Rainesto Üye habbuj' Alıntı: Daha gelmez gece yarısını beklemen lazım Cihaz şarja takılmış hazırlıklar başlamış Genişletmek için tıkla ... Bugün yayınlanacak denildiğinde takmıştım
habbuj' Alıntı: Daha gelmez gece yarısını beklemen lazım Cihaz şarja takılmış hazırlıklar başlamış Genişletmek için tıkla ... Bugün yayınlanacak denildiğinde takmıştım
zbahadir Üye pissed26' Alıntı: Beyler benim 925e gelmedi nerden bakıyoruz yapmamız gereken işlem varmı Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 8 GB boş alan gerekiyormuş ona göre hazırlıklı olun.
pissed26' Alıntı: Beyler benim 925e gelmedi nerden bakıyoruz yapmamız gereken işlem varmı Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 8 GB boş alan gerekiyormuş ona göre hazırlıklı olun.
habbuj Üye Rainesto' Alıntı: Bugün yayınlanacak denildiğinde takmıştım Genişletmek için tıkla ... Hepimiz pusuda bekliyoruz tek değilsin
Rainesto' Alıntı: Bugün yayınlanacak denildiğinde takmıştım Genişletmek için tıkla ... Hepimiz pusuda bekliyoruz tek değilsin
braayn Üye kamil5028347' Alıntı: Bu gidişle halada bekleyeceğim anlaşılan Genişletmek için tıkla ... internet bağlantın iyise fast seç başkan
kamil5028347' Alıntı: Bu gidişle halada bekleyeceğim anlaşılan Genişletmek için tıkla ... internet bağlantın iyise fast seç başkan
DareDevil1320 Üye Galaxy Mega ile Lumia 1320'yi takas edecek bir enayi(!) arıyorum. Lumia 1320 var, Windows 10 bekleme görevini devretmek; adamakıllı bir telefon kullanmak istiyorum artık.
Galaxy Mega ile Lumia 1320'yi takas edecek bir enayi(!) arıyorum. Lumia 1320 var, Windows 10 bekleme görevini devretmek; adamakıllı bir telefon kullanmak istiyorum artık.
kamil5028347 Üye papakudioflu' Alıntı: Arkadaşım internet bağlantın 8 Mbps üzerindeyse Fast'i seç değilse slow Genişletmek için tıkla ... Sağolun Ali bey
papakudioflu' Alıntı: Arkadaşım internet bağlantın 8 Mbps üzerindeyse Fast'i seç değilse slow Genişletmek için tıkla ... Sağolun Ali bey
OnurYurdakul Üye zbahadir' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 8 GB boş alan gerekiyormuş ona göre hazırlıklı olun. Genişletmek için tıkla ... Pc içindir o tel içinse yüklemem daha iyi
zbahadir' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 8 GB boş alan gerekiyormuş ona göre hazırlıklı olun. Genişletmek için tıkla ... Pc içindir o tel içinse yüklemem daha iyi
Esendağlı Üye GianniInfantino' Alıntı: İlginç ya 1520 ve 930un işlemcilerde yeni nesil ama listede olmaması şaşırtıcı Genişletmek için tıkla ... Bizim cihazlar garanti nasıl olsa diğer cihazları test ediyorlardır
GianniInfantino' Alıntı: İlginç ya 1520 ve 930un işlemcilerde yeni nesil ama listede olmaması şaşırtıcı Genişletmek için tıkla ... Bizim cihazlar garanti nasıl olsa diğer cihazları test ediyorlardır
Rock Ve Roll Üye kamil5028347' Alıntı: Bu gidişle halada bekleyeceğim anlaşılan Genişletmek için tıkla ... Fast seçersen daha sorunlu sürümler ile daha erken karşılaşırsın slow seçersen sorunlar daha az olur ama geç alırsın güncellemeleri
kamil5028347' Alıntı: Bu gidişle halada bekleyeceğim anlaşılan Genişletmek için tıkla ... Fast seçersen daha sorunlu sürümler ile daha erken karşılaşırsın slow seçersen sorunlar daha az olur ama geç alırsın güncellemeleri
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız @papakudioflu @bulutsuzgece
habbuj Üye zbahadir' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 8 GB boş alan gerekiyormuş ona göre hazırlıklı olun. Genişletmek için tıkla ... Bütün uygulama fotoğraf ve videolara güle güle diyorum o zaman
zbahadir' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 8 GB boş alan gerekiyormuş ona göre hazırlıklı olun. Genişletmek için tıkla ... Bütün uygulama fotoğraf ve videolara güle güle diyorum o zaman
braayn Üye GianniInfantino' Alıntı: İlginç ya 1520 ve 930un işlemcilerde yeni nesil ama listede olmaması şaşırtıcı Genişletmek için tıkla ... demekki 930 ile 1520 wp 10 beta daha farklı içerikler var o nedenle listede verilmedi ? aynı denimdeki gibi
GianniInfantino' Alıntı: İlginç ya 1520 ve 930un işlemcilerde yeni nesil ama listede olmaması şaşırtıcı Genişletmek için tıkla ... demekki 930 ile 1520 wp 10 beta daha farklı içerikler var o nedenle listede verilmedi ? aynı denimdeki gibi
bulutsuzgece Üye kamil5028347' Alıntı: Bu gidişle halada bekleyeceğim anlaşılan Genişletmek için tıkla ... Kendi açımdan konuşursam; Fast olanı yüklemeyi tercih ederdim ben. Güncellemeler geldikçe en önce ben yükleyeyim diye
kamil5028347' Alıntı: Bu gidişle halada bekleyeceğim anlaşılan Genişletmek için tıkla ... Kendi açımdan konuşursam; Fast olanı yüklemeyi tercih ederdim ben. Güncellemeler geldikçe en önce ben yükleyeyim diye
OnurYurdakul Üye papakudioflu' Alıntı: Arkadaşım internet bağlantın 8 Mbps üzerindeyse Fast'i seç değilse slow Genişletmek için tıkla ... Abi şebekeden yukleyebilirmiyiz ya 3.5gb internet var
papakudioflu' Alıntı: Arkadaşım internet bağlantın 8 Mbps üzerindeyse Fast'i seç değilse slow Genişletmek için tıkla ... Abi şebekeden yukleyebilirmiyiz ya 3.5gb internet var