YkPkY
Üye
su baloncuk olayını bi açıklarmısınız bende yokda
hava durumu live tile çalışıyor sizde? binlerce kişi çalışmıyor diye geri bildirim vermişti.
pople dekiler dönüyor kendi halinde ve hesabımdaki tüm resimler olduğu gibi kişilerde var.eksik fazla yok
hava durumu live tile çalışıyor sizde? binlerce kişi çalışmıyor diye geri bildirim vermişti.
pople dekiler dönüyor kendi halinde ve hesabımdaki tüm resimler olduğu gibi kişilerde var.eksik fazla yok
Ooo güzelmiş fakat bende niye yok öyle boş kutu People yazıyor sadece sonu 49 olan son surum yüklü cihazımda ana ekrandan People yi kaldırıp tekrar ekledim hala aynı acaba bölge ve dil ayarındanmı hepsi turkçe bendeBaloncukları görmeyenler için tekrar atayım. Sol üst köşedeki kutucuk.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows 10 Mobile ile sistem dosyalarına erişim mümkün. Muhtemelen bir açık olabilir. Fakat ileride hackerlar buradan yürüyerek sistemde istenen değişiklikleri yapmanın önünü açabilir
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Her modelde yok gibi görünüyor şimdilik. Bölge veya dille alakalı bir durum değil.Ooo güzelmiş fakat bende niye yok öyle boş kutu People yazıyor sadece sonu 49 olan son surum yüklü cihazımda ana ekrandan People yi kaldırıp tekrar ekledim hala aynı acaba bölge ve dil ayarındanmı hepsi turkçe bende
o zaman l1520 de çalışmıyormu diye sormak lazım tesekkurlerHer modelde yok gibi görünüyor şimdilik. Bölge veya dille alakalı bir durum değil.
bende vardı kayboldu şimdi bendede yok.Ooo güzelmiş fakat bende niye yok öyle boş kutu People yazıyor sadece sonu 49 olan son surum yüklü cihazımda ana ekrandan People yi kaldırıp tekrar ekledim hala aynı acaba bölge ve dil ayarındanmı hepsi turkçe bende
hayır şu anda test ettim videodaki gibi sistem dosyalarına erişim açık.Bu eski bir açıkmış (hata) 1 ay öncesi..
hayır şu anda test ettim videodaki gibi sistem dosyalarına erişim açık.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Her şey daha iyi olsa da stabilite ve hız için insan yine de 8.1 i istiyor. Kullanırken pek sorun yaşamasam da yavaş ve bazen kamerada sorun çıkardığı için 8.1 e dönmeyi düşünüyorum yarın.
Bazen hiç açılmıyor bazen açılıyor ekran ya simsiyah ya da yeşil renk olarak duruyor öylece. Telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor. Acil bi durum da insanı deli eder yanihım, benim kamera da sorun/sıkıntı yok.
Bazen hiç açılmıyor bazen açılıyor ekran ya simsiyah ya da yeşil renk olarak duruyor öylece. Telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor. Acil bi durum da insanı deli eder yani
uygulama güncellemesi mi? sistem güncellemesi mi?arkadaşlar birkaç saat önce bir güncelleme geldi kısa sürdü kurulumu falqn. Hava durumu live tile düzelmiş direkt onu fark ettim
arkadaşlar birkaç saat önce bir güncelleme geldi kısa sürdü kurulumu falqn. Hava durumu live tile düzelmiş direkt onu fark ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?