mami_61_29
Üye
önceki sürümde kaçtı? ie nin durumu nasıl? hangisi daha stabilSpartanın HTML puanı 401
arkadaşlar ayarlara giremiyorum sıfırlayacağım nasıl olacak yardım edin
Aynıydı. Fakat seri değildi. Şuan güzel çalısıyor. İe yok bu sürümde galibaönceki sürümde kaçtı? ie nin durumu nasıl? hangisi daha stabil
soft reset için ses kısma ve güç tuşuna basılı tutun telefon titreyene kadar tutun daha sonra bırakın, bu işlemde hiç bir şey silinmez ancak ayarlar yine açılmıyor ise hard format deniye bilirsiniz ancak bütün verileri silerarkadaşlar şu format atmayı anlatsanız rica etsem hangi tuşlarla oluyo yapamadım da.telefon açıkken mi kapalı iken mi yapılacak bi de
hayır bölgeyi abd yaparsanız 8.1 de gözüküyordu şuan sizin bölgenizde abd galiba o yüzden gözüküyor olabilirfind my phone da harita özelliği bencd önceden çalışmıyordu. ancak şuan haritadan telefonu buluyor. bu acaba w10 ile mi düzeldi?
Bölge abd vs ise buluyordu zaten ama bölge Tr ise buda güzel bir gelişme diyelimfind my phone da harita özelliği bencd önceden çalışmıyordu. ancak şuan haritadan telefonu buluyor. bu acaba w10 ile mi düzeldi?
Abi Türkçe mi kullanıyorsun?Listede 2 tane telefon (rehber) uygulaması var, biri çalışıyor biri çalışmıyor.
Başlangıca çalışanın kisayolunu atin.
Kisiler çalışmıyor.
Abi Türkçe mi kullanıyorsun?
iki tane de ayarlar menüsü varListede 2 tane telefon (rehber) uygulaması var, biri çalışıyor biri çalışmıyor.
Başlangıca çalışanın kisayolunu atin.
Kisiler çalışmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?