ogzhnoTr
Üye
İşte mesele o, ne yaptığını kimse bilmiyor ve bilmediği gibi de o sisteme uygulama geliştirme olanakları sınırlı oluyor.
Üçüne de yazılım geliştirme işleri yapıyorum en kolay ve bilindik olanı Android. Boşuna değil mağazasının dolu olması.
Bunlar benim görüşüm ama developer gözüyle bakıldığında genel durum bu dur.
ne yapıldığının bilinmesi açık çekirdek oluncamı oluyor ? oyuncak niyetinemi veriliyor bu api destekleri vs
Nasıl yok?Arkadaşlar boşuna beklemeyin güncelleme fiyaskotanıtım da gösterilen klavye bile yok diğer gösterilen 3-4 özellik de zaten çok önemli değil
gözden kaçırmışım fakat yinede harf arası boşluklar iOS ve Android deki gibi geniş olmalıydı,yine aynıNasıl yok?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iOS yazması çok zor, Türkçe kelime tahmini yok. Android'in klavyesi nedir? iOS ve Androidte SwiftKey kullanıyorum/kullandırtıyorum. Klavyeleri bana göre berbat.gözden kaçırmışım fakat yinede harf arası boşluklar iOS ve Android deki gibi geniş olmalıydı,yine aynı
Hep öyle olur zaten, komşunun tavuğu komşu ya kaz görünürmüşiOS yazması çok zor, Türkçe kelime tahmini yok. Android'in klavyesi nedir? iOS ve Androidte SwiftKey kullanıyorum/kullandırtıyorum. Klavyeleri bana göre berbat.
WP'den üstün de demedim kiHep öyle olur zaten, komşunun tavuğu komşu ya kaz görünürmüş
ben klavye tahmininden bahsetmiyorum,harf aralarındaki boşluktan bahsediyorum android de 4.5 inç altı ekranlarda bile çok hızlı ve rahat yazabiliyosun aynı şekilde iOS dada aynıiOS yazması çok zor, Türkçe kelime tahmini yok. Android'in klavyesi nedir? iOS ve Androidte SwiftKey kullanıyorum/kullandırtıyorum. Klavyeleri bana göre berbat.
Arkadas once klavyeyi kotuledi ama ozelliğin geldiginden haberi olmadangözden kaçırmışım fakat yinede harf arası boşluklar iOS ve Android deki gibi geniş olmalıydı,yine aynı
sen olaya kötüleme olarak bakarsın ben eleştiri olarak bakarım,gözden kaçmış yada unutmuş olabilirim,klavyedeki harf arasındaki boşlukarı daha önceki mesajlarımdada belirttim bu yeni bişey değil,benim hiç bi firmada hissem yok,gerektiği yerde android ve İOS u da eleştiririmArkadas once klavyeyi kotuledi ama ozelliğin geldiginden haberi olmadanozellik geldi diyoruz bu sefer harf aralıkları az bişey diyemiyorum
Hee ne olacakMicrosoft'u ve hizmetlerini kotuleyip Android ile kiyaslayanlar mi oldu?
Abi şuan internet explorer şuan chrome olarak gözüküyorHee ne olacak
Yanlışın olmasın. Html5test.com Windows 10 RT olarak görüyor.Abi şuan internet explorer şuan chrome olarak gözüküyorSiteler android görüyor cihazı
Lsrt ile sıfırla. Arkadaslar cihazında reset sorunu yasayan varmı?Arkadaşlar bu indirip ok dediğimiz sertifikayı nasıl sileriz? Benim tel israrla indiriyor yükleyemiyor
Tek yol bumudur acaba?Lsrt ile sıfırla. Arkadaslar cihazında reset sorunu yasayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?