zbahadir
Üye
Abi cidden firmaların şu politikasını sevmiyorum tarih ver ya yakında nedir amatör firma mısın koskoca microsoftsun abi ya MS amatör oyun firmalarının stratejisiyle devam ediyor yakında , çok yakında , özür dileriz yapamadık ama daha yakında saçma saçma açıklamalar yapıyo bu konuda bende gıcığım cidden Microsoft a
Sence nasıl taktik abi bu iyi ki kötü mü @papakudioflu
Aslında MS kendi ürünlerine çok önem veriyor. Dikkat ederseniz en iyi çevirileri ve yerelleştirmeleri MS hatasız yapıyor ama gel gelelim müşteriye karşı bir yukarıdan bakma söz konusu.
Ama yine siyah ekranda bekletiyorWindows 10da 'Sürdürülüyor' yazısı yok
Şşşş çaktırmaAm yine siyah ekranda bekletiyor
Hayır onu bunu boşver resmen dalga geçtiler tanıtımı 1520 ile yapıp affedersinizde b*ktan bir sebeple 1520 930 gibi telefonlara güncelleme vermemek nedir ya ? Sony i bu konuda çok seviyorum tak diye veriyor tarihi geleceği platformları cihazları önem veriyor kullanıcıya ve MS un her alanda Sony rakibiyken MS un böyle yapması pekte hayra alamet değil , şahsen ben Sony i MS dan daha çok seviyorum , ps4 ve ps3 ve oyunlarda sundukları hizmet muhteşem , mobilde pek bişey diyemem kullanmadım ama söylenilene göre oda iyi...
As soon diyeceğine Az sonra deseydi ya
Yok ama şu tema rengi gelip duruyorWindows 10da 'Sürdürülüyor' yazısı yok
Microsoft sıkı çalışırsa efsane bir sistem gelebilirYok ama şu tema rengi gelip duruyor
Bence gelecek,ms apple ye hele hele androide papuç bırakmaz bence zaten başka da bir şansı yok gibi.Microsoft sıkı çalışırsa efsane bir sistem gelebilir
Bence gelecek,ms apple ye hele hele androide papuç bırakmaz bence zaten başka da bir şansı yok gibi.
Kapalı çekirdek kendine ait değil mi sonuçta istediğini yapabilir. Kapalı çekirdek demek başkası tarafından geliştirilmesine olanak vermez budur yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?