Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Ben hala 2.yapıdaki yeniliklerdeyim. Günlük kullanımı büyük etkileyince 8.1e geri döndüm. Forumdan da uzaklaştım o dönemden beri. 3 ve 4 neler getirdi bilmiyorum. Finali bekliyorum ama gayet güzel olacağını düşünüyorum.

Music Preview'e .flac desteği geldi

Tepkiler: OhMyDrogba

serinaga

Üye
Ben iki kere denedim 4.yapıyı ama verim alamadım günlük kullanımımı etkileyince 8.1 e geri döndüm.
Bu arada bittiğinde çok güzel olacağına inanıyorum.

Bir süre sonra çok güzel olacağına eminim, bundan şüphem yokta, ama sabırsızlanıyorum, malum iş için günlük kullanım önemli benim için, yapı 5'i bekliyeyim o zaman ...

alaca61

Üye
Olabilir ne anlama geliyor

ON9

Üye
Biraz da gülelim.

Tepkiler: BLasTeaR ve suyunsesi
Güncellemedn sonra ekrandaki uygulamaların yeri değişti klasörleme yapamıyorum çözümü var mı

Bugün 8.1'e geri döndüm ve bi anda 17 tane mail gelince farkettim ki w10'da outlook güncelleme yapmıyormuş
Güncellemedn sonra ekrandaki uygulamaların yeri değişti klasörleme yapamıyorum çözümü var mı
işe yararmı bilmiyorum ama önce daha fazka kutucuğu kapat.sonra dene klasörleme olayını.sonra da tekrar düzenlersin yerlerini

braayn

Üye
5.yapı ne zaman gelir acaba

aslında 5. ayda diyecektim ama malum vermezler

4MaGuS

Üye
bu arada ne zamandır beklediğimiz telefonu yeniden başlat-kapat-uykuya al tarzınnda seçenekler gelmedi bunlarıda bekliyoruz, en yakın zamanda gelirler hatırlatmış olayım dedim

Son düzenleme:
Bende930 kullanıcısıyım ekrana dokunarak uyandırmayı bulamadım ve radyo çalışmıyor.daha yavaş fakat şarz konusu bayağı duzelmiş o konu çok iyi rehberimi bulamıyorum kişileri.

Windows 10 pc de epey toparladı 10074 sürümü sorunsuz çalışıyor fakat Windows 10 mobilde hala emekliyor pc ye gösterdikleri özeni mobile de gösterseler keşke.

Tepkiler: BLasTeaR
Tamam dokunarak uyandırma ok.simdeki kişileri de bulmak gerekiyor şimdi.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir sonraki yapı Slow ring için adaymış ama mevcut yapı 10080 Slow ring verilmeyecekmiş.

@RaDwAnSaId 10080 isn't likely to go to Slow ring because of a few issues being reported. Will look to next build as candidate for Slow.

Tepkiler: emz ve skynet

yuyil01

Üye
"Bende 930 kullanıcısıyım ekrana dokunarak uyandırmayı bulamadım ve radyo çalışmıyor.daha yavaş fakat şarz konusu bayağı duzelmiş o konu çok iyi rehberimi bulamıyorum kişileri."
Ekrana dokunarak uyandırma uygulamalarda "Touch" diye bir uygulama var bu uygulamadan ayarlayabilirsiniz...

skynet

Üye
Bir sonraki yapı Slow ring için adaymış ama mevcut yapı 10080 Slow ring verilmeyecekmiş.

@RaDwAnSaId 10080 isn't likely to go to Slow ring because of a few issues being reported. Will look to next build as candidate for Slow.
Hocam 5. yapıda sistem artık tamamen Türkçe olur mu ?

meg1ddo

Üye

önceki yapıların mı slow ring i verilecek yoksa farklı bir sürüm mü olacak?