Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Lumia 720 cihazımda sarj Denim'den daha iyi gidiyor

edtaah

Üye
slm milliet bu digiturkplay açılımıyor sürekli atıyor win 10 da nedir bunun çözümü

Ben L920 kullanıcısı olarak gelen yorumları kendime göre özetledim ve sonuç olarak bir sürüm daha bekleyebilirim dedim. Bakalım zamanla bir ek hata giderme güncellemesi alırsa sanırım beklemem yüklerim.
Az önce Iphone 6 sı olan bir arkadaşım yanımdaydı. Ben PC de iş yaparken o GDR2 li Telefonumu kurcalıyordu. Kurduğu cümleleri aynen aktarıyorum.
"Oooo şıkır şıkır. Olum bunu alırken ruhsat gerekiyor mu lan? Silah niyetine kullanılır bu. 2 yıl önce almıştın değil mi bunu sen. O kadar da kötü değilmiş la bu telefon. Hatta deli bir dokunmatiği var. Baksana elimdeki çay kaşığıyla bile çalışıyor namussuz. Gayette akıcı. Benim ayfon 6 eldivenle bile çok iyi algılamıyor. Bence telefonun güzel senin kardeşim. Hemde baya güzel. Eksikleri var mı çok?"

Tepkiler: ceza87 ve bozkirdangelen

edtaah

Üye
win. 10 kurmak gerçek bi pişmanlıktır sakın denemeyin istediğğim hi. bir program çalışmadı birde üstüne üstlük kapandı ve açılmadı 2 kerede format attım hazır olmayan sistem denemeye bile değmez bir daha asla birde o maus işareti çıkıyorya ekranın solunda oda ayrı bir marifet olsa gerek microsoft yazılı8m devi )))

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile güncellemesi hakkında güzel bşr gelişme. Microsoft, Windows 10 Mobile güncellemesi ile tüm güncelleme işini kendi üzerine devralacağını ve gerekirse operatörleri de saf dışı bırakacağını açıkladı.
Az yukarıda bir mesaj yazmışım okudunuz mu? Okusaydınız böyle sığ bir mesaj yazmadınız. Size göre değil normal ama "Windows 10 pişmanlıktır sakın kurmayın" demek biraz ağır bir yorum olmuş.

Son düzenleme:
Tepkiler: dücane, bozkirdangelen, csH ve 1 kişi daha

braayn

Üye
W10M Neden pişmanlık olsun adı üstünden TEST sürümü Sende TEST ET diye verildi TEST ettin beğenmedin mi ? Dön ozaman 8.1 DENİM'e pişmanlık olabilmesi için şuan senin final sürümü yani senin kullanabileceğin bir sürüm olsaydı ve bu kadar sorunla gelseydi ozaman pişmanlık konusunda haklıydın ama şuan ne yazık ki yazdığın matematikteki SIFIR kadar geçersiz olmuş ve diğer arkadaşların yazdıklarıda pişmanlık değil sadece bu sürüm tercih ister kur ister bekle ..

Tepkiler: bozkirdangelen

dakamon

Üye
Ali abi bak hala daha kilit ekranı ile ilgili bi gelişme göremedik. Hatırlarsan Gabe kilit ekranı için çok vaatkar şeyler söylemişti. Bakalım o gelecekmi?
Bence Windowsa da yakışan bu. Sonuçta bi lenovo acer PC lerde Windows veriyorsa güncellemeyi aynısını mobilde de yapmaları lazım. Bakın apple da ne var tek bir cihaz modeli ve markası var ve tek işletim sistemi tümüne güncellemeyi apple veriyor. Android te nexus hariç her güncelleme üreticiler tarafından veriliyor orada da bir sürü marka var. Ama MS hem birçok markanın teleofnlarının olduğu bir platform ve güncellemeyi de yine kendi verirse rakiplerinin bir adım ötesine geçecektir.

iyiye gidiyormu performans ve özellik bakımından

afwerker

Üye
cortana yok galiba windows 10 da ? ben göremedim

edtaah

Üye
ya arkadaşlar galiba anlaşılmadı sen ne anlatırsan anlat kişi bildiğini anlar diye bi söz var ben uğraşmaya değmez şimdilik zaten hataydı pişman oldum bunu söyledim ama neyse herkes fikrinde hür'dür ama bide gerçek var windows 10 en az 2 veya 3 güncelleme sonrası belki bişeyler olur belkide tam sürümü çıktıktan sonra b,le bir çok güncelleme alacaktır

Kuralı 2 gun oldu sımdılik hersey güzel..
Ufak tefek sıkıtılara da değer..

Arkadaşlar, QUIET HOURS da harıka bırsey..
Yeni keşfettim
cortana yok galiba windows 10 da ? ben göremedim
Eğer, bölge Abd ce dil İngilizce ise Cortana var

gkhntlbs

Üye
telefonum kapandı açılmıyor nokia yazısı geliyor sonra açılmıyor win 10 kurulu

gkhntlbs

Üye
evet ya şarja taktım nokia yazısı gelip açılmıyor telrar yazı geliyor

papakudioflu

Emekli Yönetici
Usb OTG desteğinin geleceği, Fakat ileriki yapılarda olacağı açıklanmıştı zaten.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

şarj konusunda boyle iddialı Windows 10 mobile
Arkadaş kimse de demiyor ki "Son şarjdan sonra geçen süre" nerede diye

sercan78

Üye
Arkadaşlar bu arama&sms engelleme kimsede yokme sonraki güncellemedemi gelecek?