4MaGuS
Üye
Bu hard reset kombinasyonunu geçerli olduğundan emin misiniz? 15 dakikadır deniyorum hala reset atabilmiş değilim değişmiş olabilir mi acaba?
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama; Facebook bildirimlerine çağ atlatan özellik Windows 10 M ile birlikte geliyor!
Facebook iletilerine yanıt verme opsiyonları tanıtılarak, şuan ki hızlı yanıt sistemi ile birlikte 3 işlemi yapabileceğiz;
Yorum Kutusu
Hem zamandan hem de veriden tasarruf olarak çok iyi olacağı ve işimizi kolaylaştıracağı kesin.
Bizi şaşırtıyorsun MS !
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ingilizceyi daha çok dikkate alırlar diye düşündüm o yüzden öyle demiştim ama geri bildirim yaparım umarım benim Türkçe'm den anlarlarDüzgün bir Türkçe ile geribildirim yapabilirsiniz
ingilizceyi daha çok dikkate alırlar diye düşündüm o yüzden öyle demiştim ama geri bildirim yaparım umarım benim Türkçe'm den anlarlar
öncelikle iyi günler..çok önemli bir sorunla karşılaştığım için yazıyorum.. sahurda telefonu şarja taktım ve yattım telefon açıktı bu arada..sabah kalktığımda ise telefon kapalı ve hiçbir şekilde açılmadı ve tepki vermedi..şimdi bi şekilde 8.1 e dönmeyi deneyeceğim..böyle bir sorun olabileceğinden haberdar olmanız ve geribildirimde bulunabilmeniz için yazıyorum.
Tuş kombinasyonunu denediniz mi?soruna çözüm üretebilecek olan var mı? 8.1e dönme dahil hiçbiri yapılamıyor..hard reset yapılamıyo, wp recovery tool, lumia recovery tool, NSU dahil hiçbiri telefonu kabul etmiyo..şuan telefon iptal yaptıklarımla kurtarılamadı
Tuş kombinasyonunu denediniz mi?
evet denedim
iyide bu adam neyi Like ettiPaylaşıldı mı bilmiyorum ama; Facebook bildirimlerine çağ atlatan özellik Windows 10 M ile birlikte geliyor!
Facebook iletilerine yanıt verme opsiyonları tanıtılarak, şuan ki hızlı yanıt sistemi ile birlikte 3 işlemi yapabileceğiz;
Yorum Kutusu
Hem zamandan hem de veriden tasarruf olarak çok iyi olacağı ve işimizi kolaylaştıracağı kesin.
Bizi şaşırtıyorsun MS !
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefon kapalı ve açılmıyorsa belki şarjı bitmiş olabilir mi ?olabilir
iyide bu adam neyi Like etti
Hımmhayır olamaz çünkü ilk yazdığımda belirttiğim gibi teli şarja taktım ve açıktı kalktığımda kapalıydı ve şarjdaydı hala
denedim ama malesef
Ben de nette bakınıyorum ama kayda değer bişi yok, servis yolu görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?