Bay H
Üye
Sanırım pil simgesi tekrar değişmiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pil simgesi de yakında görünmez olacak10146 numaralı yapı ile continuum desteğinin sisteme eklendiği belirtiliyor.
10146 numaralı yapı ile continuum desteğinin sisteme eklendiği belirtiliyor.
Senin cihazda sıkıntı var galiba su an spartan dayım ve hem gif hem video sıkıntısız oynuyor . Siegefall oyununu yukleyen varmı onu yukleyemedim ben neden çozemedim bolge dil dahil tum yontemleri denedim olmuyor magaza beta sayfa bulunamadı hatası veriyorSpartan kadar özürlü bir tarayıcı yok. Hiçbir şekilde video ve gif açamıyor
bugün evde çok sıkıldım ne yapsam ne yapsam dedim sonra baktım insider indirmişim 10'u kuruyorum. aklımda da hep acaba lockmix uyumlu olacak mı düşüncesi vardı iyi oldu bunu paylaşman
yeni kilit ekranı lockmix ile beraber (twitter hariç) çalışabiliyor
Kurulum yapmadan önce bu konudaki değerlendirmeleri okumanızı öneririm.bugün evde çok sıkıldım ne yapsam ne yapsam dedim sonra baktım insider indirmişim 10'u kuruyorum. aklımda da hep acaba lockmix uyumlu olacak mı düşüncesi vardı iyi oldu bunu paylaşman
en son 2. yapıyı kurmuştum aynı gün geri dönmek zorunda kaldım office desteği yok diye. umarım 5. yapı ile günlük kullanıma daha uygun hale gelmiştir. konuya da uzak kaldım neler gelişti bilgim yok. umarım iyi olur
5 nci yapı öncekilere göre insana saç - baş yoldurmuyor.MS acaba 10151'mi direk verir yoksa 10149 verip arkasında 10151^mi verir ?
Burada ne olduğu ve ne işe yaradığı anlatılıyor.Continuum nedir ?
Burada ne olduğu ve ne işe yaradığı anlatılıyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bence sırada verilecek olan yapıdan sonra slowun gelebileceğine inanıyorum.Son Fast ile verilecek bir yapı akabinde Slow yapıyla birlikte slow motion camera özelliğide gelebilir5 nci yapı öncekilere göre insana saç - baş yoldurmuyor.
Bu nedenle, 5 nci yapıdan daha iyi versin de hangi şekilde verirse versin. : ) )
MS, farklı, güzel, olması gerekecek şekilde doğru bir yola girdi.
Bundan sonra daha da iyisi bekleniyor..
Bazı değerlendirmeleri takip ettiğimde, beklentilerin yüksek olmasını sağladığını görüyorum...
Bundan sonraki yapının Slow olarak verileceği ihtimali de yüksek.
Nasıl verirlerse versinler.bence sırada verilecek olan yapıdan sonra slowun gelebileceğine inanıyorum.Son Fast ile verilecek bir yapı akabinde Slow yapıyla birlikte slow motion camera özelliğide gelebilirnerden neye bağladım
evet kesinlikle öyle yeni bir yazılım heyecan uyandıracaktır.Full sürüm dışında kurmayacağım için ben sonbaharada kadar bekleyeceğim ve gelen her yapının videosu ve ss leri ile idare edeceğim artık.Nasıl verirlerse versinler.
Yeni bir yazılımı ilk kez denemek heyecanlı oluyor : )
Ben senin gibi sabırlı davranamıyorum.evet kesinlikle öyle yeni bir yazılım heyecan uyandıracaktır.fu ll sürüm dışında kurmayacağım için ben sonbaharada kadar bekleyeceğim ve gelen her yapının videosu ve ss leri ile idare edeceğim artık.
Bu kadar küçültmelerinin üzerine simgenin yanına yüzde olarak gösterme eklense bir nebze olsun düzeltir durumu ancak görsel bütünlüğü bozmamak için buna pek yanaşacak gibi değiller.10146 numaralı yapı ile continuum desteğinin sisteme eklendiği belirtiliyor.
Bilgisayara bende kurdum ama mobile olarak kurmayacağımBen senin gibi sabırlı davranamıyorum.
Öyle ki evdeki bilgisayara da hemen Windows 10 kurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?