Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Spartan bazen cok iyi. Bazen adami cildirtiyor

Bende de previewi olan uygulamalar bazen görünmüyor. Değişmeli oynuyorlar preview ile normali. Spartanı çok az çatıştırabildim, bazen açmıyor siteleri. Whatsapp fotoları görmekte iyi değil, albümlerde değil illa camera roll da olması gerekiyor. Store Beta kafasına göre takılıyor. Herkeste olan ana ekran sıkıntısı da var. Hepsini bir şekilde çözdüm. Kullanılabilir sürüm kesinlikle

dakamon

Üye
Gabe twit attı. Mağazadan uygulama indirememe sorununu düzeltmek için uğraşıyorlarmış.

skynet

Üye
2. yapıdan beri sabrediyorum Bakalım daha ne kadar dayanabileceğim

Tepkiler: ON9

Alp-Khan

Üye
konuyla alakasız ama lumia 1520 bimeks de 1000 tl olmuş yahu

Arama yaparken rakamlara bastığınızda o tuş sesleri sizde de çıkıyor mu?

Tepkiler: symbianbelle

afwerker

Üye
@papakudioflu abi sıfırlama yapanlarda çıkıyor o uygulama. Arkadaşlar Preview uygulamalarının gözükmeme sorunu için dili ingilizce yapıp başlangıç ekranına sabitleyin o zaman Türkçe ye döndüğünde gözüküyor. Bide arkadaşlar beta mağazadan ne indirirsek indirelim aynı uygulama yüklendikten sonra mağazada tekrar arattığımızda yükle seçeneği çıkıyor. Başka karşılaşan oldu mu bende telefon kapalı diye bi tile var.
1520 için
Şarj hızlı gitmiyor.
Albümlerde resimler gözükmüyor.
Cortana tam konuşacakken sayfadan atıyor.
Spartan iyi ama bazen maxicepte bile çok yavaş çalışıyor.
Preview uygulamaları gözükmüyor ama yukarda çözüm belirttim.
Ekranımı yansıt bağlanıyor ama geri bağlantı iptal oluyor.
4. Kolonu kapatma yok her şekilde çalışıyor.
Live tilelere arkaplan koyamadım, albümler çalışmıyor.
Sıfırlama yapıldıktan sonra extra ayarlar bölümü gidiyor. Ana menüde toplanıyor hepsi.
Klavyede hızlı yazmaya kalktığımızda yavaşlama olduğu için yanlış yazıyor.
Vpn yine çalışmıyor
Pil konusunda ise %95ten 4 saat sürekli oynama halinde %57ye düştü.
Kafası karıştığı için olabilir dosyalar uygulaması İngilizce yaptığımda sistem dosyalarını gösteriyordu screen shoot alamadım. Kaydetmiyor albümler olmadığı için .

Son düzenleme:
Tepkiler: sfgnrl
İki sorunu ben de yaşıyorum ama restart yapınca düzeliyor. Kişilere de girememiştim restart atınca düzeldi.
kaç kere soft reset attım düzelmedi ilk sıfırladığımda sıkıntı yoktu ikinci kere sıfırladığımda böyle oldu

YkPkY

Üye
sistem dosyalarına nasıl girdin.
sağlam bi bug

Prognoza veya AccuWeather'i başlat ekranında çalıştırabilen varmı telefonu sıfırladıktan sonra çalışmaz oldular..