Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

ogzhnoTr

Üye

ne yapıldığının bilinmesi açık çekirdek oluncamı oluyor ? oyuncak niyetinemi veriliyor bu api destekleri vs

zbahadir

Üye
ne yapıldığının bilinmesi açık çekirdek oluncamı oluyor ? oyuncak niyetinemi veriliyor bu api destekleri vs

Nasıl bir tabir o oyuncak niyetine
Sana verdiği kadarını yapabiliyorsun işte nesini anlayamıyorsun
Bu kadar savunmayın MS'yi görüyoruz hizmetlerini.

Arkadaşlar boşuna beklemeyin güncelleme fiyasko tanıtım da gösterilen klavye bile yok diğer gösterilen 3-4 özellik de zaten çok önemli değil

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar boşuna beklemeyin güncelleme fiyasko tanıtım da gösterilen klavye bile yok diğer gösterilen 3-4 özellik de zaten çok önemli değil
Nasıl yok?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: dücane ve Dexter Morgan
gözden kaçırmışım fakat yinede harf arası boşluklar iOS ve Android deki gibi geniş olmalıydı,yine aynı

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gözden kaçırmışım fakat yinede harf arası boşluklar iOS ve Android deki gibi geniş olmalıydı,yine aynı
iOS yazması çok zor, Türkçe kelime tahmini yok. Android'in klavyesi nedir? iOS ve Androidte SwiftKey kullanıyorum/kullandırtıyorum. Klavyeleri bana göre berbat.

Tepkiler: pirenuri, Esendağlı ve zaakaan
iOS yazması çok zor, Türkçe kelime tahmini yok. Android'in klavyesi nedir? iOS ve Androidte SwiftKey kullanıyorum/kullandırtıyorum. Klavyeleri bana göre berbat.
Hep öyle olur zaten, komşunun tavuğu komşu ya kaz görünürmüş

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hep öyle olur zaten, komşunun tavuğu komşu ya kaz görünürmüş
WP'den üstün de demedim ki Öncelikle tüm Türkçe harfler yok sıkıntı oluyor. WP ve Android kullanan biri olarak söylüyorum.

Tepkiler: sazobalı

kesasd

Üye
Microsoft'u ve hizmetlerini kotuleyip Android ile kiyaslayanlar mi oldu?

Diğer dalga seneye gelıcekse w10 lu bir cihaz alıyım

Bu arada ne zamn gelır

ben klavye tahmininden bahsetmiyorum,harf aralarındaki boşluktan bahsediyorum android de 4.5 inç altı ekranlarda bile çok hızlı ve rahat yazabiliyosun aynı şekilde iOS dada aynı

Arkadas once klavyeyi kotuledi ama ozelliğin geldiginden haberi olmadan ozellik geldi diyoruz bu sefer harf aralıkları az bişey diyemiyorum

Tepkiler: Aybin.Kilic
Arkadas once klavyeyi kotuledi ama ozelliğin geldiginden haberi olmadan ozellik geldi diyoruz bu sefer harf aralıkları az bişey diyemiyorum
sen olaya kötüleme olarak bakarsın ben eleştiri olarak bakarım,gözden kaçmış yada unutmuş olabilirim,klavyedeki harf arasındaki boşlukarı daha önceki mesajlarımdada belirttim bu yeni bişey değil,benim hiç bi firmada hissem yok,gerektiği yerde android ve İOS u da eleştiririm

@papakudioflu Abi demek istediğim o değil. Android kalitesinde web deneyimi yşıyoruz şuan Demek ki spartan ile ucacağız

Tepkiler: Esendağlı
Arkadaşlar bu indirip ok dediğimiz sertifikayı nasıl sileriz? Benim tel israrla indiriyor yükleyemiyor