remzi33
Üye
benimki L930. Bu modele W10M yükleyen arkadaş var mı? Varsa ne gibi sorunlar yaşıyorlar. Örneğin whatsapp günlük hayatta ve iş hayatımda bnim için çok önemli. Bildirim vs sorunlar var mı?gününe göre değişiyor iyi olduğu günde oluyor çileden çıkarttığı günde oluyor. belki bana öyle gelmiştir ama misal üst üste arama geldiğinde ve arama yaptığınızda sanki telefon sapıtıyor gibi. ayrıca bazen kilitleniyor ve fark etmiyorsunuz saatlerce o sırada arayanlar ulaşamıyor. tabi benim tel l 520 mi sizinkinde nasıl olur bişi diyemem.
benimki L930. Bu modele W10M yükleyen arkadaş var mı? Varsa ne gibi sorunlar yaşıyorlar. Örneğin whatsapp günlük hayatta ve iş hayatımda bnim için çok önemli. Bildirim vs sorunlar var mı?gününe göre değişiyor iyi olduğu günde oluyor çileden çıkarttığı günde oluyor. belki bana öyle gelmiştir ama misal üst üste arama geldiğinde ve arama yaptığınızda sanki telefon sapıtıyor gibi. ayrıca bazen kilitleniyor ve fark etmiyorsunuz saatlerce o sırada arayanlar ulaşamıyor. tabi benim tel l 520 mi sizinkinde nasıl olur bişi diyemem.
Amazon app store üzerinden uygulama indiriliyor yahu
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dostum zahmet etmişin onca uğraşmışın saolasın.Benim verdiğim kısım sadece örnek, sizde farklı bir dizinde olabilir araçlar. Dosya konumlarını açmak için cd C\ diye başlamanız gerekli. Siz bu şekilde başlamadığınız için baştan hatalı gidiyor tüm işlemleriniz.
Olması gereken
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şaka gibi next lock screen portlanmış. ms in android için olan uygulamasını bile ms in işletim sistemine portlamak zorunda kalıyoruz. sevinelimmi üzülelimmi anlamadım.Görseller sıralanacak kısa süre içerisinde.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam bir kaç gün içerisinde bu işlem için bir altyapı oluşturacağım. Web site üzerinden yapmayı planlıyorum. Eğer bu işlem daha basit hale gelirse kendimiz için bir mağaza bile oluşturabiliriz.olay budur.
windows phonenun ilk uzaktan kamera izleme programı.
üstelik eşimin kullandığı android huawei cihaza göre hiç takılma yapmıyor.
oda 1gb ram bendekide
şimdi bunu mağazaya nasıl atabilirim arkadaşlar.1 yıldır bana vermedi koskoca firma,bari ben kullanan herkese vereyim ,onlarada kapak atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?