Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Arkadaşlar bu arama&sms engelleme kimsede yokme sonraki güncellemedemi gelecek?

Bende vardı.gece otomatik güncellenmiş ve kaybolmuş.ayarlarda da yok şimdi..

Whatsap resmen kaydı ve kaydığı yerdeki simgeye tıklayınca çalıştı

Ayrıca fotoğraflar uygulamasına giremiyorum artık.tam açılıyo, önizlemeleri yüklerken atıyor uygulamadan.

Age of artık açılmıyor

Gün geçtikçe (hatta saat ) sorunlar artıyor malesef...
Ek olarak pil tasarrufu da düzgün çalışmıyor.Konum ile ilgili olan SS'a bakarsanız batarya %21 ama piltasarrufunda.tasarruf sınırı %20
Ayrıca konum ile ilgili SS'a dikkatli bakarsanız hücresel veri oku da var (bende yeni farkettim ).hemde wireless açıkken.üstelik benim hücresel verim kapalı
Son bişey daha.Lumia Camera çalışırken çok fena ısınıyor telefon.biraz önce arkadaşların mezuniyet törenini çektim.kamera açık kaldı biraz.yaklaşık 20 tane fotoğraf çektim.en sonunda telefon kapandı.ama o sırada kameranın üzerine yumurta kırsam pişerdi

Benim telefonda şöyle bir sorun oluştu l925 telefon bu arada ilk kurduğumda sadece şu sorunlar vardı ana menüde klasörlemiş olduğum klasörler gözükmüyor ve uygulamalardan tekrar ana menüye o klasörlemiş olduğum uygulamaları atamıyorum çünkü klösörlenmiş olarak gözüküyor ama ben göremyorum

2 ci olarak aradan 1 gün sonra arkaplana resim atma olayına rahat bir şekilde girebiliyordum resimleri değiştirmek için şimdi direk atıyor vede renkler örneğin açık maviyi seçiyorum renk olarak ama çok koyu olarak gözüküyor bu sorunları yaşıyanlar varmı yada buda benim şansıma denk geldi.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ayrıca konum ile ilgili SS'a dikkatli bakarsanız hücresel veri oku da var (bende yeni farkettim ).hemde wireless açıkken.üstelik benim hücresel verim kapalı

Malesef ilk gün farkettim bunu mobil veri kapalı olsa bile belli aralıkla bir kaç kb boyutunda veri kullanıyor.

alaca61

Üye
Dayanamadım yükledim baya güzelmiş

Malesef ilk gün farkettim bunu mobil veri kapalı olsa bile belli aralıkla bir kaç kb boyutunda veri kullanıyor.
Abi neye kullanıyor anlamadım.veri ölçümünde halen 1 mb'yi geçmiş değil iki gündüryani dediğin gibi çok küçük boyutta veri alıyor.ama ne indiriyor.arkadaşın whatsaptan mesaj attım gelmedi.bi saat falan da bekledim.o sırada yine ok işareti çıktı ama mesaj gelmedi.ne için kullanıyor bilmiyoruz henüz..

Bu arada bir deneme yaptım 1020'de.bi videoyu 1080p 2k ve 4k olarak indirdim pc den.attım telefona.1080'de sıkıntı yok ama 2k ve 4k videoyu hiçbir uygulama oynatmıyor hala.video preview bile oynatamıyor hata veriyor.benim aklma takılan konu şu.eğer 2k yada 4k video çekebilme desteği verilirse biz çektiğimiz videou izleyemeyecekmiyiz yani

ogzhnoTr

Üye

4k için donanım gerektiği kaç kere söylenecek

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

#Windows10Mobile

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
4k için donanım gerektiği kaç kere söylenecek
Yorumumun sonundaki ifadeden ciddi olmadığımı anlaman gerektiğini düşünüyorum.

Lumia 1020 üzerinde Adreno 225 gpu mevcut.4k video bitrate oranı yaklaşık 35 Mbps, 2k 16 Mbps ve 1080p 8 Mbps.Adreno 225 ise maximum 20 Mbps desteklemektedir.yani 1020 için 4k hayalden ibaret.bir ihtimal 2k.ama ona da gerek yok zaten..

papakudioflu

Emekli Yönetici
Buna rastlayan oldu mu?

Ekli dosyalar

Telefonu sıfırladım bu sefer uygulamaları ana ekrana atamıyorum hayret bu sıkıntıyı yaşıyan varmı sıfırlayınca

şu kilit ekranı ayarları bir düzelmedi gitti tam kilit ekranına fotoğraf koyacağım atıyor ayarlardan

og1907

Üye
Toplu mesaj atabiliyormuyuz.