KırmızıBeyaz60
Üye
Aynen o yüzden bişey gönderirken önce fotoğraflara girip resmi seçip paylaş diyorum öyle gonderiyorumBazı uygulamalar uyum sorunu çıkarmasa ve pil kullanırken hızlı bitmese bildiğin rtm sürüm
En çok sıkıntı yaşadığım nokta fotoğraflar uygulaması. Messenger yada wpden bişey göndermeye kalktımmı sorun çıkartıyor.
Bende paylaş kısmında messenger çıkmıyor sizde çıkıyormu?Ay
Aynen o yüzden bişey gönderirken önce fotoğraflara girip resmi seçip paylaş diyorum öyle gonderiyorum
Bu işte bir terslik var8. yapı geldi yüklemedim o günden beri allah belamı verdi resmen. telefon kafayı yedi. normalden 5 kat daha çok ısınmaya başladı, şarj durduk yere 3 saat kadar anca dayanabiliyor, iki gün önce yükleyeyim dedim 8.yapıyı 5 saat wifide %5 kaldı işim çıktı wifiden çıktım akşamına eve dönerken avea mesaj attı 4 gb internetinizden 820mb kaldı diye... dün yine wifiden denedim yine dondu kaldı 4 saat kadar ve hücresele geçince son 800 mb da bitmiş oldu. yaklaşık 3.5gb paketimi 2 günde bitirdi! yetmedi elimden düştü kırıldı sol kenarı. Harbi diyorum Allah belamı verdi. Nefret eder oldum telefondan
Messenger kullanmıyorum hocam.Bende paylaş kısmında messenger çıkmıyor sizde çıkıyormu?
Sevgili kardeşim,samsung s4 kullanıyorum hiç kullanmam dediğim android ve hiç samsung kullanmayan biri olarak son 1 haftadır s4 bana çok farklı bi telefon gibi geldi belki açık bi sistem oluşu veya çok fazla uygulama şuan gayet memnunum çok bekledim windows phone için ama arada dağlar kadar fark var herşey daha hoş görünüyor bence sistemi hala yetersiz android karşısında windowsun apple karşı hiç şansı yok zaten çok iyi bir telefon olana kadar dönmem ama 920 benimle sürekli takip ediyorum dediğim gibi android açık kodlu ama herşey elimin altında daha uygulamalar çok iyi umarım daha iyi olur........wp...
Yoo ben L625le windows kullandığıma çok memnunum hatta android bile kullanamıyorum. Androide geçersem alacağım telefon Türk malı olur ancak henüz istetiğim gibi bir turk malı cihaz cıkmadı. Android alsam bile L625i elimden çıkarmam.samsung s4 kullanıyorum hiç kullanmam dediğim android ve hiç samsung kullanmayan biri olarak son 1 haftadır s4 bana çok farklı bi telefon gibi geldi belki açık bi sistem oluşu veya çok fazla uygulama şuan gayet memnunum çok bekledim windows phone için ama arada dağlar kadar fark var herşey daha hoş görünüyor bence sistemi hala yetersiz android karşısında windowsun apple karşı hiç şansı yok zaten çok iyi bir telefon olana kadar dönmem ama 920 benimle sürekli takip ediyorum dediğim gibi android açık kodlu ama herşey elimin altında daha uygulamalar çok iyi umarım daha iyi olur........wp...
maalesef başka açıklaması yok. çünkü şarj o kadar çabuk gidiyor ki artık hiçbir şekilde cebimden çıkarmadığım bir günde 3.5 gb gitmesine de başka anlam yükleyemiyorum.bence de wifi,den çekmedi kotayı.anladığım kadarıyla ama kendi internetinizden çekmemesi gerekirdi tuhaf bir durum bu..bende,de 6gb var istemsiz harcama hiç olmadı yani.
dostum yapabilirsen veri kullanımı bölümünden bi ss atabilirmisin ?maalesef başka açıklaması yok. çünkü şarj o kadar çabuk gidiyor ki artık hiçbir şekilde cebimden çıkarmadığım bir günde 3.5 gb gitmesine de başka anlam yükleyemiyorum.
zor bir durum bu saatten sonra yapılacak tek şey sıfırlayıp yedek kurmayın telefonu güncelleştirin daha sonra tekrar sıfırlayıp yedek kurabilirsiniz veya 8.1 e geri dönebilirsiniz bu arada bu indirmeyi güncelleme kısmında yapacak farklı bir şey yoktu değil mi normalde mobil veriden indirmeye izin verilmiyor daha önceden denemiştim ama baya eski yapılarda, birde cihazınızda arka planla ilgili herşeyi engelleyip cihazınıza şifre koyarsanız arka planda hiç bir şey indirmez ve cepte yanlışlıkla açılması falan engellenebilir hatta çift tık bile kapatılabilir bu durumda8. yapı geldi yüklemedim o günden beri allah belamı verdi resmen. telefon kafayı yedi. normalden 5 kat daha çok ısınmaya başladı, şarj durduk yere 3 saat kadar anca dayanabiliyor, iki gün önce yükleyeyim dedim 8.yapıyı 5 saat wifide %5 kaldı işim çıktı wifiden çıktım akşamına eve dönerken avea mesaj attı 4 gb internetinizden 820mb kaldı diye... dün yine wifiden denedim yine dondu kaldı 4 saat kadar ve hücresele geçince son 800 mb da bitmiş oldu. yaklaşık 3.5gb paketimi 2 günde bitirdi! yetmedi elimden düştü kırıldı sol kenarı. Harbi diyorum Allah belamı verdi. Nefret eder oldum telefondan
haftaya belki ondan sonraki hafta9. yapı gelmedimi bugün
Siz özellikten bahsediyorsunuz adamlar sistemi bozdular.Online işlem yapan uygulamalar çalışmıyor.7. Yapı bundan iyiydihaftaya belki ondan sonraki hafta
önce sızıntı verip arkasından çakıyorlar güncellemeyi
bu sefer yeni gelecek güncellemede artık yeni özellikler gelsin sıkıldık vallahi
hep şikayet edeceksek kullanmamak lazım dostum. önceki yapıda arama sonrası kilitlenme problemi çok kötüydü. kasılmalar filan oluyordu. şuan benim cihaz gayet rahat . sanki tam sürüm gibi. uygulama problemleri bende de var da yapacak bişey yok. web den görüyorum işimi...Siz özellikten bahsediyorsunuz adamlar sistemi bozdular.Online işlem yapan uygulamalar çalışmıyor.7. Yapı bundan iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?