var ya telefonum lumia 920 sabahlarına alarmı ayarlıyorum geceden telefonumun seside açık vede alarm çalmıyor hiçbirgün niyeyse bazen çalıyor çalmıyor ne yapmam gerekir
alarm hiç çalmıyor kalktığımda alarmı ertele yazısı gibi şeylerde göremiyorumBackground audio hatası veriyor mu telefon? Bende öyle olunca müzik bile çalmıyor arada yapmaya başladı.
Alarm'ı tamamen sil.alarm hiç çalmıyor kalktığımda alarmı ertele yazısı gibi şeylerde göremiyorumm
pil yüzde 40'ın altına düşünce pil tasarrufu devreye giriyor ve birde lumia 920 de sd kart yok malesefAlarm'ı tamamen sil.
Yeniden bir alarm oluştur..
Ayrıca bir de 5 dadika sonraya bir alarm oluştur ve bekle bakalım çalacak mı? Ya da ekrana alarm geliyor da sessiz mi işlem yapıyor buna da bir bakmanızda yarar var.
Alarm sırasında verdiğin ses örneğini de bulamıyor olabilir.. O sesi değişik ses dosyalarından seçerek denemeyi sürdür..
Bir de Bildirim Ekranı, pil tasarrufu veya gizlilik gibi sahalarda ALARM uygulamasını pasif yapmış olabilir misin? Onları kontrol ediniz.
Bir de alarm ses dosyaları SD card üzerinde ise dahili bellek ten referans vererek te deneme yapınız.
O ayrıntı dışında söylediğim şeyleri bir deneme yapmanızda fayda var.pil yüzde 40'ın altına düşünce pil tasarrufu devreye giriyor ve birde lumia 920 de sd kart yok malesef
tamam alarmı ayarladım 3dk sonrasına yaptım düzeldi eski alarmı sildim akşam yeniden ayarlayacağımO ayrıntı dışında söylediğim şeyleri bir deneme yapmanızda fayda var.
Bir de telefonu GÜÇ + SES KISMA tuşu ile titreme gelene kadar basılı tutunuz. Bu resetleme işlemi de bazı sorunları çözebiliyor.
tamam alarmı ayarladım 3dk sonrasına yaptım düzeldi eski alarmı sildim akşam yeniden ayarlayacağım
3-4 yılda yeni baştan uçtan uca bir mobil işletim sistemi yazılır.MS Nokia çalışanlarını çıkartmayıp daha fazla hız verebilirdi.Ben yazılım konusunda ciddi hayal kırıklığı yaşadım.Güncelleme verdiler ama geç ve içi boş ha bu sefer gaza bastılar ha bu sefer gaza bastı basacaklar derken 2.lumia cihazının garantisini bitirdim ama onlar bir sistemi bitiremediler neymiş cihazlar 2017'e kadar güncelleme alacaklarmış.Bu hızla sen o güncelleme tarihini 2020 yapsan ne olur ki? Kesin konuşmuyorum ama elimdeki lumia cihazı dışında bir cihaz şuan düşünmüyorum.Bırakın iris taramayı tarhana çorbası yapabilen bir model de çıkartsalar almamayı düşünüyorum.Yaptığı bazı uygulamaları beta yaptı bıraktı.Arama yönlendirme ingilizce,kontak ve mesaj yedekleme ingilizce.Gestures beta diye bir uygulama çıkardılar İngilizce ve beta yani neresinden yazayım bilemedim.aynen katılıyorum hem cihaz hemde yazılım kısmında şuan itibari ile vaad edilenlerden çok uzaklar. artık patlayan karoları interaktif karoları vs geçtim 3-4 yıl oldu hala bir kilit ekranımız yok. MS şuana kadarki perfotmansı ile büyük bir alkışı! hakkediyor benden.
Skype kullanan kaç kişi var ki ya, bunlarla uğraşacağına kilit ekranı yapsınlar.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Usa da yaygın galiba.Skype kullanan kaç kişi var ki ya, bunlarla uğraşacağına kilit ekranı yapsınlar.
html5 performansın artması güzel ancak bazı bir kaç özellikte ekleseler şuan pc de edge kullandığım için eksik bir çok yanını görüyorum bakalım geri bildirim'de yapıyoruz ancak gelişir inş.Microsoft Edge tarayıcının yeni yayınlanacak Windows 10 Insider Preview sürümündeki HTML5 performansı baya bir artmış.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Skype uygulaması, bana göre bir whatsapp kadar kullanılışlı, kolay ve ve ve .. değil..Şu skype yi kullanmak hala nasip olmadı,ama gelişsin umarım kullanacağımız günler olur.
Skype diğer uygulamalara göre ses ve video kalitesi olarak çok üstte. Rakibi yokŞu skype yi kullanmak hala nasip olmadı,ama gelişsin umarım kullanacağımız günler olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?