suyunsesi
Üye
şuan benim 8.1 Denim ile kullandığım music programı ile groove muzik programı arasında tasarım haricinde ne gibi özellikleri ve avantajı var? merak ettim doğrusu arayüz vs çok hoş ama kullanmadığım için aradaki farkları bilmiyorum .
arama geçmişi için menüden telefon uygulamasını başlangıç ekranına sabitleyin. eskisini kaldırın gelecektirMaillerin sıkıntısını buldum ana ekranda bulamayınca sıkıntı var dedim ancak sonradan fark ettim outlook posta diye klasöre toplanmış. Şuan galiba tek sıkıntı yeni farkına vardım arama geçmişi yok @Aytaç-01
haritalar v şarj dışında bir sıkıntı yok gayet stabil her şey bence gayet uygunBen hala günlük kullanıma uygun hale geldiğini pek düşünmüyorum.
Bende de göstermiyor(L 520)Groove müzik ile gelen yeniliklerden biri de uygulamanın canlı karosunda şimdi çalınıyor gösteriliyormuş. bende yok sizde var mı?
mümkünBende de göstermiyor(L 520)
Belki slow mod yüklenenlerde gösteriyor olabilir.
Müzik formatına bağlı olarak sorun çıkabilir.Müzik uygulamasında müziklerinin bazılarını listede gösterip de hiç çalmama sorunuyla karşılaşan oldu mu? Ayrıca sd kartta olmasına rağmen müziklerin bazılarını da bulamadı.
Bunla alakası pek yok gibi. Tüm müziklerimin formatı mp3 ve bu dosyaları 8.1 sürümünde rahatça oynatıyordum.Müzik formatına bağlı olarak sorun çıkabilir.
Diyelim ki wav ve mp3 uzantılıyı görüyordur da wma uzantılıyı görmüyor olabilir mi?.
bende de şöyle bir sıkıntı oldu. Bluetooth ile bilgisayardan müziği atıyorum ama ne müzik çalarda ne de dosyalarda görünmüyor. Vk music ile indirdiğimde direkt müzik çalarda çıkıyor amaBunla alakası pek yok gibi. Tüm müziklerimin formatı mp3 ve bu dosyaları 8.1 sürümünde rahatça oynatıyordum.
Bendeki sıkıntılar da daha açık şekilde anlatmam gerekirse şöyle: mesela bir albümde 12 şarkı var bunların max. 5-6 tanesini buluyor fakat diğerleri dosya gezgininde görünüyor. bir diğer durum ise bulduğu müziklerin bir kısmında oynatmama sorunu var. geri bildirim yaptım feedback uygulamasından. şu anda hali hazırda -şarj hariç yeni kurduğum için onu da normal karşılıyorum- tek sıkıntım bu.bende de şöyle bir sıkıntı oldu. Bluetooth ile bilgisayardan müziği atıyorum ama ne müzik çalarda ne de dosyalarda görünmüyor. Vk music ile indirdiğimde direkt müzik çalarda çıkıyor ama
peki bu görülen ve görülmeyen müziklerin hepsi aynı kök klasörde mi yoksa parça parça dağınık mı ?Bendeki sıkıntılar da daha açık şekilde anlatmam gerekirse şöyle: mesela bir albümde 12 şarkı var bunların max. 5-6 tanesini buluyor fakat diğerleri dosya gezgininde görünüyor. bir diğer durum ise bulduğu müziklerin bir kısmında oynatmama sorunu var. geri bildirim yaptım feedback uygulamasından. şu anda hali hazırda -şarj hariç yeni kurduğum için onu da normal karşılıyorum- tek sıkıntım bu.
Müziklerin hepsi aynı klasörde değil, çoğu müziğim bir klasörde, bluetooth yoluyla attıklarım da sd kartın müzik klasöründe.peki bu görülen ve görülmeyen müziklerin hepsi aynı kök klasörde mi yoksa parça parça dağınık mı ?
belki bu yeni müzik uygulamasının kaynak klasörü diğerine göre farklıdır ondan görmüyordur bazılarını. Hepsini aynı klasörde toplamayı deneyinMüziklerin hepsi aynı klasörde değil, çoğu müziğim bir klasörde, bluetooth yoluyla attıklarım da sd kartın müzik klasöründe.
şu an ofisteyim ama eve geçince deneyeceğim bunu, teşekkürler yardımların için.belki bu yeni müzik uygulamasının kaynak klasörü diğerine göre farklıdır ondan görmüyordur bazılarını. Hepsini aynı klasörde toplamayı deneyin
rica ederim umarım işe yararşu an ofisteyim ama eve geçince deneyeceğim bunu, teşekkürler yardımların için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?