Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

afwerker

Üye
Şarj durumu nasıl ?
Arkadaşlar şarj durumu nasıl ne gibi sorunlar falan soruyorsunuz da Optimize edilmemiş bi yazılım cihazlardan cihaza farklılık göstermektedir.Yayınlandıgında 3 Telefonada yükledim wp10u ikisi 820 biride 1520 olmak üzere 1520de pek sıkıntı yok 820lerden yurtdışından gelende şarj şuan mukemmel gözüküyor ama buradan aldığımda sorunlar var durduk yere ısınmalar falan yani kendi cihazına yüklemeden pek bişey göremezsin benim tahminimce.

Saolasın ama pek yuklemeyi duşunmuyorum eve internet alırsam tpyi yüklerim

Bu arada klavye sola yatık felan diyenler oldu resmi atabilir misiniz ?

runo6

Üye
Bu sürümde uygulama seslerini değiştirebiliyor muyuz? Ben seçeneği bulamadım.

afwerker

Üye

[![image]( )
[![image]( )
Klavyeler bu şekilde kardeşim
@Onur Yurdakul

Tepkiler: OnurYurdakul

braayn

Üye
Ben şahsen Full sürüme kadar sabırla bekliyorum ama TP kurmak isteseydim emin olun slow seçeneği gelene kadar bekler slow seçeneği ile kurardım.5.yapıda Fast seçeneği ile geldi dimi ?

cihazı 8.1 e yükleyip hiç bi uygulama yüklemeden windows 10 yükledim abd ve ingilizce olarak. bi gün öyle kullandım güncellemeleri falan yaptım. şuan türkçe tek sıkıntı rehber açılmıyor. arama kısmı da bunun işini zaten görüyor. onun dışında 4. yapıya göre çok daha kullanılabilir sürüm. uygulamalarımı falan da yükledim bazen atıyor ama çok da önemli deil

ogzhnoTr

Üye
5.yapıyla ilgili ilk sayfayı guncellesek, kapatılması gereken şeyler varmış yuklemeden önce bulamayanlar olur benim gibi

yazmayı unuttum. mesaj gelince cevap verip çıkıyorsunuz ama arkada açık kalıyor. tekrar msj gelince bildirim falan hiç bişey gelmiyor msjlara giriyorsunuz. msj gelmiş. bu sorunu yaşayan var mı birde şöyle bişey oldu sensör alakalı bir sorun var arama gelince açıyorum ekran otomatik kapanıyor. jelatin yok windows 10 da sonra oldu.

Tepkiler: ThunderblastX
5.yapıyla ilgili ilk sayfayı guncellesek, kapatılması gereken şeyler varmış yuklemeden önce bulamayanlar olur benim gibi
Sonradan buna gerek olmadığı söylendi.
Çift dokunma yı iptal etmek gibi.
Ancak, yüklemeden sonra uygulamalar arasında çıkan proğramlarla sorun gideriliyormuş.
Şimdiye kadar ilk söylenenenlere göre tek geçerli şey dil: ingilizce olması daha iyi sonuç verdiği.
4 ncü yapı da da bu vardı. Her zaman olmuyor, ara sıra.

Tepkiler: ogzhnoTr
hangisi ara sıra oluyordu?

hangisi ara sıra oluyordu?
Ara sıra aşağıdaki durumda olan sorun gerçekleşiyordu.

birde şöyle bişey oldu sensör alakalı bir sorun var arama gelince açıyorum ekran otomatik kapanıyor. jelatin yok windows 10 da sonra oldu.

Bu sorun bendeki 4 ncü yapıda da zaman zaman oluyor.. L 520

GodMode

Üye
Arkadaşlar ben daha yüklemedim yükleyeyim mi sizce Sıkıntısı sorunu fazlaysa hiç uğraşmayım.

Arkadaşlar ben daha yüklemedim yükleyeyim mi sizce Sıkıntısı sorunu fazlaysa hiç uğraşmayım.
çok meraklı değilseniz ve vaktiniz darsa yüklemeyin en azından tatile denk gelecek ve uğraşabileceğiniz güne kadar bekleyin.

Tepkiler: suyunsesi, Esendağlı ve bozkirdangelen
belki 1 Ocak da herkes yüklemiş olur o tarihe kadar final yayınlanmı bizde yüklemiş oluruz deli olmama değmez sorunlar var hala umarım bu kadar uğraşın sonunda iyi bir sistem kullanırın değsin bunlara

Bu yeni mağaza instagram beta'yı güncellemeye çalıştığına göre harbi sıkıntılı

skynet

Üye
mağaza beta açılacak gibi oluyor hemen ardından kapanıyor

belki 1 Ocak da herkes yüklemiş olur o tarihe kadar final yayınlanmı bizde yüklemiş oluruz deli olmama değmez sorunlar var hala umarım bu kadar uğraşın sonunda iyi bir sistem kullanırın değsin bunlara

Final sürümü Eylül sonlarında...

skynet

Üye

Bu seçenekler 4. yapıda var mıydı ?
Bu arada spartan hızı ie ye göre baya iyi ama çok sık atıyor uygulamadan

Son düzenleme:
Tepkiler: Esendağlı
Arkadaşlar 1520'ye kurdum arkasından sıfırlama yaptım fakat yarım saat geçmesine rağmen telefon yükleniyor yazısında kaldı sadece kilit ekranı var kilit ekranını açınca başlangıç menüsü falan gelmiyor yükleniyor yazısında kaldı. Ne yapmalıyım?