Aybars1979
Üye
bir müddeet atıyor ama sonra düzeliyor sanırım uygulamayı indirdiğiğini gösteriyor uygulama ama aslında indirmeyi tam olarak tamamlamamış oluyor gibi bir durum var, wifinin açık olduğu bir ortamda bir müddet beklesin telefon sonra deneyin bir kere muhtemel çözülür bende o şekilde oldu.Teşekkür ederim iyi geceler.ama surekli deniyorum hep atıyor
12604 is sürümlü yapının test edildiğini daha önce paylaşmıştık. Yapılan açıklamaya göre yeni güncelleme adayı üzerinde çalıştıkları açıklandı.
Ortaya çıkan son is sürümü ise yeni yapı bu olabilir mi sorusunu akıllara getiriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende açılıyor sıkıntı yok6tag v5.0 güncellemesi sonrası açılmıyor kesinlikle.
direk kurabilirsin yapmak gereken birşey yok (insider yüklü olduğunu varsayıyorum.)arkadaşlar L620 ye yüklüyorum, baştan yapılması gerekenleri birisi özet geçebilir mi acil olarak?
insider var zaten de hani hücresel veriyi açmak gib ya da dil-bölge seçimi gibi baştan yapılması gerekenler neler?direk kurabilirsin yapmak gereken birşey yok (insider yüklü olduğunu varsayıyorum.)
çarklar dönmeye başladıinsider var zaten de hani hücresel veriyi açmak gib ya da dil-bölge seçimi gibi baştan yapılması gerekenler neler?
Bir tarih yok elbette ancak Mayıs'ın son günleri ile Haziran ilk haftaları arasında gelecektir, tabi yukarıda bahsettiğimiz is sürümü olacağı da kesin değil.Bir tarih var mı bunun için?
Gabriel Aul, bir sonraki yapıyı Slow ring için de yayınlamayı hedeflediklerini söylemişti. Demekki baya yol almışlar.Bir tarih yok elbette ancak Mayıs'ın son günleri ile Haziran ilk haftaları arasında gelecektir,dabi yukarıda bahsettiğimiz is sürümü olacağı da kesin değil.
direk kurabilirsin yapmak gereken birşey yok (insider yüklü olduğunu varsayıyorum.)arkadaşlar L620 ye yüklüyorum, baştan yapılması gerekenleri birisi özet geçebilir mi acil olarak?
dil ve bölgeyi abd yap, hücresel veriyi sanırım sürekli açık kalıyor yüklemeden sonradil ve bölge harici bir ayar gerekmiyor, birde yedeklemeyi yaptığndan emin ol öncesinde.insider var zaten de hani hücresel veriyi açmak gib ya da dil-bölge seçimi gibi baştan yapılması gerekenler neler?
Büyük ihtimalle abi, zaten bu 12604 ve 609 numaralı is sürümüne sahip yapılardan biri gelirse bir aydır test edilen yapı kullanıma sunulmuş olacak. 12604 ortaya çıktığında biz daha 12555.74 is sürümüne sahip yapının bilgilerini paylaşıyordukGabriel Aul, bir sonraki yapıyı Slow ring için de yayınlamayı hedeflediklerini söylemişti. Demekki baya yol almışlar.
Demekki farklı ekipler bir kaç farklı yapı birden geliştirip test ediyor. Bu güzel bşr şey. Acaba kaç kişilik ekipler kurmuşlar.Büyük ihtimalle abi, zaten bu 12604 ve 609 numaralı is sürümüne sahip yapılardan biri gelirse bir aydır test edilen yapı kullanıma sunulmuş olacak. 12604 ortaya çıktığında biz daha 12555.74 is sürümüne sahip yapının bilgilerini paylaşıyorduk
Jolla da çalışan bir mühendis arkadaşım var onun anlattığı kadarıyla anladığım iki bölüm var birileri sistemi yapan diğeri test eden. test edenler aynı zamanda hataları da tespit ediyor ve not alıyor.Demekki farklı ekipler bir kaç farklı yapı birden geliştirip test ediyor. Bu güzel bşr şey. Acaba kaç kişilik ekipler kurmuşlar.
Tahminimce bir ekip sistemin temizliğini yapıyor. Yani kod hatalarını ayıklayıp stabilizasyonu sağlıyor. Bir başka ekiple de yeni özelliklerin entegrasyonu sağlanıyor. Çalışma sistemi gayet güzel ve sağlamcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?