Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Benim de şuan telefonumda 6. yapı kurulu ve ilk kurulum arkasındaki tüm zorluklara rağmen 8.1 e geri dönmedim. Telefon 2. gününde kendine gelip hızlandı, rahatladı. Here uygulamalarının gelen güncellemesi ile çökmesi ve yeniden yüklenememesi dışında ağır sorunlar yok. Onu da çok ihtiyacım olursa Yandex Navigasyonla aşabiliyorum. Diğer ufak tefek sorunlarımdan bazıları, Onedrive'a otomatik resim video yükleyemiyor olmak, kamerasının fiziksel tuşundan açılamıyor olması, çok çok nadir takılma, tıkanma ve yavaşlama olması.
Özetle olmuş abi diyorum, olmuş. Finalde çok daha güzel olacağına artık kesin gözüyle bakıyorum ve 7. Yapıyı dört gözle bekliyorum

Tepkiler: sahanemir ve Aytaç-01
7. yapı için tahmin yok mu gün olarak?

Maillerin sıkıntısını buldum ana ekranda bulamayınca sıkıntı var dedim ancak sonradan fark ettim outlook posta diye klasöre toplanmış. Şuan galiba tek sıkıntı yeni farkına vardım arama geçmişi yok @Aytaç-01

Tepkiler: Aytaç-01
arama geçmişi için menüden telefon uygulamasını başlangıç ekranına sabitleyin. eskisini kaldırın gelecektir

dakamon

Üye
Ben hala günlük kullanıma uygun hale geldiğini pek düşünmüyorum.

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Müzik, OneDrive ve MSN uygulamaları güncellendi.

Tepkiler: afwerker
Groove müzik ile gelen yeniliklerden biri de uygulamanın canlı karosunda şimdi çalınıyor gösteriliyormuş. bende yok sizde var mı?

Müzik uygulamasında müziklerinin bazılarını listede gösterip de hiç çalmama sorunuyla karşılaşan oldu mu? Ayrıca sd kartta olmasına rağmen müziklerin bazılarını da bulamadı.

Müzik uygulamasında müziklerinin bazılarını listede gösterip de hiç çalmama sorunuyla karşılaşan oldu mu? Ayrıca sd kartta olmasına rağmen müziklerin bazılarını da bulamadı.
Müzik formatına bağlı olarak sorun çıkabilir.
Diyelim ki wav ve mp3 uzantılıyı görüyordur da wma uzantılıyı görmüyor olabilir mi?.

Müzik formatına bağlı olarak sorun çıkabilir.
Diyelim ki wav ve mp3 uzantılıyı görüyordur da wma uzantılıyı görmüyor olabilir mi?.
Bunla alakası pek yok gibi. Tüm müziklerimin formatı mp3 ve bu dosyaları 8.1 sürümünde rahatça oynatıyordum.

Bunla alakası pek yok gibi. Tüm müziklerimin formatı mp3 ve bu dosyaları 8.1 sürümünde rahatça oynatıyordum.
bende de şöyle bir sıkıntı oldu. Bluetooth ile bilgisayardan müziği atıyorum ama ne müzik çalarda ne de dosyalarda görünmüyor. Vk music ile indirdiğimde direkt müzik çalarda çıkıyor ama

bende de şöyle bir sıkıntı oldu. Bluetooth ile bilgisayardan müziği atıyorum ama ne müzik çalarda ne de dosyalarda görünmüyor. Vk music ile indirdiğimde direkt müzik çalarda çıkıyor ama
Bendeki sıkıntılar da daha açık şekilde anlatmam gerekirse şöyle: mesela bir albümde 12 şarkı var bunların max. 5-6 tanesini buluyor fakat diğerleri dosya gezgininde görünüyor. bir diğer durum ise bulduğu müziklerin bir kısmında oynatmama sorunu var. geri bildirim yaptım feedback uygulamasından. şu anda hali hazırda -şarj hariç yeni kurduğum için onu da normal karşılıyorum- tek sıkıntım bu.

peki bu görülen ve görülmeyen müziklerin hepsi aynı kök klasörde mi yoksa parça parça dağınık mı ?

peki bu görülen ve görülmeyen müziklerin hepsi aynı kök klasörde mi yoksa parça parça dağınık mı ?
Müziklerin hepsi aynı klasörde değil, çoğu müziğim bir klasörde, bluetooth yoluyla attıklarım da sd kartın müzik klasöründe.

Müziklerin hepsi aynı klasörde değil, çoğu müziğim bir klasörde, bluetooth yoluyla attıklarım da sd kartın müzik klasöründe.
belki bu yeni müzik uygulamasının kaynak klasörü diğerine göre farklıdır ondan görmüyordur bazılarını. Hepsini aynı klasörde toplamayı deneyin

belki bu yeni müzik uygulamasının kaynak klasörü diğerine göre farklıdır ondan görmüyordur bazılarını. Hepsini aynı klasörde toplamayı deneyin
şu an ofisteyim ama eve geçince deneyeceğim bunu, teşekkürler yardımların için.