abcderhan
Üye
Onu biliyorum. Ms o kadar kolaylık yapmasına rağmen yinede çıkarmazsa artık neden çıkartmadığı belli oluyorVideodaki oyun wp de çalışmıyor zaten android emülatoründe çalışıyor
Ben 1-2 hafta sonra tekrar tp yuklerim muhtemelen keyfime göre değiştirip duruyorumYa ne bileyim, yazılım işiyle uğraştığım için bana öyle geliyor.
Son yapıda en önemli neler var diyelim 2 büyük sorun..
Ne yapılır .. Önce yeni yükleyecekler için yapının kendisinde değişiklik yaparsın..
ardından da yüklü olanlar için küçük bir güncelleme yayınlarsın olur biter..
Karşı tarafa eziyet çektirmekten hoşlanana psikolojide ne isim veriliyordu.
--------------------------
Sıcaktan mıdır, nedendir bilemem..
Canım sıkılıyor, acaba 8 nci yapıyı mı sıfırlasam?
@OnurYurdakul
siz tekrar 8.1 e mi döndünüz.
aynı durum windows 10 'da da mevcut geçen can sıkıntısından kaldırıp sistem yeniden kurdum otomatik olarak evdeki kablosuz ağı tanıdı ve bağlandı.Mobil içinde olduysa güzel bir haberXbox güncellendi.
Bu arada bu yapı ile geçen gün telefonu sıfırladım ve sıfırlamadan önceki kayıtlı Wi-Fi ağları olduğu gibi kayıtlı duruyor. Bu durumu fark eden oldu mu? Beklediğim özelliklerden biri daha tamamlanmış oldu.
Ben Windows 7 ile beraber kurdum Windows 10u şuan Driver sorunu olduğu için pek kullanmıyorum dursun köşede lazım oluraynı durum windows 10 'da da mevcut geçen can sıkıntısından kaldırıp sistem yeniden kurdum otomatik olarak evdeki kablosuz ağı tanıdı ve bağlandı.Mobil içinde olduysa güzel bir haber
aynı durum windows 10 'da da mevcut geçen can sıkıntısından kaldırıp sistem yeniden kurdum otomatik olarak evdeki kablosuz ağı tanıdı ve bağlandı.Mobil içinde olduysa güzel bir haberXbox güncellendi.
Bu arada bu yapı ile geçen gün telefonu sıfırladım ve sıfırlamadan önceki kayıtlı Wi-Fi ağları olduğu gibi kayıtlı duruyor. Bu durumu fark eden oldu mu? Beklediğim özelliklerden biri daha tamamlanmış oldu.
Ben Windows 7 ile beraber kurdum Windows 10u şuan Driver sorunu olduğu için pek kullanmıyorum dursun köşede lazım olur
Bu arada windows 10 mobile için sağdan çekince kıvrılsın diye geri bildirim yaptım 10 kişi onaylamış
Önceki yapılarda da vardı. Hatta bunun Yapı ile ilgisi yok. Ben yeni telefona da hesabımı tanımlayıcı kayıtlı şifreleri aktarıyor.Xbox güncellendi.
Şarjları doldursak mı şimdidenÖnceki yapılarda da vardı. Hatta bunun Yapı ile ilgisi yok. Ben yeni telefona da hesabımı tanımlayıcı kayıtlı şifreleri aktarıyor.
Bu arada: Her şakada bir gerçek payı vardır
@thurrott Travelling eh? Hang on, now where did I put that button...
İndirilelim pc ye o zaman@papakudioflu Yeni yapı geldi ama PC'yeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
o da olur bakalım ne değişmiş@papakudioflu Yeni yapı geldi ama PC'yeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birkaç renk eklenmiş. Fazla bir değişim yok galibao da olur bakalım ne değişmiş
Xbox güncellendi.
Ya sonuçta bu bir Deneme Sürümü hem de TP cinsinden.
O konuda sıkıntı yok, sorun yok..
Benim bildiğim eski yapıdan yeni yapıya düzeltme olarak devam eder..
Burada örneğin sessiz saatler 7 nci yapıda sorunsuz çalışıyor idi.
8 nci yapıda sürekli yanıp sönüyor.
Acaba diyorum bunlar yapıları birbirinden bağımsız mı yazıyor .
Ya da, 7 nci yapıyı yazan kişiler 8 nci yapıyı yazmıyorlar da, başka yazılımcılara mı veriyorlar.
bugün ilk defa windows 10 yüklüyorum 15'dir çarklar yeniden başlayıp duruyor neden olabilir bu ve hala devam ediyor
Bir kaç renk değilBirkaç renk eklenmiş. Fazla bir değişim yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?