afwerker
Üye
Arkadaşlar şarj durumu nasıl ne gibi sorunlar falan soruyorsunuz da Optimize edilmemiş bi yazılım cihazlardan cihaza farklılık göstermektedir.Yayınlandıgında 3 Telefonada yükledim wp10u ikisi 820 biride 1520 olmak üzere 1520de pek sıkıntı yok 820lerden yurtdışından gelende şarj şuan mukemmel gözüküyor ama buradan aldığımda sorunlar var durduk yere ısınmalar falan yani kendi cihazına yüklemeden pek bişey göremezsin benim tahminimce.Şarj durumu nasıl ?
Saolasın ama pek yuklemeyi duşunmuyorum eve internet alırsam tpyi yüklerimArkadaşlar şarj durumu nasıl ne gibi sorunlar falan soruyorsunuz da Optimize edilmemiş bi yazılım cihazlardan cihaza farklılık göstermektedir.Yayınlandıgında 3 Telefonada yükledim wp10u ikisi 820 biride 1520 olmak üzere 1520de pek sıkıntı yok 820lerden yurtdışından gelende şarj şuan mukemmel gözüküyor ama buradan aldığımda sorunlar var durduk yere ısınmalar falan yani kendi cihazına yüklemeden pek bişey göremezsin benim tahminimce.
EvetBen şahsen fu ll sürüme kadar sabırla bekliyorum ama TP kurmak isteseydim emin olun slow seçeneği gelene kadar bekler slow seçeneği ile kurardım.5.yapıda Fast seçeneği ile geldi dimi ?
Sonradan buna gerek olmadığı söylendi.5.yapıyla ilgili ilk sayfayı guncellesek, kapatılması gereken şeyler varmış yuklemeden önce bulamayanlar olur benim gibi
4 ncü yapı da da bu vardı. Her zaman olmuyor, ara sıra.yazmayı unuttum. mesaj gelince cevap verip çıkıyorsunuz ama arkada açık kalıyor. tekrar msj gelince bildirim falan hiç bişey gelmiyor msjlara giriyorsunuz. msj gelmiş. bu sorunu yaşayan var mı birde şöyle bişey oldu sensör alakalı bir sorun var arama gelince açıyorum ekran otomatik kapanıyor. jelatin yok windows 10 da sonra oldu.
hangisi ara sıra oluyordu?Sonradan buna gerek olmadığı söylendi.
Çift dokunma yı iptal etmek gibi.
Ancak, yüklemeden sonra uygulamalar arasında çıkan proğramlarla sorun gideriliyormuş.
Şimdiye kadar ilk söylenenenlere göre tek geçerli şey dil: ingilizce olması daha iyi sonuç verdiği.
4 ncü yapı da da bu vardı. Her zaman olmuyor, ara sıra.
Ara sıra aşağıdaki durumda olan sorun gerçekleşiyordu.hangisi ara sıra oluyordu?
çok meraklı değilseniz ve vaktiniz darsa yüklemeyin en azından tatile denk gelecek ve uğraşabileceğiniz güne kadar bekleyin.Arkadaşlar ben daha yüklemedim yükleyeyim mi sizceSıkıntısı sorunu fazlaysa hiç uğraşmayım.
belki 1 Ocak da herkes yüklemiş olur o tarihe kadar final yayınlanmı bizde yüklemiş oluruz deli olmama değmez sorunlar var hala umarım bu kadar uğraşın sonunda iyi bir sistem kullanırın değsin bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?