braayn
Üye
hadi hayırlısı bakalım daha neler göreceğiz...Hello, Groove Music by Microsoft!
Microsoft, Windows 10 final güncellemesinde Xbox müzik ve Xbox video uygulamalarını kaldıracak. İlerleyen dönemde Groove Müzik uygulaması diğer platformlara da gelecek.
Sızanlar aslında 7. yapı değil. Sadece PC üzerinden emülatörden görüntüler.Açıkçası ben 7. yapıyı sızdırılanlardan çok daha fazlasıyla, fazla fazla yeniliklerle görmek istiyorum
Şimdilik uc browseri kullan bence ekstreler içinArkadaşlar m.edgede pdg dosyaları ve e-ekstreleri açamadım bir kolayı varmı yardım lütfen
benim nokia fanatikliğimin başında gelen en büyük etkenlerden biri nokia mapsdı.Windows mapsı pek beğenmedim.eğer tamamen giderse haritalarıda ücretli yaparsa ki aylar önce bunu konuşmuştuk.Ayrıca ne olacak bu HERE servislerinin hali. Microsoft ile Nokia ayırlmasa çok iyiydi. Daha birkaç gün öncesinde Here servisleri çalışır durumdayken bile Here Maps içinden Here Drive+ a yönlendirmeyi bulamamıştım. Yani bir rota seçip navigasyonu başlat dediğimde, Here Drive yerine Windows Haritalar açılıyordu. Bunun üzerine şimdilerde birde güncelleme hataları ortaya çıktı. Here servislerinin hiç birini güncelleyemiyor ya da mağazadan aratıp bulamıyoruz. Bölge ve dili ABD yaptığım halde sorun aynen devam ediyor. Hayırlısı bakalımİnşallah kısa süre sonra gelmesini beklediğimiz 7. yapı bunu düzeltmiş olarak gelir.
Sorun tamamen mağaza kaynaklı. 8.1'de sıkıntı yok yani. 2 mağaza olunca sıkıntı oluyor. Bende de çalışmıyorlar şu an.Ayrıca ne olacak bu HERE servislerinin hali. Microsoft ile Nokia ayırlmasa çok iyiydi. Daha birkaç gün öncesinde Here servisleri çalışır durumdayken bile Here Maps içinden Here Drive+ a yönlendirmeyi bulamamıştım. Yani bir rota seçip navigasyonu başlat dediğimde, Here Drive yerine Windows Haritalar açılıyordu. Bunun üzerine şimdilerde birde güncelleme hataları ortaya çıktı. Here servislerinin hiç birini güncelleyemiyor ya da mağazadan aratıp bulamıyoruz. Bölge ve dili ABD yaptığım halde sorun aynen devam ediyor. Hayırlısı bakalımİnşallah kısa süre sonra gelmesini beklediğimiz 7. yapı bunu düzeltmiş olarak gelir.
Biri canavar mı dedi [emoji33][emoji33][emoji33]Canını sıkma 1520 gibi cihaza güncellemeyi vermeyecek değil ya,sende benim gibi rahat ol elinde 1520 gibi bir canavar var
Yeni Cüzdan uygulaması Mağazaya gelmiş. Ayrıca Ses kaydedicisi, Filmler ve TV, Outlook posta ve outlook takvim güncellendi.
Ve ses kaydedicisi artık açılmıyor
sim i varsa başka bir tele takıp pin i kaldırıp öyle deneyin.kilit ekranında pin gireiyorum öylece kaldı ne yapabilirim çözüm nedir windows 10
Arkadaşlar m.edgede pdg dosyaları ve e-ekstreleri açamadım bir kolayı varmı yardım lütfen
Mapsler giderse bende wm yi direk bırakır giderim .benim nokia fanatikliğimin başında gelen en büyük etkenlerden biri nokia mapsdı.Windows mapsı pek beğenmedim.eğer tamamen giderse haritalarıda ücretli yaparsa ki aylar önce bunu konuşmuştuk.
ciddi benim gibi fanatikler çelişki durumuna düşecek.
ilerleyen günlerde ne olur bilinmez.
sıkıntılı işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?