papakudioflu
Emekli Yönetici
her uygulamayı her sisteme kurmak üstünlüğü sadece donanıma bırakmaz. sonuçta işlemtim sistemi apayrı bir olay. iphonelar hala 1gb ram ile gelirken android cihazlarda 4gb ramleri görmeye başladık. biz wp için yeni çıkacak modellerde android ile karşılaştırarak kaç gb ram olacağını merak ediyoruz. halbuki belki wp ler iphonelar gibi ram dostu işletim sistemi olacak.her platform her uygulamayı kullanır hale gelsin üstünlük sadece donanım ve sistemden ibaret olsa daha iyi olur.
Çok güzel haberler gelmeye başladı,eyvallah.Youtube uygulamasını da yüklemişler ama çalışmamış. Muhtemelen Windows Bridge for Android projesi tamamlandığında Android uygulamalarının büyük çoğunluğu çalışacak.
İşin enteresan tarafı ise bu uygulamalarda hiç bir değişiklik yapmadan APK olarak yüklenebiliyor olması. Sadece Ayarlardan geliştirici modu ve Cihaz bul özelliğinin açık olması gerekiyor.
anladığım kadarı ile emülatör sayeseinde çalışıyor uygulamalr wp de peki markette nasıl yer alacak bu uygulamalar? ayrıca emülatör üzerinden çalışması bence çokta sağlıklı olmayacağını düşündürüyor şimdilik bir ara çözümmüş gibi duruyor.Youtube uygulamasını da yüklemişler ama çalışmamış. Muhtemelen Windows Bridge for Android projesi tamamlandığında Android uygulamalarının büyük çoğunluğu çalışacak.
İşin enteresan tarafı ise bu uygulamalarda hiç bir değişiklik yapmadan APK olarak yüklenebiliyor olması. Sadece Ayarlardan geliştirici modu ve Cihaz bul özelliğinin açık olması gerekiyor.
cityman ile talkman 3 gb ram ile gelecek .Windows 10 Mobilenin ne kadar çok görselli artarsa bence o kadar çok rame ihtiyac duyacak gibime geliyor.Ram optimizasyonunu en iyi beceren sanırım apple .her uygulamayı her sisteme kurmak üstünlüğü sadece donanıma bırakmaz. sonuçta işlemtim sistemi apayrı bir olay. iphonelar hala 1gb ram ile gelirken android cihazlarda 4gb ramleri görmeye başladık. biz wp için yeni çıkacak modellerde android ile karşılaştırarak kaç gb ram olacağını merak ediyoruz. halbuki belki wp ler iphonelar gibi ram dostu işletim sistemi olacak.
Biz suan yapabilir miyizWconnect aracı için :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ADB dosyaları için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet, elbette.Biz suan yapabilir miyiz
apple mağazasını tam bilmiyorum yani mağazadan .apk gibi uygulama indirilebiliyormu falan ama acaba ios uygulamları denenmiş mi hiç bu yöntemleEvet, elbette.
Android whatsapp uygulaması şuanda Windows 10 mobile üzerinde çalışıyor
Evet, elbette.
Android whatsapp uygulaması şuanda Windows 10 mobile üzerinde çalışıyor
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cmd telefona bağlanamıyor error code 9 diyor yapılabilecek bir şey var mı ?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tamam hallettimcmd telefona bağlanamıyor error code 9 diyor yapılabilecek bir şey var mı ?
Mağazaya gelmez. Bunu yapımcının kendisi yapması lazım. Yasal bir şey değil.bu androidden portlanan uygulamalar desteklenen cihazlarda çalışıyormu vede mağazaya gelmişmidir acabam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?