Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

5. Yapıdan beri kullanıyorum ısınma oluyor fakat pil aynı değişen bişey yok yani dediğin pilin çabuk bitme olayı ilk yükleme sonrasında oluyor 2 gün eski haline donuyor

5. Yapıdan beri kullanıyorum ısınma oluyor fakat pil aynı değişen bişey yok yani dediğin pilin çabuk bitme olayı ilk yükleme sonrasında oluyor 2 gün eski haline donuyor
Hadi ya desene boşuna geri döndüm 8.1e

Tepkiler: nigzes1907

ko4fun

Üye
Windows 10 Mobile Build 10158 gelmesi yakındır hayırlısı masaüstü bitirselerde mobil el atsalar artık

Son düzenleme:
6 yapı bir türlü inmedi %0 da öylece

eRdaL.

Üye
1320 çarklarda kaldı iki saattir hiç ilerleme yok iki kere reset attım yine aynı başka yapılabilecek bişey varmı

Yapı şişti iyice. Cihaz aşırı geç tepki veriyor çıldırmamak elde değil

Tepkiler: BLasTeaR

eRdaL.

Üye
Cihaz çarklarda kaldı bir iki dakika kalıp cihazı kapatıyor

LSRT ile 8.1 e geri dönün aynısı banada olmuştu..

1 haftadır 6. Yapıyı kullanıyorum ilk başlarda mesaj geldiğinde sorun yoktu fakat 2-3 gündür mesaj geldiğinde bildirim gelmiyor çözümü varmı

1 haftadır 6. Yapıyı kullanıyorum ilk başlarda mesaj geldiğinde sorun yoktu fakat 2-3 gündür mesaj geldiğinde bildirim gelmiyor çözümü varmı
ara sıra saçmalıyor kafaya takmayın mesele bende bildirim merkezinden cevap verdiğim mesajlar gitmiyordu ertesi gün düzeldi genelde geçici olabiliyor sorunlar 2 ün öncede aşırı kasıyordu oda kayboldu.

ara sıra saçmalıyor kafaya takmayın mesele bende bildirim merkezinden cevap verdiğim mesajlar gitmiyordu ertesi gün düzeldi genelde geçici olabiliyor sorunlar 2 ün öncede aşırı kasıyordu oda kayboldu.
dün önemli bir mesaj gelmiş ve ben daha yeni gördüm mesaj yazmak için girdiğimde onun dışında pek bir sorun yaşamadım bunu düzeltebilirsem iyi olur aslında

dün önemli bir mesaj gelmiş ve ben daha yeni gördüm mesaj yazmak için girdiğimde onun dışında pek bir sorun yaşamadım bunu düzeltebilirsem iyi olur aslında
en büyük derdin o olsun benim kardeşimin tel gitti memleketten faturasını bekliyorum servise göndermek için bakalım orada ne diyecekler.

en büyük derdin o olsun benim kardeşimin tel gitti memleketten faturasını bekliyorum servise göndermek için bakalım orada ne diyecekler.
geçmiş olsun umarım sorun çıkartmadan yaparlar bende her türlü riski göze alarak yükledim bu yapıyı bir sorun dışında beğendim

geçmiş olsun umarım sorun çıkartmadan yaparlar bende her türlü riski göze alarak yükledim bu yapıyı bir sorun dışında beğendim
valla benimkide l 520 kardeşiminkide l 520 benim her yapıda yükledim sıkıntı yaşamadım ama kardeşimin kine bu ve bundan önceki yapıyı yükledim bundan öncekinde kilitlendi tel zar zor sıfırlayabilmiştim bu sefer külliyen gitti garip bir durumda sürekli restar atıyor kendi kendine aşırı ısınıyor bu sürede 0 lanmıyorda tam yüklemeye geçecek lsrt o anda yeniden restart atıyor kalıyor ne yaptımsa düzeltemedim servis yolu göründü yani.

yönetici arkadaşlardan ya da bilen arkadaşlardan ricam mesaj bildirim alamama sorununa çözüm varmı bilgilendirirlerse sevinirim