Ben hala 2.yapıdaki yeniliklerdeyim. Günlük kullanımı büyük etkileyince 8.1e geri döndüm. Forumdan da uzaklaştım o dönemden beri. 3 ve 4 neler getirdi bilmiyorum. Finali bekliyorum ama gayet güzel olacağını düşünüyorum.
Bir süre sonra çok güzel olacağına eminim, bundan şüphem yokta, ama sabırsızlanıyorum, malum iş için günlük kullanım önemli benim için, yapı 5'i bekliyeyim o zaman ...
bu arada ne zamandır beklediğimiz telefonu yeniden başlat-kapat-uykuya al tarzınnda seçenekler gelmedi bunlarıda bekliyoruz, en yakın zamanda gelirler hatırlatmış olayım dedim
Bende930 kullanıcısıyım ekrana dokunarak uyandırmayı bulamadım ve radyo çalışmıyor.daha yavaş fakat şarz konusu bayağı duzelmiş o konu çok iyi rehberimi bulamıyorum kişileri.
Windows 10 pc de epey toparladı 10074 sürümü sorunsuz çalışıyor fakat Windows 10 mobilde hala emekliyor pc ye gösterdikleri özeni mobile de gösterseler keşke.
"Bende 930 kullanıcısıyım ekrana dokunarak uyandırmayı bulamadım ve radyo çalışmıyor.daha yavaş fakat şarz konusu bayağı duzelmiş o konu çok iyi rehberimi bulamıyorum kişileri."
Ekrana dokunarak uyandırma uygulamalarda "Touch" diye bir uygulama var bu uygulamadan ayarlayabilirsiniz...