BomberMAn TR01
Üye
Arkadaşlar bu arama&sms engelleme kimsede yokme sonraki güncellemedemi gelecek?
Ayrıca konum ile ilgili SS'a dikkatli bakarsanız hücresel veri oku da var (bende yeni farkettim).hemde wireless açıkken.üstelik benim hücresel verim kapalı
Normal, çok bir değişiklik olmadı enteresan şekilde. Biraz daha iyi diyebilirim sanırımPeki senin telefonda şarj nasıl gidiyor ?
Abi neye kullanıyor anlamadım.veri ölçümünde halen 1 mb'yi geçmiş değil iki gündüryani dediğin gibi çok küçük boyutta veri alıyor.ama ne indiriyor.arkadaşın whatsaptan mesaj attım gelmedi.bi saat falan da bekledim.o sırada yine ok işareti çıktı ama mesaj gelmedi.ne için kullanıyor bilmiyoruz henüz..Malesef ilk gün farkettim bunu mobil veri kapalı olsa bile belli aralıkla bir kaç kb boyutunda veri kullanıyor.
Abi neye kullanıyor anlamadım.veri ölçümünde halen 1 mb'yi geçmiş değil iki gündüryani dediğin gibi çok küçük boyutta veri alıyor.ama ne indiriyor.arkadaşın whatsaptan mesaj attım gelmedi.bi saat falan da bekledim.o sırada yine ok işareti çıktı ama mesaj gelmedi.ne için kullanıyor bilmiyoruz henüz..
Bu arada bir deneme yaptım 1020'de.bi videoyu 1080p 2k ve 4k olarak indirdim pc den.attım telefona.1080'de sıkıntı yok ama 2k ve 4k videoyu hiçbir uygulama oynatmıyor hala.video preview bile oynatamıyor hata veriyor.benim aklma takılan konu şu.eğer 2k yada 4k video çekebilme desteği verilirse biz çektiğimiz videou izleyemeyecekmiyiz yani
ne işe yarıyor quiet hours?Kuralı 2 gun oldu sımdılik hersey güzel..
Ufak tefek sıkıtılara da değer..
Arkadaşlar, QUIET HOURS da harıka bırsey..
Yeni keşfettim
Eğer, bölge Abd ce dil İngilizce ise Cortana var
Yorumumun sonundaki ifadeden ciddi olmadığımı anlaman gerektiğini düşünüyorum.4k için donanım gerektiği kaç kere söylenecek
Buna rastlayan oldu mu?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dikkat çektiğin ne ki abi Coming Soon mu?Buna rastlayan oldu mu?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulamayı kast ediyorsan eğer abi görsel zaten benim cihazdanBuna rastlayan oldu mu?
Buna rastlayan oldu mu?
Uygulamayı kast ediyorsan eğer abi görsel zaten benim cihazdan
Bende yok uygulama görünmüyor.Uygulamayı kast ediyorsan eğer abi görsel zaten benim cihazdan
şu kilit ekranı ayarları bir düzelmedi gitti tam kilit ekranına fotoğraf koyacağım atıyor ayarlardan
İki sorunu ben de yaşıyorum ama restart yapınca düzeliyor. Kişilere de girememiştim restart atınca düzeldi.Telefonu sıfırladım bu sefer uygulamaları ana ekrana atamıyorum hayret bu sıkıntıyı yaşıyan varmı sıfırlayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?