Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sabah sıfırladım, benimki silmiş

Ben 1-2 hafta sonra tekrar tp yuklerim muhtemelen keyfime göre değiştirip duruyorum

Tepkiler: bozkirdangelen

braayn

Üye
aynı durum windows 10 'da da mevcut geçen can sıkıntısından kaldırıp sistem yeniden kurdum otomatik olarak evdeki kablosuz ağı tanıdı ve bağlandı.Mobil içinde olduysa güzel bir haber

Tepkiler: Sensation
aynı durum windows 10 'da da mevcut geçen can sıkıntısından kaldırıp sistem yeniden kurdum otomatik olarak evdeki kablosuz ağı tanıdı ve bağlandı.Mobil içinde olduysa güzel bir haber
Ben Windows 7 ile beraber kurdum Windows 10u şuan Driver sorunu olduğu için pek kullanmıyorum dursun köşede lazım olur

Bu arada windows 10 mobile için sağdan çekince kıvrılsın diye geri bildirim yaptım 10 kişi onaylamış

braayn

Üye

PC sürümü Çok başarılı çok hoşuma gitti lisanslı kullanıyoruz nasıl olsa o hakkı veri MS sağolsun.
mobil tarafı tam bir muamma ne olacak ne bitecek bilemyoruz.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Önceki yapılarda da vardı. Hatta bunun Yapı ile ilgisi yok. Ben yeni telefona da hesabımı tanımlayıcı kayıtlı şifreleri aktarıyor.

Bu arada: Her şakada bir gerçek payı vardır

@thurrott Travelling eh? Hang on, now where did I put that button...

Tepkiler: Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza (2015.8.3.2 > 2015.8.12.1) güncellendi.
Şarjları doldursak mı şimdiden

Tepkiler: serinaga

Lobin12

Üye
bugün ilk defa windows 10 yüklüyorum 5'dir çarklar yeniden başlayıp duruyor neden olabilir bu ve hala devam ediyor

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@papakudioflu Yeni yapı geldi ama PC'ye

Tepkiler: braayn, m542tf ve Esendağlı

Lobin12

Üye
bugün ilk defa windows 10 yüklüyorum 15'dir çarklar yeniden başlayıp duruyor neden olabilir bu ve hala devam ediyor

serinaga

Üye

Evet bunu bende farkettim, iki ayrı modem vardı bende, birini ilk başta tanımlamıştım ancak ikinciyi hiç tanımlamama rağmen bağlanmış ve beni şaşırtmıştı ...

ogzhnoTr

Üye

bir koddaki tek bir harf yanlışı bir çok çakışmaya sebep olur buda büyük ihtimalle öyle bir durum

serinaga

Üye
bugün ilk defa windows 10 yüklüyorum 15'dir çarklar yeniden başlayıp duruyor neden olabilir bu ve hala devam ediyor

Şarj düşük olabilir, şarja takın. Diğer bir seçenek hafıza kartı varsa çıkartın ...

afwerker

Üye
Biri cevap verebilir mi? Edgede arkaplanda video oynayabiliyor mu yeni yapıda

braayn

Üye
Mobil tarafında bu hafta yayınlanır mı acaba ?