nigzes1907
Üye
5. Yapıdan beri kullanıyorum ısınma oluyor fakat pil aynı değişen bişey yok yani dediğin pilin çabuk bitme olayı ilk yükleme sonrasında oluyor 2 gün eski haline donuyorEnerji tüketimi çok fazla. dün geceden beri telefon iki dakika soğumadı. sürekli sıcak bir vaziyetteydi. 1520'yi ilk defa sıcak gördümve ilk defa gün içinde iki kere şarja taktım. ilerde batarya problemi oluşmasın diye tekrardan 8.1 e dönüyorum. Bu sürümde en büyük sıkıntı benim için şarj süresinin azlığı oldu. Buna takmayacaksanız 1520'ye her türlü yükleyin derim.
1 gün boyunca 8 - 10 kadar geri bildirim yaptım. 30-40 adet geri bildirimi +1'ledim. Sanırım üzerime düşeni yerine getirdim. Yeni yapıda tekrar yüklerim artık.
Hadi ya5. Yapıdan beri kullanıyorum ısınma oluyor fakat pil aynı değişen bişey yok yani dediğin pilin çabuk bitme olayı ilk yükleme sonrasında oluyor 2 gün eski haline donuyor
hafıza kartı varsa çıkar bence.1320 çarklarda kaldı iki saattir hiç ilerleme yok iki kere reset attım yine aynı başka yapılabilecek bişey varmı
hafıza kartı varsa çıkar bence.
LSRT ile 8.1 e geri dönün aynısı banada olmuştu..
ara sıra saçmalıyor kafaya takmayın mesele bende bildirim merkezinden cevap verdiğim mesajlar gitmiyordu ertesi gün düzeldi genelde geçici olabiliyor sorunlar 2 ün öncede aşırı kasıyordu oda kayboldu.1 haftadır 6. Yapıyı kullanıyorum ilk başlarda mesaj geldiğinde sorun yoktu fakat 2-3 gündür mesaj geldiğinde bildirim gelmiyor çözümü varmı
dün önemli bir mesaj gelmiş ve ben daha yeni gördüm mesaj yazmak için girdiğimde onun dışında pek bir sorun yaşamadım bunu düzeltebilirsem iyi olur aslındaara sıra saçmalıyor kafaya takmayın mesele bende bildirim merkezinden cevap verdiğim mesajlar gitmiyordu ertesi gün düzeldi genelde geçici olabiliyor sorunlar 2 ün öncede aşırı kasıyordu oda kayboldu.
en büyük derdin o olsun benim kardeşimin tel gitti memleketten faturasını bekliyorum servise göndermek için bakalım orada ne diyecekler.dün önemli bir mesaj gelmiş ve ben daha yeni gördüm mesaj yazmak için girdiğimde onun dışında pek bir sorun yaşamadım bunu düzeltebilirsem iyi olur aslında
geçmiş olsun umarım sorun çıkartmadan yaparlar bende her türlü riski göze alarak yükledim bu yapıyı bir sorun dışında beğendimen büyük derdin o olsun benim kardeşimin tel gitti memleketten faturasını bekliyorum servise göndermek için bakalım orada ne diyecekler.
valla benimkide l 520 kardeşiminkide l 520 benim her yapıda yükledim sıkıntı yaşamadım ama kardeşimin kine bu ve bundan önceki yapıyı yükledim bundan öncekinde kilitlendi tel zar zor sıfırlayabilmiştim bu sefer külliyen gitti garip bir durumda sürekli restar atıyor kendi kendine aşırı ısınıyor bu sürede 0 lanmıyorda tam yüklemeye geçecek lsrt o anda yeniden restart atıyor kalıyor ne yaptımsa düzeltemedim servis yolu göründü yani.geçmiş olsun umarım sorun çıkartmadan yaparlar bende her türlü riski göze alarak yükledim bu yapıyı bir sorun dışında beğendim
bekleyin uzun sürüyor baya6 yapı bir türlü inmedi %0 da öylece
gmail hesabınız varsa kaldırın diyorlardıyönetici arkadaşlardan ya da bilen arkadaşlardan ricam mesaj bildirim alamama sorununa çözüm varmı bilgilendirirlerse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?