Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

4MaGuS

Üye
grove müzikten oturum açıp ondrive müzik dosyalarını ekleyip çalmayı başarabilen varmı acaba ben deniyorumda oturum açma hatası veriyor, ss''lerde falan eşitleme özelliği var diye gösteriliyor daha önceki sürümde de denemiştim hep oturum açma hatası alıyorum

Son düzenleme:
Dosya paylaşımı için shareit kullanın aynı wifi de bulunan 2 cihaz arasında inanılmaz hızda dosya paylaşın..2gb yi 4 dakika gibi hızda androidlerimde kayıtsız şartsız kullanırdım wp lerde de var..

skynet

Üye
Dukto da aynı işi görüyor

Bluoututh falan kullanmayın vakit kaybı, wifi yok ise o ayrı tabiiki.

Raskoln

Üye
selam arkadaşlar karnaval radyo güncellemesi yapabilen var mı wp 10 da? Kaldır seçeneği de çalışmıyor.

Denemedim bilmiyorum ama aynı mantığı kullanan yazılımlar var.aypi nolar ile uğraşmadan verdiğim gayet başarılıdır.
basitmi shareit in kurulumu ayarları uğraşmıyım bisürü ben usb kabloısuna bağlıyorum atıyorum şuan ondan sordum.

Gayet basit aynı yazılımı pc,ye de kur var.sonrası zaten belli bir ortak wifi olsun yeterli.

braayn

Üye
Bu akşam gelirmi yeni yapı ?
bir işaret vs varmı gabeden ?

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
PC için Yapı 10166 geldi
Umarım Mobil de gelir birazdan

Tepkiler: braayn

4MaGuS

Üye
twiterdan baskı uygulayın gabe'e "When the new version of Windows phone coming build" ingilizcem çok iyi olmasada bu kısmen ne isteidğinizi anlatıyor herkez retweetle yapsın

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gabriel mobil için bugün güncelleme yok dedi.

mağaza betadan çıkacak ve saydam kutucuk olacak, qoiet hours düzeliyor, ses açma kısma barındaki çizgilerde hafif değişiklik başka ne vardı yeni yapıda?

skynet

Üye
Bu eposta sorununa daha fazla dayanamayıp 8.1'e geri döndüm ama 7. yapıda tekrar w10'a geçiş yapacağım

Tepkiler: mp2934
kameram iyice kafayı yedi ya. çok karanlık çekiyor sonra çekilen resimleri galeride açamıyorum hata veriyor falan uyuz etti beni. telefonu resetleyince düzeliyor ama bir süre sonra yeniden karanlık oluyor.