Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

thoak

Üye
Bende farkındayım arkadaşlar şuan ki sürüm olduğundan fakat yüklü olduğu halde neden yeni güncelleştirme var diyor

Tepkiler: bozkirdangelen

0MG90

Üye
Aman 1320'ye gelsin de başka bir şey istemem, hepsi W10 alacak diye aldık cihazı

Bende farkındayım arkadaşlar şuan ki sürüm olduğundan fakat yüklü olduğu halde neden yeni güncelleştirme var diyor
Siz Wifi bağlantısı olur-olmaz yükleyin
sonucu bize aktarın..
Bir de kimlik bilgilerinizde yazılı olan L 925'e mi geldi bu güncelleme..

Son düzenleme:

thoak

Üye
Evet lumia 925

emz

Üye
Teşekkürler bunları yaptım zaten sıfırlama haricinde İdare ediyorum bakalım güzel ama 'l

braayn

Üye
Tp sürümü 1 Ekimde bittikten sonra Beta sürümünemi devam yoksa Full sürümmü alacağız ?

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: OnurYurdakul, YkPkY, saynesim ve 2 diğerleri

dakamon

Üye
Bir şey getireceklerini sanmıyorum. Sistem stabilizasyonu olur bundan sonra

Bu hafta gelme ihtimali var mı?

9. yapı (Build 10525 yada 10532) bu gece yada yarın gelebilir.

Tepkiler: OnurYurdakul, Sensation, Esendağlı ve 4 diğerleri
Şeffaf bildirim, kilit ekranı beklemeye devam edelim mi yoksa umudu keselim mi? Prewievle gelirmi bu dediklerim?

TP kullanmaktan Windows 10 merakımız geçti resmen ya heyecanı kalmadı Finali çokta merak etmiyorum açıkçası daha fazla ne verebilirler ki artık. Cihaz kısmında da sınıfta kaldılar bana kalırsa.

Tepkiler: .BlueTR ve skynet

dücane

Üye
Su kilit ekranina bir el atsalar bari

TP kullanmaktan Windows 10 merakımız geçti resmen ya heyecanı kalmadı Finali çokta merak etmiyorum açıkçası daha fazla ne verebilirler ki artık. Cihaz kısmında da sınıfta kaldılar bana kalırsa.
aynen katılıyorum hem cihaz hemde yazılım kısmında şuan itibari ile vaad edilenlerden çok uzaklar. artık patlayan karoları interaktif karoları vs geçtim 3-4 yıl oldu hala bir kilit ekranımız yok. MS şuana kadarki perfotmansı ile büyük bir alkışı! hakkediyor benden.

Tepkiler: symbianbelle
Arkadaşlar yalnız Windows 10 ile kullanıcılarını memnun eden ms.w10 m kullanıcılarını da memnun edecek atılımlar yapacaktır eminim.

Tepkiler: bozkirdangelen
Arkadaşlar yalnız Windows 10 ile kullanıcılarını memnun eden ms.w10 m kullanıcılarını da memnun edecek atılımlar yapacaktır eminim.
Valla ben windows 10 tarafında da işlerin öyle pek sanıldığı gibi tıkırında gittiğini düşünmüyorum. kaldı ki kişisel pc nin devri zaten bitiyor günleri sayılı desek yeridir.

arkadaşlar benim bir sorunum var ya telefonum lumia 920 sabahlarına alarmı ayarlıyorum geceden telefonumun seside açık vede alarm çalmıyor hiçbirgün niyeyse bazen çalıyor çalmıyor ne yapmam gerekir